Tak jsem si koupil RRC co z toho asi bude? DiscoRange Classic alias DRC
Re: Tak jsem si koupil RRC co z toho asi bude? DiscoRange
meral si kolko miesta mas medzi nadrzou a A-ckovym capom pri plnom prepruzeni? Mam pocit, ze ked som to pred casom vymeriaval, tak to bolo dost natesno. Aby Ti ten cap neprerazil nadrz ked auto vyskoci a pekne tvrdo dopadne.
Range Rover Classic 3.9V8EFI, plus zopar drobnosti:)
Range Rover P38 2.5TDS
Range Rover P38 2.5TDS
- skritekcrx
- tel.: 777 27 35 35
- auto: RRC
teslo píše:meral si kolko miesta mas medzi nadrzou a A-ckovym capom pri plnom prepruzeni? Mam pocit, ze ked som to pred casom vymeriaval, tak to bolo dost natesno. Aby Ti ten cap neprerazil nadrz ked auto vyskoci a pekne tvrdo dopadne.
trosku nevim co je A-cap ale pokud myslis to co drzi napravu proti pretoceni takovy to V tak to je uuuuuplne nekde jinde. Kolem nadrze neni nic co by do ni mohlo narazet. Ja jsem totiz tu zadni pricku co na ni puvodne drzi nadrz urizl uplne a tu prednijem rozrizl vejpul a o tech 5 cm jsem zuzil tu pricku protoze kdybych ji posunul dopredu tak by se mi tam to Véčko neveslo
jinak par fotek toho stabiku. posilam fotky jak to delam takze to vstsinou jeste neni hotove a natrene ale zitra udelam nejakou hezkou kde to bude i natreny abych nevypadal jako nejakej barbar
- Přílohy
-
- DSC0000003.jpg (83.8 KiB) Zobrazeno 6860 x
-
- DSC0000004.jpg (98.51 KiB) Zobrazeno 6860 x
jasne, mas pavdu...bolo to dost davno co som to testoval. Vcera som sa na to mrkol opat. Naozaj klb toho A-cka nerobi problem. V mojom pripade sa ale nebezpecne priblizil diferak k nadrzi. Na oboch (aj nadrz aj diferak) mam ochrany, takze aj to urcite spravi svoje. Ale bolo to dost natesno.
Range Rover Classic 3.9V8EFI, plus zopar drobnosti:)
Range Rover P38 2.5TDS
Range Rover P38 2.5TDS
- skritekcrx
tak stabik uz funguje jak ma
. Navyjak taky ale fotku nemam ale udelam. a ovladani stbiku mam vyreseno elektricky v kufru.

- Přílohy
-
- DSC00001.jpg (43.7 KiB) Zobrazeno 6771 x
-
- DSC00002.jpg (53.65 KiB) Zobrazeno 6771 x
-
- DSC00005.jpg (48.61 KiB) Zobrazeno 6771 x
-
- DSC00006.jpg (49.35 KiB) Zobrazeno 6771 x
Ty, nejní to odpojování stabu nějak složitý? Někde jsem viděl odpojování udělaný
z volnoběžky, to se mi líbilo...
Už radši na nic...
- Miky_CZ
- tel.: 603 975 234
- auto: DI, D3 V8, XK8
ja spis koukam na predposledni fotku a co to tam mas za treti pruzinu?
DI 300 Tdi: 4"lift, bodylift 2,5cm, BFG MT 285/75 R16, pevnostní nárazníky, prahy, přídavné světla, snorchel, CB, 2 navijáky, roll cage, kryty dif., žebřík, nájezdový plech, axle lock, true track, bufík atd
RRC 3,9 V8: závodní speciál
- skritekcrx
Miky_CZ píše:ja spis koukam na predposledni fotku a co to tam mas za treti pruzinu?
ta je z hondy crx

na kasi takze sel ven a hup tam s pruzinkou

- skritekcrx
proc slozity? pouzil jsem origo z DII ale misto hydraulickeho pistu jsem tam dal jen jakoby pist ktery ma v pistnici zlabek a zaskakuje do nej kolik. takhle to ma origo udelany patrol Y61 jenze ten to ma naprimo misto tycky stabiku a jen maly zdvih kdezto ja mam cca 13cm a jeste prez paku takze mi ten stabik krizi 28cm na kazdou stranu coz je vic nez potrebuju neb je to zase uchyceny bliz ke stredu napravy a tim padem ze muze kolo zvednout na max jako kdyz tam nic neni narozdil od te Y61.SJ410 píše:Ty, nejní to odpojování stabu nějak složitý? Někde jsem viděl odpojování udělaný

Jo v poho, máš to zmáklý, jenom mi to tak na první pohled přišlo.
A propo, předek uděláš stejně?
Už radši na nic...
- skritekcrx
jo jo jen ho musim sehnat dopredu se tenhle sirokej nevejde potrebuju zadni z DIISJ410 píše:Jo v poho, máš to zmáklý, jenom mi to tak na první pohled přišlo.
- skritekcrx
tak jsem to byl dnes projet ne ze bych byl tak nedockavej ale musel jsem to poradne umejt uz me to nebavilo delat na tom spinavim a fakt masakr auto se prestalo naklanet a to opravdu hodne ted projizdim zatacky jako reditel
. Taky jsem zkusil krizeni a kopeck ktery normalne vyjedu i bez mezinapravy jsem ted nevyjel ani do pulky a konecne se mi podarilo mit jedno kolo vevzduchu.
Bohuzel jeste nemam natazeneou elektriku abych ho vypnul ale myslim (a doufam) ze po odpojeni to bude zase jako driv. No ale i kdyz si myslim ze si to tu asi stejne pisu pro sebe tak dam vedet jak se to chova po vypnuti jestli to preci jen nema nejaky negativni vliv.
no a predni davat nebudu neb mi ten zadni pripada dostatecny

no a predni davat nebudu neb mi ten zadni pripada dostatecny
- Miky_CZ
- tel.: 603 975 234
- auto: DI, D3 V8, XK8
a neni lepsi resit prave predni nez zadni?
ja osobne teda jezdim bez obou, ale to proto ze sem auto uz tak koupil a netusil sem ze mi tam neco chybi a zvykl sem si
ja osobne teda jezdim bez obou, ale to proto ze sem auto uz tak koupil a netusil sem ze mi tam neco chybi a zvykl sem si

DI 300 Tdi: 4"lift, bodylift 2,5cm, BFG MT 285/75 R16, pevnostní nárazníky, prahy, přídavné světla, snorchel, CB, 2 navijáky, roll cage, kryty dif., žebřík, nájezdový plech, axle lock, true track, bufík atd
- skritekcrx
mozna je take jsem si z te DII sundal predni s tim ze ho dam dopredu jenze tam se na RRC proste predni z DII nevejde abych ho dal zepredu pred napravu jako na DII tak na to je moc uzkej a za napravu je zase moc sirokej takze putoval dozadu a uprimne vubec toho nelituju ucel (aby se auto prestalo houpat jako kachna) to splnilo dokonce nad ocekavani davat tam v tuto chvili predni mi prijde naprosto zbitecny absenci predniho jsem pocitil jen pri opravdu prudkem zatoceni kdy se RRC LEHCE nahnul ale to mi vubec neva, proti tomu jak se naklanel predtim jsem naprosto spokojenejMiky_CZ píše:a neni lepsi resit prave predni nez zadni?
jinak ja jsem ho take koupil bez stabiku a zvykl jsem si na to jak se naklanel u meho RRC to bylo oto vic ze neumel stat rovne nikdy a to diky te zadni prostredni pruzine bez ni auto kleslo o cca 2cm takze nejaka vaha auta byla i na ni a proto se vzdy auto naklonilo na jednu sranu podle toho kdo vystoupil jako posledni jestli ja nebo spolujezdec .

Já jsem od začátku věděl, že tam stabilizátory chci, protože můj RRC má teď o víc než 100 koní vyšší výkon, než měl původně. A můžu říct, že fakt sedí v zatáčkách pěkně, naklání se o dost míň než Disco II., která má stabíky standardně. RRC má samozřejmě nižší těžiště a ty stabilizátory jsou tlustší než standardní ("Fast Road Kit" od bývalých Scorpion Racing - dnes Extreme 4x4). Já je samozřejmě nepotřebuji mít vypínatelné, protože jezdím jenom do relativně lehkého terénu.
Jinak Skřítku klobouk dolů, máš to vymakané.
Vypínatelný stabilizátor (a nejen to) nabízí také X-Engineering http://www.x-eng.co.uk/X-DeFlex.asp" onclick="window.open(this.href);return false;
Jinak Skřítku klobouk dolů, máš to vymakané.
Vypínatelný stabilizátor (a nejen to) nabízí také X-Engineering http://www.x-eng.co.uk/X-DeFlex.asp" onclick="window.open(this.href);return false;
Aktuálně: 1979 SIII 88" 2,25 l Petrol a 1983 two-door Range Rover V8; Dříve navíc: 1969 SIIa 88" 2,5 l Petrol, 2003 Discovery 2 TD5, 2005 Discovery 3 TDV6 S, 2011 Discovery 4 SDV6 SE, 2016 Discovery 4 SDV6 HSE a 2021 Defender 110 SE D250
- skritekcrx
Tak po poslednich nekolika jezdenich jsem zjistil ze ac RRC je cim dal tim vic vybavenej tak projede porad stejne ne li min a ted uz jsem zapadl i na rovine
tak jsem dnes zajel na vahu a byl jsem v soku zjistil jsem ze uz v nem nemuzu ani sedet natoz jet ve dvou max hmotnost je 2480kg a muj prazdny RRC s prazdnou nadrzi a beze me ma 2460 kg no fuj. Takze nevim sice jak ale RRC pujde na odtucnovaci kuru. Jeste pred rokem mel jen 2250kg a ma mit 2000kg takze nevim jak ale 460 kg musi pryc.

- Přílohy
-
- DSC04778.jpg (109.34 KiB) Zobrazeno 6339 x
- eliott
- tel.: +420608021838
- auto: několik
- Kontaktovat uživatele:
skritekcrx píše:Tak po poslednich nekolika jezdenich jsem zjistil ze ac RRC je cim dal tim vic vybavenej tak projede porad stejne ne li min a ted uz jsem zapadl i na rovine![]()
tak jsem dnes zajel na vahu a byl jsem v soku zjistil jsem ze uz v nem nemuzu ani sedet natoz jet ve dvou max hmotnost je 2480kg a muj prazdny RRC s prazdnou nadrzi a beze me ma 2460 kg no fuj. Takze nevim sice jak ale RRC pujde na odtucnovaci kuru. Jeste pred rokem mel jen 2250kg a ma mit 2000kg takze nevim jak ale 460 kg musi pryc.

Zastoupení ALLMAKES 4x4, TERRAFIRMA 4x4, prodejce BRITPART, specializovaný servis, renovace a přestavby na přání.
konzultace +420608021838 --- E-SHOP s náhradními díly http://www.eliott.in --- email : landrover.eliott@gmail.com
konzultace +420608021838 --- E-SHOP s náhradními díly http://www.eliott.in --- email : landrover.eliott@gmail.com
- Sláma Karel
- tel.: +420608333403
- auto: to se mi sem nevejde
To je prd moje Mammutka váží v plné polní s dvěma lidmi (no já jsem asi za dva, takže vlastně se třemi) těsně přes 3200kg. Jsem jí vážil když jsme se na jaře vrátili z Rumunska. A jezdí v pohodě.
K
K

POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe

Už radši na nic...
- skritekcrx
Tak dnes nastala Akce Gilotina a zacal jsem RRC odlehcovat. Veci ktere tam byt nemusi jdou pryc dnes jsem sundal par kravin a na vaze to udelalo 68kg tak pomalu ale jiste se blizim k tem 2 tunam

ono někdy stačí uklidit v autě