Honza
Moderátor: Miky_CZ
Visby, a jak to pivo chladíš? V potoce? Taky nemám ledničku a tohle mě teď nejvíc trápívisby píše:
edit: hlavne aditivum je samozrejme pivo!
visby a hele jak to pivo chladíš? V potoce? Já právě taky nemám ledničku a tohle je teď má velká starostvisby píše: edit: hlavne aditivum je samozrejme pivo!
ked sa da tak v potoku, inak ho mam schovane vzdy na spodku batoziny kde sa nejaka ta zima udrzi aj cely den...Benjamin píše:visby a hele jak to pivo chladíš? V potoce? Já právě taky nemám ledničku a tohle je teď má velká starost
Je to i na ohen..je to litina.Honzan píše:To nadobi vypada dobre, varite v nem i na ohni? To je totiz nedilnou soucasti mych vyletu...
Jinak po mnoha letech pozirani slepic na paprice a podobnych instantnich dobrot volim nejradeji mistni hospodu, pripadne pak neco ukuchtit z dostupnych potravin. Instantni veci sebou vezu pro pripad nouze a toho ze nekde uviznu na dyl nez mam jidlo. Fakt mi totiz ty veci z pytliku moc nechutnaji... Kdyz to jde, je dobre je vzit jako zaklad a vylepsit alepson korenim, cibuli, cesnekem, klobasou nebo cimkoliv co je po ruce...
Bernard má nový vícechlapový zavíratelný balení - džbánek!Neklan píše: Pivo Svijany, Lobkowicz, Bernard a Primator Stout
To: shaman : Suchý led sublimuje , jujice vypiješ..... na tu bednu se zeptám.shaman píše:To Kubrtos :
Ses uplne vedle. Fazole zasadne a POUZE tyhle - vsechny ostatni jsou kompromis. Prece nebudes tlacit nejaky hnusny parky ze separatu, kdyz si do nich muzes pekne dokrupava opict slaninu (vakuovana vydrzi mesice)
To hrabe :
Misto zmrzlyho džusu si objednej suchej led. Dodavaji to v kulickach (45,-Kc/1kg).
Ma to vyhodu - netece z toho voda (sublimuje na plyn).
Chtel bych taky takovej kastlik. Neudelal by mi ho ten tvuj kamarad? (Nebo nemas replikator??)
...nenápadně se k vám připojím a jako Hujer si dovolím na tvoje přání dotáhnout něco z DojčlanduNeklan píše:Vzhledem k tomu, že jsem ještě na žádné pořádné off expedici nebyl, do toho asi nemám co mluvit. Přesto si dovolím popsat, kterak jsme nachystáni na BLRM, kam vyrážíme příští týden.
Lednice (kompresorovka) 37 l
Dvouvařič na 2kg plyn. bombu
Gril Weber na dřevěné uhlí (malý Smokey Joe 37cm)
Pivo Svijany, Lobkowicz, Bernard a Primator Stout
Cider hruškový a jablečný z Kingstone Press
Červené víno z Los Arcos, Navarra, Španělsko
Bílé víno z Moravy
Slivovice od Pepína ze Vsetína
Kus mrtvého hovězího z bio chovu
Uzeniny ze Sasova
A další dobroty, Baltic Land Rover Meeting je totiž hlavně greenlaning, ale neméně důležité je kempování, povídání, jídlo a pití. Minulý rok jsme zkoušeli místní kuchyni a musím říct, že nabídka polských hospod nás moc nenadchla. Letos určitě také vyrazíme na nějakou stravovací exkurzi, ale večery na tábořišti jsou dlouhé a člověk musí být připraven...