Koťata s vřelým vztahem k LRs ;)

Moderátor: stan

Zamčeno
Zpráva
Autor
McPet
auto: Range Rover P38

Koťata s vřelým vztahem k LRs ;)

#1 Příspěvek od McPet » 13 črc 2011 21:54

Nevím, jak dopadla Roverova humanitární akce, ale zkusím tady taky nabídnout koťata. Jsou krásná a mají kladný vztah k LRs, což jsou myslím dobré předpoklady pro domácího mazlíčka. :mrk Mají 5 týdnů, jsou 4 a jsou ve dvou různých "kamuflážích". Mourovaté a bílo mourovaté :D

Pokud by měl někdo zájem, prosím do SZ nebo pište či volejte na 739 570 640.
Přílohy
P1860057i.jpg
(203.18 KiB) Staženo 451 x
P1860032i.jpg
P1860032i.jpg (185.94 KiB) Zobrazeno 1618 x
P1050509i.jpg
(227.31 KiB) Staženo 451 x
P1050179i.jpg
(224.7 KiB) Staženo 451 x

Rover
tel.: 736173373

Re: Koťata s vřelým vztahem k LRs ;)

#2 Příspěvek od Rover » 13 črc 2011 22:09

Moje humanitární akce dopadla tak, že než se mně koťata podařilo odchytit tak dvě umřela ještě mezi špulkama sena kde bydlela, jedno nám umřelo doma (všechny 3 měly nějakou koťěcí nemoc) a dvě se podařilo zachránit a máme je doma, jsou krásné a zdravé.

Průběh mé tehdejší akce na foru nebudu komentovat..., je to snad už jedno...

Včera jsem na autobusáku našel ani ne dvouměsíční kotě, které někdo vyhodil z auta, má z toho zlomenou kyčel a škvařilo se na chodníku v třicetistupňovém vedru za lhostejných pohledů okolojdoucích lidí... mám ho doma a snažím se ho vypiplat, podle doktora by mohlo chodit i přes tu zlomenou kyčel (nedá se s tím nic moc dělat). Je to osmá kočka co máme doma a kterou jsme zachránili.

Prosím všechny co mají doma kočku ať jí nechají vykastrovat a zabrání tím hromadnému množení koťátek, která pak dopadnou v lepším případě tak, že budou celý život invalida...

Já nemůžu zachránit všechny zvířata co to potřebují..., to prostě nejde... :Sorry:

Držím palce Tvým koťatům ať se jich ujme nekdo kdo je bude mít rád a kde se budou mít hezky...
Country boy...

McPet
auto: Range Rover P38

#3 Příspěvek od McPet » 13 črc 2011 22:24

Díky Rovere za podporu! Naše kočka byla na operaci včera, dřív to nějak nedopadlo... Je od Tebe opravdu hezké, jak se o zvířata staráš! kéž by mezi námi bylo více takových. :S

Luboš M.
tel.: 608 969 607
auto: Defender 110
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Luboš M. » 13 črc 2011 23:23

Máme vykastrované obě kočky a reději také kocoura :lol:
Od té doby jsou všechny krásně čisté a neteče jim z nosu ani očí (mohu kastraci jen doporučit)
Momentálně tady mám potrhaného kocoura asi od kuny a tak doufám že to chudák přežije :|
http://WWW.I-DEFENDER.CZ" onclick="window.open(this.href);return false; vlastní výroba a prodej doplňků na offroady Tel: 608-96 96 07
Miluji život, protože mi dal Land Rover. Miluji Land Rover, protože je to můj život.

Acon
tel.: 00421910600711
auto: DII TD5 1999

#5 Příspěvek od Acon » 14 črc 2011 08:37

moja lepšia polovička sa tiež svojho času ujala také síce už dospelej, ale zúboženej mačky. O pár týždňov sa nám odvďačila 5 mačencami čo bolo sprevádzané kurióznym a nakoniec úsmevným príbehom na ktorý rád spomínam. Ranná káva na terase s programom, ktorý nám denne servírovalo 5 mačeniec a náš vtedy 10r. jazvečík, mala nenapodobiteľnú atmosféru. Mali smwe šťastie, že sa nám všetky mačatá podarilo úspešne darovať a mačku som dal vykastrovať. Je to úplne skvelé zviera, ktoré nám svoju vďačnosť prejavuje neúnavne každý deň. Aj keď v tom môže byť z jej strany tak trochu business, pretože za to dostáva každý deň kvalitné granule :lol: Inak si neviem vysvetliť, prečo u nás zotrváva, pretože moji jazvečíci ju pravidelne preženú a niekedy má ozaj na vlásku :wink:
Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.

Kubrtos
tel.: +420604671119
auto: D3 trisko Disko
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Kubrtos » 14 črc 2011 08:51

Sousedka - taky docela kočka - má doma v dvoupokojáču 3 kousky v barvě Camel Trophy :lol: . Jsou bezvadní - bydlí v přízemí a umí skákat z balkónu a na balkón, takže ona nechá jen otevřený okno a kočky se proháněj v pohodě po okolí. :mrgreen: Tam jak bydlím už skoro není poznat že je to ve městě. :yes
Proč to sem ale cpu - dva z nich jsou taky nalezenci.
Ale ona tahala kočky z okolí domů už snad v pěti letech. :mrgreen:
Já si zvíře dovolit nemůžu, ale někdy mě to mrzí - jsem furt pryč- za tmy do práce, za tmy z práce. Někdy i teď. Ne že by mě to bavilo, už to dělám spíš proto že musím.
Nechcete někdo kopírku v Olomouci? :mrgreen:
Land Rover Discovery II 2,5TD5, -Drobeček
Range Rover L322 3,0D Vouge

Rover
tel.: 736173373

#7 Příspěvek od Rover » 14 črc 2011 09:55

Luboš M. píše:Máme vykastrované obě kočky a reději také kocoura :lol:
Od té doby jsou všechny krásně čisté a neteče jim z nosu ani očí (mohu kastraci jen doporučit)
Momentálně tady mám potrhaného kocoura asi od kuny a tak doufám že to chudák přežije :|
:yes :yes :yes
Country boy...

Tim
tel.: 736287666
auto: Free, Civic, Outback

#8 Příspěvek od Tim » 14 črc 2011 20:05

Snad se nebudete zlobit, když se na tomto inzerátu tak trošku "přiživím" Než jsme kočku nechali vykastrovat, přišla o panenství s naším kocourem (nikdo netušil, že může mít tak mladá kočka koťata, vlastně ona je také skoro ještě kotě), no a máme dvě krásná koťátka. Jedno je mourovato-bílý kocourek s nádhernýma modrýma očima a to druhé je kočička v barvě ala šakal :-) Jedno z koťátek potřebuji udat. Rád bych si nechal tu kočičku, je opravdu nádherná, ale pokud se bude líbit víc, dal bych i tu. Obě si nechat nechci, už by toho bylo moc... Takže pokud by někdo z okolí Mariánských Lázní měl zájem, budu moc rád. Pokud to nebude nějak extrémě daleko, tak bych kotě i dovezl, do útulku se mi ho dávat nechce... Jestli mají vřelý vztah k LR nevím, ale nejspíš ano neboť stále tátovi drásají koženkový kryt rezervy na Nissanu, což je na třítýdenní koťata odvážný atentát :D Ozývéjte se prosím na mobil (uveden v avataru) a to kdykoliv, mám ho téměř stále u sebe. Tim
No, i'm not on fucking FACEBOOK!!!

Motivační motto pro dnešní den: Vykašli se na motivační motta. Nalej si dobrou whiskey a pust si pořádnej metal!!!

Stavros

#9 Příspěvek od Stavros » 15 črc 2011 13:23

nase kocka ma taky zlomenou kycel a v pohode se z toho dostala, ani neni poznat, ze kulha.

Václaf
tel.: 777 874 392
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Václaf » 21 črc 2011 12:36

Také jsme si ke svým třem bosíčkům (jeden je z útulku) pořídili koťátko. Amyška ho moc neřeší,ale Mantik lítá za kočkou s merunou v tlamě a chce si hrát,občas ji sice ožmoulává,ale nezkousne :-)
Přílohy
030.jpg
030.jpg (93.2 KiB) Zobrazeno 1332 x
http://www.zprimskehopodzamci.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.zednictvi.zprimskehopodzamci.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;

Zamčeno