Vyvazeni kol...poreseno dekuju - SMAZAT

Moderátor: stan

Zamčeno
Zpráva
Autor
Hanys_a_Kaca
tel.: 775 173 983
auto: DEF110+D2+RRC

Vyvazeni kol...poreseno dekuju - SMAZAT

#1 Příspěvek od Hanys_a_Kaca » 14 črc 2011 11:06

ahoj,
shanim kdo by mi (pre)vyvazil kola za srouby a ne za stredni diry. Prosel jsem si vyvazenim za sredovou diru, trvalo to dve hodiny stalo spoustu penez a vysledek je, ze jedna neni vyvyazena vubec a ostatni jsou okovane jako kobyla. Mam sest kusu novych 235-85-16 continental crosscontact AT a origo plechove disky uvnitr mam duse.

Mam na to tak dva mesice casu.

Su z Prahy, ale jezdim stredni a jizni cechy, vrchovinu...
Naposledy upravil(a) Hanys_a_Kaca dne 26 črc 2011 13:56, celkem upraveno 1 x.
Hanys a Káča

Land Rover se nekupuje, Land Rover se staví.
O našem výletu: http://www.oneland.cz

romski
auto: def 110/td5

Re: Vyvazeni kol defik za srouby...

#2 Příspěvek od romski » 14 črc 2011 11:28

Hanys_a_Kaca píše:ahoj,
shanim kdo by mi (pre)vyvazil kola za srouby a ne za stredni diry. Prosel jsem si vyvazenim za sredovou diru, trvalo to dve hodiny stalo spoustu penez a vysledek je, ze jedna neni vyvyazena vubec a ostatni jsou okovane jako kobyla. Mam sest kusu novych 235-85-16 continental crosscontact AT a origo plechove disky uvnitr mam duse.

Mam na to tak dva mesice casu.

Su z Prahy, ale jezdim stredni a jizni cechy, vrchovinu...
Zkus vyvažovací pytlíky a vyhoď olovo . Já to řešil taky dokola , pořád jsem ztrácel nebo posouval závaží. Takhle tam nic nemáš a mě to funguje .

mihalicek
tel.: 602360264
auto: Defender 300Tdi

#3 Příspěvek od mihalicek » 14 črc 2011 11:56

Zdar
v Praze jsem vždy řešil terénní pneu v Pneu Procházka - sídlej v Ruzyni naproti OBI takovej barák s kupolí velký pneuservis - je tam pan Sedlák šéf přijmu a určitě se s ním dá domluvit. Originál disky tím tolik netrpěly ale třeba Mangelsy byly uplně katastrofický na vyvážení na střed - byly křivý jak brazilská šavle :lol: a jediná šance bylo vyvážení na šrouby. Dělali jsme u nich gumy na závoďáka do pouště Pirelli dakarský na písek a kameny a to byl porod - vážej tunu jak maj zesílený boky a krásně to vyvážily. Defík lítá přes 160 a s vyvážením není problém.
Dá se mu zavolat na telefon 602662544 a říct, že jste od nás - t.j. od Mihalička z BRITISH CARS a říct mu, že to potřebujete vyvážit na šrouby a on řekne kde nejlíp - mají asi 3 pobočky po Praze
H
Honza M. lecos pro land rovery nejen to co je na http://www.britishcars.cz" onclick="window.open(this.href);return false; nebo závodní stránky http://www.mihalicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false; nebo taky na facebooku jako britishcars
ale nemám na ně moc čas tak sorry za ne přiliš časté aktualizace

Hanys_a_Kaca

#4 Příspěvek od Hanys_a_Kaca » 14 črc 2011 12:11

Dekuju, Honzo, zkusim, uzs asi i zapomnel, zes nam radil i s jinyma vecma...
Zkusim - proverim, byvam casto v Dejvicich do Ruzyne to mam kousek.
Hanys a Káča

Hanys_a_Kaca

#5 Příspěvek od Hanys_a_Kaca » 14 črc 2011 12:22

romski píše: Zkus vyvažovací pytlíky a vyhoď olovo . Já to řešil taky dokola , pořád jsem ztrácel nebo posouval závaží. Takhle tam nic nemáš a mě to funguje .
Ty mas bezdusaky (?). Jak to funguje s dusi? Lze to?

Krang mi taky rikal, at se na olovka vyseru, ze to taky resi piskem...
Hanys a Káča

Rover
tel.: 736173373

#6 Příspěvek od Rover » 14 črc 2011 12:23

To je užitečný kontakt... díky...

Ještě to takto vyvažuje VZA z fora tel.: 605200124, má pneuservis pod OC Flora, vyvažoval prý pro Lowa, dělá to prý taky na šrouby..., osobní zkušenost ale nemám...
Country boy...

Hanys_a_Kaca

#7 Příspěvek od Hanys_a_Kaca » 14 črc 2011 17:00

VZA jsem psal pred par dny SZ, bez odpovedi, asi je na Bahamach, telefon jsem na nej nemel.

Byl jsem ted v tom pneuprochazka na ruzyni, napred dohoda s panem Sedlakem, jmeno pana Mihalicka melo dobry vliv, pote dobra dohoda s chlapama primo na miste (jmeno pana Sedlaka -jejich sefa - melo opet dobry vliv).

Zacal jsem rezervou, kterou mi ti smudlove (pneuservis Popovice) puvodne nechteli vyvazit, protoze chtela 200 a 300 gramu.
Chlapi z pneuprochazka to zkusili, pak velkou palici srovnali disk, znova zkusili, jeste jedna rana palici, znovu zkusili. Pote otoceni pneu na disku o 180 stupnu, znovu zkusili, pote otoceni o cca 90 stupnu, znovu zkusili...

Mezi kazdou operaci se na zkousce zmensovali pozadovane vyvazky az na nejakych 60 a 80 a to uz dovazili oluvkama.
Mel jsem skutecne pocit, ze vedi co delaji.
Vse popsane delali za stredovou diru, ale napriklad to zkusili i vickrat zvazit, povolit, zvazit - takze overili, ze vysledek neni nahoda:-)

Pan Sedlak mi uz do telefonu rikal, ze problem u origo plechacu nemusi byt (a asi neni) ve stredovych dirach, ale v celkovem pristupu.. :-)
Uchyceni za srouby pry pouziva jen u disku, ktere opakovane vykazuji chybu pri vyvazovani.

Tak ja hlasim spokojenost, a v sobotu jim vezu dalsich 5 kousku, protoze takle vytuneny je chci mit vsechny :yes .
Hanys a Káča

Zamčeno