free 1,8 benzin palivové čerpadlo
Moderátor: Safraporte
free 1,8 benzin palivové čerpadlo
Zdravím,mam problem.Mám free 99,1,8 benzin.Neustále se dusil a občas i chcípl.Vymenil jsem filtr v čerpadle a asi se zbláznil.Při otočení klíčku zacvaká central,kontrolky naskočí ale čerpadlo nic neudelá.Tlačítko na centralu na palubovce nefunkčni.Jediné co se stane je zabzučení v motoru jak po zapnití klíčku,tak i po vypnutí.Bzučí něco u injektion.čerpadlo je funkční(zkousel jsem vyndané).Nesetkal se nekdo s tímto problemem?Není to nejaké zabezpečení centrálu?na nic jsem nesahal.Pouze na čerpadlo.Když vyndám pojistku od centralu,tak nenaskočí ani kontrolky...

Naposledy upravil(a) Safraporte dne 31 srp 2011 11:12, celkem upraveno 1 x.
Důvod: úprava nadpisu
Důvod: úprava nadpisu
Re: help...free99
nepomaha ani odpojeni baterie....při zamykání klíčem zamkne cele auto a při odemykani pouze řidiče...dálka odemkne vsechno i zamkne...ale musi se byt u auta....
- ANDREAS
- auto: Freelander 1,8 99
- Kontaktovat uživatele:
přesně tohle se mi stalo minulý týden a byla to pouze pojistka.....je tam 10A
Land Rover Freelander 1.8 99 - hrošík
Život bez taškařic a veselých kousků je jako cestování bez hospod :-)
pojistky jsou ok...jak pod palubovkou,tak v motoru... 
- ANDREAS
- auto: Freelander 1,8 99
- Kontaktovat uživatele:
Kolegovi to udělal špatný imobilizér, ale nebylo to u LR.
Land Rover Freelander 1.8 99 - hrošík
nemam imobilizer
nebo aspon o nem nevim...
- Tim
- tel.: 736287666
- auto: Free, Civic, Outback
Že by Free nemělo imobilizér? To se mi nezdáSnake píše:nemam imobilizernebo aspon o nem nevim...
No, i'm not on fucking FACEBOOK!!!
Motivační motto pro dnešní den: Vykašli se na motivační motta. Nalej si dobrou whiskey a pust si pořádnej metal!!!
Motivační motto pro dnešní den: Vykašli se na motivační motta. Nalej si dobrou whiskey a pust si pořádnej metal!!!
tak to fakt nevim...kde by mel byt? je v klíči? neví nahodou někdo kde je řidici jednotka centralu? 
- libovka
- tel.: Jabko
- auto: RR L322
Zkus proklemovat nárazovou pojistku.
- BeerRudolf
- auto: Tak akorát
Při odemykání je normální že odemkne nejdříve řidiče a teprve napodruhý zbytek, tak je to origo. Dá se to upravit diagnostikou. Spíš se divím že na dálku odemkne na poprvý všechno. Co takhle softwérová chybka 
ČZ 150,Černá1951BABUŠKA/Ford Granada L MkI, 2,3V6 Automatic,SaturnGold1977PROFESOR/Simson S50 N,Červená1978MOPED/ Simca-Talbot Solara LS 1,3,ZelenáMetalíza1980TAŤKA/Simson S51 Enduro,Šedá1984SÍMA/Oltcit Club 11,Červená1988OLDÍK/Fiat Panda 4X4,Stříbrná2010
tak jsem na to přišel....po rozkuchání celyho auta jsem dal na radu s narazovou pojistkou a hle..byl spečenej ten spínač...jedina možnost co me napada je od toho tukani při rozebírání čerpadla...diky vsem..

- jarin63-js
- tel.: 608504434
Ahoj,nevim jestli mám stejný problém ale mě přestalo fungovat otevírání auta ovladačem.Když otevřu klíčkem tak nejde startovat.Kontrolky svítí.Ovladačem musim donekonečna mačkat otevírání,než cvakne ve dveřích a potom nastartuju.Jakmile zastavim a zhasnu motor,tak to zase nestartuje a musim zase mačkat ovladač.Připadá mi to jako chyba v imobilizeru.Vůbec nevim co s tim.Prosimtě,kde je ta nárazová pojistka se spínačem?Doufá,že to bude ono.Snake píše:tak jsem na to přišel....po rozkuchání celyho auta jsem dal na radu s narazovou pojistkou a hle..byl spečenej ten spínač...jedina možnost co me napada je od toho tukani při rozebírání čerpadla...diky vsem..![]()
Díky.Jarda
-
sas
- auto: free. 2td r.v.98 5dv
tusim ze kdyz se postavis pred auto celem k prednimu sklu tak po prave strane za motorem je spinac je na nem gumova krytka,tak ten musis zmacknout