100% jsou to nějaký smažky a jedou na technopartyeliott píše:Včera byli v ČB, akorát se utábořili ne jedné z hlavních ulic, to jsem trochu nerpochopil...SJ410 píše:Dneska jsem potkal v Manětíně spící frantíky...

100% jsou to nějaký smažky a jedou na technopartyeliott píše:Včera byli v ČB, akorát se utábořili ne jedné z hlavních ulic, to jsem trochu nerpochopil...SJ410 píše:Dneska jsem potkal v Manětíně spící frantíky...
To je podle mě fotka udělaná na Sečí v areálu, kde se konal tábor pro rockery. A ti bývají chudí, než se z nich stanou hvězdy a hlavní je pro ně sex, drogy a rock and rolramjah píše: ale čekal bych tam spíš novýho RR
o tema vedle se resily zasterky, tydle jsou celkem fajn. Ale udela to asi dalsi aerodynamicky odpor. hlavne teda pri tech rychlostech nad 160, jak uz jsme glosovali take vedle.masar píše:
ten je!
Tak ten by sel. Na takove to domaci pojezdeni...
Nevím kdo ze sebe dělal celebritu, ale z těch "známých tlam co zpívají" má pěknou 110 Dan Hůlkaramjah píše:když 100x jinak tak 100x jinak....tak se pochlubte kdo ze sebe dělal celebritu?
http://www.super.cz/4152-sok-pro-ivetu- ... -otec.html" onclick="window.open(this.href);return false;