Archiv tras do GPS

Moderátor: Miky_CZ

Zpráva
Autor
pajam
auto: nějaké LR

Re: Archiv tras do GPS

#21 Příspěvek od pajam » 05 srp 2011 13:22

Tomas K (tkala) píše:Trasy se mi nikam dávat nechce. Vede mě k tomu moje oblíbená Albánie. V poslední době tam jezdí velká spousta lidí a dost z nich si nedá ani trochu práce s tím, že by si něco zjistila. Najdou si v autoatlasu trasu po silnici přes Koplik do Tirany a pak k Ohridu. To projedou a pak o tom napíšou do nějakého časopisu nesmyslnej cestopis. Kdyby si mohli jednoduše a bez práce stáhnout logy, potkával bych tu spoustu lidí na krásných místech. Ty ale na nával prostě dimenzovaný nejsou...

Pokud někdo přijde a řekne, rád posedím, pokecám, společně naplánujeme cestu podle jejich preferencí a možností. A ve finále i ty logy přidám, ale vidím zájem a snahu o něco víc než jen průjezd zemí, do které je moderní jezdit...

Tom

Tos napsal krásně :yes

ssang
tel.: 733149044
auto: jen vzpomínky na LR

#22 Příspěvek od ssang » 05 srp 2011 13:41

Tomas K (tkala) píše:Trasy se mi nikam dávat nechce. Vede mě k tomu moje oblíbená Albánie. V poslední době tam jezdí velká spousta lidí a dost z nich si nedá ani trochu práce s tím, že by si něco zjistila. Najdou si v autoatlasu trasu po silnici přes Koplik do Tirany a pak k Ohridu. To projedou a pak o tom napíšou do nějakého časopisu nesmyslnej cestopis. Kdyby si mohli jednoduše a bez práce stáhnout logy, potkával bych tu spoustu lidí na krásných místech. Ty ale na nával prostě dimenzovaný nejsou...

Pokud někdo přijde a řekne, rád posedím, pokecám, společně naplánujeme cestu podle jejich preferencí a možností. A ve finále i ty logy přidám, ale vidím zájem a snahu o něco víc než jen průjezd zemí, do které je moderní jezdit...

Tom
:yes Dobrého po málu a za patřičnou snahu. Souhlasím s Tebou a z krásných míst by se za chvíli stala místa obyčejná plná turistů a špíny.
Skutečně známou osobností se stáváme, když Word přestane naše příjmení podtrhávat červeně.
http://www.remax-czech.cz/reality/re-ma ... av-bursik/" onclick="window.open(this.href);return false;

Rosi
tel.: +420-608-084004
auto: LR 110SW Def Td5

#23 Příspěvek od Rosi » 05 srp 2011 15:41

Hoši, nechci dělat obhajobu "tech o kterých píšete", jsem přesvědčen, že patřím do jiné skupiny, akorát to nemám potřebu tolik sdělit světu :mrgreen:
Přesto si ještě umím přiznat, že jsem neobjevil sám všechny místa na planetě, kde už jsem byl a byl jsem rád, když bylo z čeho čerpat. To bylo cílem tohoto vlákna, ne filozofický kroužek...
Každopádně HOWG a pěkný víkend :wink:
Def 110 Td5 SW
skype: vk770403; fotky: http://picasaweb.google.cz/Rosi770403/" onclick="window.open(this.href);return false;

turby
tel.: 602681051

#24 Příspěvek od turby » 05 srp 2011 16:01

tak vidis rosi, stejne to dopadlo pred par lety i na bmwgs :-)
BMW R1150GS, BMW F650GS Dakar, KTM 250 EXCF, Honda CB600F Hornet a ted uz i LR Defender 110 300TDi neb me uz nebavi neustale moknout :-)

Tomas K (tkala)

#25 Příspěvek od Tomas K (tkala) » 07 srp 2011 21:54

Rosi píše:Hoši, nechci dělat obhajobu "tech o kterých píšete", jsem přesvědčen, že patřím do jiné skupiny, akorát to nemám potřebu tolik sdělit světu :mrgreen:
Přesto si ještě umím přiznat, že jsem neobjevil sám všechny místa na planetě, kde už jsem byl a byl jsem rád, když bylo z čeho čerpat. To bylo cílem tohoto vlákna, ne filozofický kroužek...
Každopádně HOWG a pěkný víkend :wink:
Když jsi čerpal, stahoval jsi ve velkym logy z netu nebo jsi našel info o hezkých místech, trasách, s někým o tom mluvil?

Tom

Odpovědět