sháním stanové tyče ze starých stanů Aček...alespoň 2-4 okolo výšky 170 - 210 cm rozkládací. Cenu si stanovte dle libosti

Děkuji moc
ANDREAS
Moderátor: stan
dej sem fotku jestli nějakou máš zajímá mě jak to vypadápablo.gs píše:zkus tady http://www.campingmarket.cz/redakce/ind ... lozka=5732 ušili mě tam markýzu na D2 za pár šupů (i s tyčema)
Zajdi na prvni separačni dvur,nebo se stav ve vykupu kovu,urcite tam za par korun dobre nakoupis.ANDREAS píše:Ahoj všichni,
sháním stanové tyče ze starých stanů Aček...alespoň 2-4 okolo výšky 170 - 210 cm rozkládací. Cenu si stanovte dle libosti
Děkuji moc
ANDREAS
Zajdi na prvni separačni dvur,nebo se stav ve vykupu kovu,urcite tam za par korun dobre nakoupis.ANDREAS píše:Ahoj všichni,
Děkuji moc
ANDREAS
To právě nemám, ještě mě to nenapadlo nafotit.Radim píše:dej sem fotku jestli nějakou máš zajímá mě jak to vypadá
Já mám na zahrádce vzádu uvázanou plachtu a když je potřeba tak ji pomocí hliníkovej tyček natáhnu a postavímpablo.gs píše:To právě nemám, ještě mě to nenapadlo nafotit.Radim píše:dej sem fotku jestli nějakou máš zajímá mě jak to vypadá