Serie ??
Moderátor: stan
- Miky_CZ
- tel.: 603 975 234
- auto: DI, D3 V8, XK8
Serie ??
EDIT: jeste nez se rozhodnu ze ho nechci a dam sem odkaz
muze k tomu nekdo kdo tomu rozumi podat blizsi info? je to nake poskladane nebo proc to ma zaslepky svetel v blatnikach?
libi se mi ale potrebuji aby se k tomu vyjadril nekdo znaly
muze k tomu nekdo kdo tomu rozumi podat blizsi info? je to nake poskladane nebo proc to ma zaslepky svetel v blatnikach?
libi se mi ale potrebuji aby se k tomu vyjadril nekdo znaly
- Přílohy
-
- serie.jpg (28.72 KiB) Zobrazeno 4673 x
-
- serie2.jpg (26.62 KiB) Zobrazeno 4673 x
-
- serie3.jpg (30.28 KiB) Zobrazeno 4673 x
DI 300 Tdi: 4"lift, bodylift 2,5cm, BFG MT 285/75 R16, pevnostní nárazníky, prahy, přídavné světla, snorchel, CB, 2 navijáky, roll cage, kryty dif., žebřík, nájezdový plech, axle lock, true track, bufík atd
RRC 3,9 V8: závodní speciál
Re: Serie ??
Docela by mě také zajímaly vaše názory,auto zítra dopoledne nakládám,kupuje ho kolega na renovaci.
- Miky_CZ
aha, takze s krizkem po funuse
DI 300 Tdi: 4"lift, bodylift 2,5cm, BFG MT 285/75 R16, pevnostní nárazníky, prahy, přídavné světla, snorchel, CB, 2 navijáky, roll cage, kryty dif., žebřík, nájezdový plech, axle lock, true track, bufík atd
- Mike III
- tel.: +420777251521
- auto: DIII, L322
- Kontaktovat uživatele:
že by podobné provedení viz světla http://landroverforum.klape.cz/forum/vi ... 1&start=20
Tahle jednička je v ČR naprodej už několik let... Co se týká děr v blatnících tak tam zřejmě nějaký kutil měl světla, ale samozřejmě tam ty díry nemají co dělat, světla mají být jen v masce. U Series LR je to vždy tak, že jsou světla JEN v masce (od 48 do 68) a nebo JEN v blatnících od (68...). Jakékoliv jiné provedení je lidová tvořivost.
Jinak z těch tří fotek si to auto nějak moc netroufnu hodnotit, ale nemuselo by být drahé... a taky by nemuselo být až tak špatné..., myslím, že tam byl nějaký problém s brzdama, ale to už je pár let co jsem to o něm četl, takže je otázka jak je na tom teď.
Jinak je to SI 86 a tipuju rok tak cca 1955-6, ale to jen tak od oka, více se dá zjistit podle výrobního čísla...
Jinak z těch tří fotek si to auto nějak moc netroufnu hodnotit, ale nemuselo by být drahé... a taky by nemuselo být až tak špatné..., myslím, že tam byl nějaký problém s brzdama, ale to už je pár let co jsem to o něm četl, takže je otázka jak je na tom teď.
Jinak je to SI 86 a tipuju rok tak cca 1955-6, ale to jen tak od oka, více se dá zjistit podle výrobního čísla...
Country boy...
Až to zítra přivezeme,tak to nafotím. Auto je určitě jednička,delší dobu nejezdilo,je uložené v hale. Bylo pojízdné.Jak je na tom to ostatní se uvidí. Kupuje ho kolega,ale pokud bude OK,tak ho možná přemluvím a za nějaké auto mu ho vyměním.
Před cca dvěma roky jsem ho viděl, poskládané není, je docela OK, ale bude na něm práce. Pár věcí je jinak, ale celkem jsou slušné povrchové plechy. Před třemi lety jezdilo, takže jistě pojede i teď. V té hale se i jinak bylo na co koukat
. Dá se použít i jako stoleček:

- Přílohy
-
- kytín.jpg (65.21 KiB) Zobrazeno 4494 x
Tak to vypadala docela slušně,jestli bude OK,tak jí fakt kámošovi přeplatím a dám mu za ní XJS. I ta písková barva je pěkná. Já snad ani nebudu spát,jsem úplně rozhozenej.
- Miky_CZ
dneska se mi o ni zdalo:-D a je za krasnou cenu, skoda ze sem na to neprisel driv 

neboj miky však se ještě nějaká najde, jo a jak jsi dopadl s tím renčem? už ho máš ?Miky_CZ píše:dneska se mi o ni zdalo:-D a je za krasnou cenu, skoda ze sem na to neprisel driv
- Miky_CZ
porad se mijime s paramountem, sem s nim domluveny ze mi ho doveze az se vrati z ukrajiny to se sice vratil ale s autem kde mu asi skoro nic nefunguje:-(will.26 píše:neboj miky však se ještě nějaká najde, jo a jak jsi dopadl s tím renčem? už ho máš ?Miky_CZ píše:dneska se mi o ni zdalo:-D a je za krasnou cenu, skoda ze sem na to neprisel driv
no a ta serie se mi libi proto, ze je to nema strechu:-D
- Miky_CZ
jo a druha vec je, ze ho nemam ted kam dat:-D
delame ve dvorku dlazbu, tak tam bobkem (takovy ten maly bagr) vykopali diru 60cm hlubokou at nevyjezdim koleje, pod celou pergolou, pred garazi a jeste kousek mimo no 4 17 tunove many hliny odvezli a v pondeli bobka nechali pod pergolou v te dire at jim do neho nenaprsi, v pondeli v noci byl takovy lijak ze bobek stal ve 30cm vody v jilovitem bahne a stoji tam jeste dneska protoze ho nejsou schopni dostat ven:-D
delame ve dvorku dlazbu, tak tam bobkem (takovy ten maly bagr) vykopali diru 60cm hlubokou at nevyjezdim koleje, pod celou pergolou, pred garazi a jeste kousek mimo no 4 17 tunove many hliny odvezli a v pondeli bobka nechali pod pergolou v te dire at jim do neho nenaprsi, v pondeli v noci byl takovy lijak ze bobek stal ve 30cm vody v jilovitem bahne a stoji tam jeste dneska protoze ho nejsou schopni dostat ven:-D
Je na dvoře. Č podvozku je 170601708.Je na renovaci,ale docela pěkná. Motor origo benzín. Dovoz z Francie ,ale původně je z Anglie. Byla zelená.
- Přílohy
-
- auta 264.jpg (156.98 KiB) Zobrazeno 4308 x
Tak je moje.
- MOPADŽI
- auto: Def,Def a Def+Disco
- Kontaktovat uživatele:
Hezka, moc hezka. Na kapotu Elsu a bylo by to jako pred lety 

Čas a Land Rover, nezastavíš... www.mopadzi4x4.eu
- Miky_CZ
kdybys ji nahodou prodaval, vimjak to u tebe je tak vis komu se ozvat:-D
LR 86
Ještě jsem jí ani neumyl,ale už projel. I mé laické oko vidí,že některé díly nejsou origo,ale asi to podstatné je. Myslím,že motor a podvozek je původní,koroze není moc.
Jsem samozřejmě momentálně zamilovaný,ale u mne je na prodej vše.
Ještě jsem jí ani neumyl,ale už projel. I mé laické oko vidí,že některé díly nejsou origo,ale asi to podstatné je. Myslím,že motor a podvozek je původní,koroze není moc.
Jsem samozřejmě momentálně zamilovaný,ale u mne je na prodej vše.
- Přílohy
-
- auta 271.jpg (163.85 KiB) Zobrazeno 4088 x
-
- auta 268.jpg (158.66 KiB) Zobrazeno 4088 x
-
- auta 267.jpg (163.58 KiB) Zobrazeno 4088 x
-
- auta 270.jpg (156.54 KiB) Zobrazeno 4088 x
-
- auta 266.jpg (152.71 KiB) Zobrazeno 4088 x