toto je koncept noveho defendra. No neviem, posudte sami.. .

Discovery1 píše:Moje řeč to je ze předu jak Roomster a že Roomster je řádnej hnus
Souhlasim, asi se pujdu podivat po nejake te 300 stovce abych mel doma dve a mel dily nez to bude uplne v prdeli a bude to oplastovana jebka. Co me ale zarazi je jak tohle chteji prodavat armade nebo z toho delat ty specialy treba s plosinou nebo tak.Rover píše:Je to skutečně koncept z kterého se bude vyvíjet nový Defender, na tomto konceptu chtějí mimo jiné zkoumat ohlasy na tojak to vypadá...
Více na:
http://www.lro.com/news.php?sid=1003&page=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Pro mně je to totální hnus, ale nejsem směroplatnej, třeba se to bude opravdu lépe prodávat než stávající provedení... takže za mně (hardcore LR fanouška - LR pro mně skončily s odchodem motorů 300Tdi... a jediné co bych si z toho novějšího dokázal představit je DEFENDER 130 s Pumou motorem, ale tam bych váhal jestli spíš si nepostavit něco s TGV) nebrat...
Nazval bych to Freeyeti...
Tak tohle mně taky není vůbec jasný...Hardes píše:Co me ale zarazi je jak tohle chteji prodavat armade nebo z toho delat ty specialy treba s plosinou nebo tak.
jednoducho, presne ako u taxikarov. dojdes do servisu, servisak postavi auto na dvor, spusti prikaz na diagnostike a dpf sa sam vypali;-) bude ta to stat iba 80eur a vzhladom na styl jazdy si to uzijes aspon 2-3krat do roka...low píše:k def 2012 DPF je bohuzel jistotou, coz si myslim, ze bude nejvetsi problem u pracovniho a zabavniho auta, preci jen, kdyz se nekde celej den mordujes v terenu a pak ti pipne, ze mas jet 80km/h ustalenou rychlosti 20min, netusim jak si to soudruzi predstavujou.
downsizing, silne turbo a vydrz 150tis km;-)low píše: jinak ten 2,2 motor ma uplne vsechny hodnoty stejne jako 2,4.
by mne zajimalo, jak nekde v albanii v horach, pripadne uprostred pouste budu hledat servis co ma diagvisby píše:jednoducho, presne ako u taxikarov. dojdes do servisu, servisak postavi auto na dvor, spusti prikaz na diagnostike a dpf sa sam vypali;-) bude ta to stat iba 80eur a vzhladom na styl jazdy si to uzijes aspon 2-3krat do roka...low píše:k def 2012 DPF je bohuzel jistotou, coz si myslim, ze bude nejvetsi problem u pracovniho a zabavniho auta, preci jen, kdyz se nekde celej den mordujes v terenu a pak ti pipne, ze mas jet 80km/h ustalenou rychlosti 20min, netusim jak si to soudruzi predstavujou.
no jednoducho, nebudes. pojdes pekne na nudzovom rezime az domov;-)low píše:by mne zajimalo, jak nekde v albanii v horach, pripadne uprostred pouste budu hledat servis co ma diag
a to je ten pokrokvisby píše:no jednoducho, nebudes. pojdes pekne na nudzovom rezime az domov;-)low píše:by mne zajimalo, jak nekde v albanii v horach, pripadne uprostred pouste budu hledat servis co ma diag