Bohužel po dlouhém váhání jsem z rodinných důvodů nucen nabídnout k prodeji svoji Discovery 2. Láme mi to srdce, ale nemám jinou možnost. Auto jsem koupil v únoru tady od Karla

, od té doby jsem na něm najel cca 5.000 km. Auto je dobrém stavu a jezdí perfektně, udržoval jsem ho jak to šlo, nicméně má bojové šrámy, předchozí majitelé s ním jezdili do terénu, já byl jezdit také parkrát. Auto je zvýšené o 5 cm, má šnorchl, nájezdový plech, ochranu diferenciálu a zkrácený přední nárazník. Do terénu je připravené dobře. V autě je uzávěrka mezinápravového diferenciálu, ale není vyvedená do kabiny, zatím mi vždycky stačilo TC. Od doby nákupu jsem ze servisních záležitostí vyměnil regulátor tlaku paliva, přetěsnil automat a vyměnil všechny náplně, nedávno jsem vyměnil kompletní brzdové destičky. V autě je nová baterie, namontoval jsem novou vysílačku Intek M-799 PLUS a anténu Sirio Turbo 2000, ochrané mřížky předních světel, nechal opravit a zpevnit tažné zařízení. Na autě jsou špičkové MT pneu Cooper Discoverer STT, které jsem koupil nové, mají vzorek cca 10 - 12 mm. Mají rozměr 235/85 R16 - jsou zapsané ve velkém TP. K autu přidám sadu dvou vyprošťovacích kurt ProComp (9 m / 9 t) a 4 šeklů (6,5 t) (vše koupeno nové). Na všechny nákupy mám faktury. Dico má 5 míst, ale v TP je otipováno na 7.
Cena vozu: 150.000,- Kč
K autu mám ještě sadu nových zimních pneumatik Cooper Discoverer M+S 235/70 R16 na plechových discích, které můžu prodat samostatně nebo k autu navíc za 10.000,- Kč. Mají najeto cca 400 km, protože týden po té, co jsem je nasadil, slezl sníh a já musel koupit druhou sadu

K oběma sadám jsou secondhandové rezervy ve stejném rozměru na discích.
Chtěl bych, aby auto koupil někdo kdo se o něj dobře postará a já se budu snažit co nejdřív ušetřit na nový, doufám, že to nebude trvat dlouho..