Co to plácaš, jestli jsem ti jí nechtěl prodat, tak jedině proto, že jsi nechtěl zaplatitZanzibar píše:Nechtěl jsi mi jí prodat a teď jí vyměníš za Vochcávku ??

Moderátor: stan
Co to plácaš, jestli jsem ti jí nechtěl prodat, tak jedině proto, že jsi nechtěl zaplatitZanzibar píše:Nechtěl jsi mi jí prodat a teď jí vyměníš za Vochcávku ??
Tak to jsem asi na něco zapomněl, nepamatuji si nějakou konkrétní debatu o koupiZanzibar píše:Chtěl jsi ji prodat "někomu", kdo ji zachrání. Takže ne mě.... já ti dám, že jsem nechtěl zaplatit
Zavolej mi zítra, v pondělí bude zase blázinec...Zanzibar píše:Jsem sice asi maaaagor, ale zavolám ti v pondělí.
Ty nápisy tam prostě musí zůstat : psinec a kočičinecRover píše:ta 109 je krasna... i s tema napisama... jdi do ni Zanzibare... !
Koukám, že si z toho někdo udělal zdroj NDZanzibar píše:Ta dvířka vypadají měněná celá. To je fakt detail, nepátrejte. Ještě chybí na levém stěračovém motorku "ruční" ovládání. Taky detail, ale to nemám, možná opět studnice pokladů, Kryten.Mně to od koupě neodradí .....
Dotaz : ta přepážka mezi kabinou a nákl. prostorem je šroubovaná ??