Pro všechny studenty
Moderátor: Miky_CZ
Re: Pro všechny studenty
Někdo momentálně na Erasmu v UK?
UK:LR4 SDV6 HSE/Jaguar XK8 4.0/Rover 75 2.0 CDT Tourer/Triumph Spitfire 1500/LR DII Td5 Medvědi/LR Free 2.0 D/Jaguar XJ12 Sovereign. NonUK: Ford F-150 obytná nástavba Gladiator XL
www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz
tak ja nakonec skončil na technické fakultě na suchdole šli jsme tam 3 ze střední-tak jsem ud čvut upustil nakonec. obor dopravní.
discovery 1
Tak to se budeme od ledna vídat až se vrátím, jsem na provozně ekonomickýsudajs píše:tak ja nakonec skončil na technické fakultě na suchdole šli jsme tam 3 ze střední-tak jsem ud čvut upustil nakonec. obor dopravní.

UK:LR4 SDV6 HSE/Jaguar XK8 4.0/Rover 75 2.0 CDT Tourer/Triumph Spitfire 1500/LR DII Td5 Medvědi/LR Free 2.0 D/Jaguar XJ12 Sovereign. NonUK: Ford F-150 obytná nástavba Gladiator XL
www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz
- Hanys_a_Kaca
- tel.: 775 173 983
- auto: DEF110+D2+RRC
Sudajs: Suchdolák
Mozna budes litovat, CVUT je nakonec hezkej, ale jebat te budou na suchdole asi min, nez tady, tak si zas vic uzijes studentskyho zivota... At se ti dari.

- BigBang
- auto: 2x břichoplaz
- Kontaktovat uživatele:
jsem myslel že jsi somewhere in Asia a nakonec kdo to nestojí na Flemingovo náměstí
a jeden rychlej dotaz: kde nejjednodušejc a hlavně zadarmo zaparkuju poblíž FS??

a jeden rychlej dotaz: kde nejjednodušejc a hlavně zadarmo zaparkuju poblíž FS??
- Přílohy
-
- hnsa.jpg (119.1 KiB) Zobrazeno 3889 x
Pěkně se mu to blejskáBigBang píše:jsem myslel že jsi somewhere in Asia a nakonec kdo to nestojí na Flemingovo náměstí![]()

Land Rover Discovery 2 Td5
- Hanys_a_Kaca
Zbyva par dni do odjezdu... Pobliz FS je to problem ostatne foto ze dneska je sice v rade aut, ale v krizovatce. Studenti a zamestnanci CVUT ted mohou neomezene parkovat v nove budove CVUT, je to to barevne vedle knihovny. Ja jeste obcas stavam na travniku v ulici Velflikova, mame tam vjezd do laborek, Vrata cislo 2 a 3. Ale sere mi, kdyz tam stoji nekdo jiny, protoze ta vrata opravdu pouzivame...
- knedlousek
- tel.: 732 515 067
- auto: Def110,D2,Free1,RR
Sem si myslel, podle fotek to tam vypadlo, že Hanys má takovýho zašlýho chudáčka defíka. a Teď jak se to leskne, je tam ten rám s těma světýlkama, zahrádka a ten šnorchl tak to vypadá k světu. Ta nálepka eliott je fakt bombová. To si na auto jednou taky dám.
LR Defender 110 Td5 (1999)
LR Discovery 2 Td5 (2004)
LR Freelander 2.0di (2000)
RR L322 3.0 Td6 (2006)
Jeep Willys MB (1944)
Suzuki Samurai (?)
LR Discovery 2 Td5 (2004)
LR Freelander 2.0di (2000)
RR L322 3.0 Td6 (2006)
Jeep Willys MB (1944)
Suzuki Samurai (?)
- BigBang
- Kontaktovat uživatele:
to je dobrý ten parking pod architekturou... to jako tam přijedu, ukážu ISIC a parkuju zadarmo jo?? hodně dobrý
stejně zejtra autem nepojedu, protože jsem si neuvědommil, že na fábii nemám známku a přes prdele se mi z Kladna jet nechce
když jsem hanysovo defa viděl poprvý, tak vypadal jako takovej chudák neudržovanej, ale teď se blejská jak psí kulky
stejně zejtra autem nepojedu, protože jsem si neuvědommil, že na fábii nemám známku a přes prdele se mi z Kladna jet nechce

když jsem hanysovo defa viděl poprvý, tak vypadal jako takovej chudák neudržovanej, ale teď se blejská jak psí kulky

- Hanys_a_Kaca
No rozhodne uz vim, co budu delat den pred prodejem defa. Pasta tempo a cerna barva a zvednu cenu tak o 50 tisic.
kosmetickou promenu ma na svedomi kaca. ja se staram o to, aby to jelo, kaca natira stetcem a lesti
Pod architekturou muzes parkovat kdyz mas karticku studenta vydanou CVUTem. Je tam na to pipatko u zavory. Ono se to casem nejak zpoplatni, ale zatim je to zadara, ja tam ted parkoval defa docela casto. Pres tejden tam stal pet dni v kuse. V noci je to za mrizi pod ostrahou a dostane se tam zase jenom nekdo s kartou CVUT.
kosmetickou promenu ma na svedomi kaca. ja se staram o to, aby to jelo, kaca natira stetcem a lesti

Pod architekturou muzes parkovat kdyz mas karticku studenta vydanou CVUTem. Je tam na to pipatko u zavory. Ono se to casem nejak zpoplatni, ale zatim je to zadara, ja tam ted parkoval defa docela casto. Pres tejden tam stal pet dni v kuse. V noci je to za mrizi pod ostrahou a dostane se tam zase jenom nekdo s kartou CVUT.
- BigBang
- Kontaktovat uživatele:
tak díky za tip
někdy to budu muset vyzkoušet
ale teď už jdu spát abych byl zejtra ready

Kredity budou stači...
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... U7dv8elGTI" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... U7dv8elGTI" onclick="window.open(this.href);return false;
- gibson
- tel.: +421907201052
- auto: DI 300, mini, vw t2
tak som si toto vlakno vsimol az teras - malo casu - vela zadani - oddych medzi studiom na LR fore
tie roky si radsej vypocital lebo si to uz fakt nepametam
2005 - 2009 spš elektrotechnicka Prešov
2009 - 2011 bc studium FEI TUKE mechatronika
2011 - ing studium pokracovanie FEI TUKE mechatronika
predpokladany koniec studentskeho zivota 2013
aktualne uz zarezavam predterminy a tak aby som po sviatkoch mal cas aj lezat pod autom
tak necha sa kazdemu podari doskuskovat bez problemov

tie roky si radsej vypocital lebo si to uz fakt nepametam
2005 - 2009 spš elektrotechnicka Prešov
2009 - 2011 bc studium FEI TUKE mechatronika
2011 - ing studium pokracovanie FEI TUKE mechatronika
predpokladany koniec studentskeho zivota 2013
aktualne uz zarezavam predterminy a tak aby som po sviatkoch mal cas aj lezat pod autom
tak necha sa kazdemu podari doskuskovat bez problemov

DI 300Tdi - pojazdne
mini 1300 98' - zhnity bruchoplaz ultimate!
D90 300Tdi - EX
VW T2 77' - Rusty
http://www.gibsonsg.rajce.idnes.cz http://www.fedorsecurity.sk
mini 1300 98' - zhnity bruchoplaz ultimate!
D90 300Tdi - EX
VW T2 77' - Rusty
http://www.gibsonsg.rajce.idnes.cz http://www.fedorsecurity.sk
- Miky_CZ
- tel.: 603 975 234
- auto: DI, D3 V8, XK8
takze preju vsem studentum hodne stesti v nadchazejicim zkouskovem, uz mi to taky zacina 

DI 300 Tdi: 4"lift, bodylift 2,5cm, BFG MT 285/75 R16, pevnostní nárazníky, prahy, přídavné světla, snorchel, CB, 2 navijáky, roll cage, kryty dif., žebřík, nájezdový plech, axle lock, true track, bufík atd
RRC 3,9 V8: závodní speciál
Držím palce
já jsem se tomu díky Anglii tentokrát částečně vyhnul nebo si to odbil ve formě esejí v UK, ale o to víc se budu muset ohánět v budoucnu..

www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz
Já mám započtový ještě příští týden a pak až zkoušky, ale už teď vím že nedám matematickou analýzu a dám si jí znova za rok

- Miky_CZ
- tel.: 603 975 234
- auto: DI, D3 V8, XK8
ja jsm stihl jednu a pul zkousky v predterminu v prosinci, zitra jdu na ustni cast z predmetu teorie firmy a marketing, v pondeli na statistiku a no dalsi pondeli asi po 5 nebo po 6 na matiku 

DI 300 Tdi: 4"lift, bodylift 2,5cm, BFG MT 285/75 R16, pevnostní nárazníky, prahy, přídavné světla, snorchel, CB, 2 navijáky, roll cage, kryty dif., žebřík, nájezdový plech, axle lock, true track, bufík atd
Tak GL MikyMiky_CZ píše:ja jsm stihl jednu a pul zkousky v predterminu v prosinci, zitra jdu na ustni cast z predmetu teorie firmy a marketing, v pondeli na statistiku a no dalsi pondeli asi po 5 nebo po 6 na matiku

www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz