Kryt - prepazka do zavazadloveho priestoru Free 1,8 3 dv
Moderátor: stan
Kryt - prepazka do zavazadloveho priestoru Free 1,8 3 dv
Zhanam kryt alebo prepazku do zavazadloveho priestoru do Freelandera 1,8 3dveroveho r.v.1999 .Ak by boli k tomu tie uchytky,tak by som uvital.Zacina mi vadit,ze mi tam kazdy cumi,co veziem. Asi by sa to dalo vyriesit zaclonkami,ze? 

LR Freelander 1,8 , Fiat Ducato obytne auto , Suzuki Samuraj 1,3 , Mercedes C 180 sport coupe kompresor .
- Honza_offroad
- tel.: 724 007 163
- auto: D2,D3,Def portal
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kryt - prepazka do zavazadloveho priestoru Free 1,8 3 dv
co myslis prickou? Tohle? http://www.auto-mrize.cz/obchod/traval- ... -(19982007" onclick="window.open(this.href);return false;)
H.
H.
Prodej doplňků pro 4x4, profi Diagnostika LR, individuální úpravy výkonu, immo, omezovačů, EGR a pod...
www.toomich.cz www.adventure-land.cz
www.toomich.cz www.adventure-land.cz
No je to taky kryt zavazadloveho priestoru,moze to byt aj roletka,sak aby ti nikto nečučal ,co vezes.Byva to v kombikoch,hedzbekoch,nevies? A LR je tiez kombik,pac lezes do kufra zadnymi dvermi.
Je to za zadnymi sedadlami v horizonzalnej polohe vo vyske okien.
Neviem , ako sa to vola oficialne.
Nasiel som na internete niekde v anglicku to predavaju a stoji to na nase okolo 15tis kaček.Blazni.Kus bakelitu.
Je to za zadnymi sedadlami v horizonzalnej polohe vo vyske okien.
Neviem , ako sa to vola oficialne.
Nasiel som na internete niekde v anglicku to predavaju a stoji to na nase okolo 15tis kaček.Blazni.Kus bakelitu.
LR Freelander 1,8 , Fiat Ducato obytne auto , Suzuki Samuraj 1,3 , Mercedes C 180 sport coupe kompresor .
neco takoveho
- Přílohy
-
- $(KGrHqR,!iQE5fk!2tM2BOf3R(elzw~~_12.jpg (12.58 KiB) Zobrazeno 507 x
-
- PIC00032%20no%20catch.jpg
- (152.39 KiB) Staženo 76 x
-
- Freelander%203-door%20load%20Cover%20black%20-%20fitting%20kit.jpg
- (140.1 KiB) Staženo 76 x
hej hej!!! A tebe sa ten druhy vala niekde v pivnici,ako tak pozeram???