Piskanie remena TD5
Moderátor: Acon
Piskanie remena TD5
Nazdar chalani.
Odstranujem akusticky problem, ktory sa prejavuje piskavym zvukom pri starte a vypnuti motora. Mam vymeneni remen, spanovak/tensioner/ ale problem pretrvava. Rad by som este vymenil usmernovaciu klapku, no neviem ako ju po anglicky objednat. je to nad moje jazykove schopnosti. Viete mi poradit ako jej po anglicky nadavaju? resp. ak mate nejaku skusenost s niecim podobnym, poprosil by som o radu skade moze ten zvuk vychadzat.
Vdaka
Odstranujem akusticky problem, ktory sa prejavuje piskavym zvukom pri starte a vypnuti motora. Mam vymeneni remen, spanovak/tensioner/ ale problem pretrvava. Rad by som este vymenil usmernovaciu klapku, no neviem ako ju po anglicky objednat. je to nad moje jazykove schopnosti. Viete mi poradit ako jej po anglicky nadavaju? resp. ak mate nejaku skusenost s niecim podobnym, poprosil by som o radu skade moze ten zvuk vychadzat.
Vdaka
- Miloš II
- tel.: سوني اريكسون
- auto: لاند روفر ديسكفري 2
- Kontaktovat uživatele:
Ložiska
Ložiska na kladkách se dají vyměnit viz. tu http://www.landroverforum.cz/forum/viewtopic.php?t=1573 Miloš II
Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park
Nazdar Kubo.Já si to také myslím,ale auto už je u nich a mně nezbývá než jim věřit.Vím že nejsi žádný pako a do auta by jsi mi nedal co tam nepatří.Věřím ti.Doufám že jsi se neurazil.Jen píšu co se mi opravdu stalo.Údajně ten řemen vypadal jako bych na něm najel milion km.Ale věř tomu ...
A přitom je tam jen pár měsíců.

- sloon
- tel.: 776189666
- auto: VW Amarok 4motion
- Kontaktovat uživatele:
Re: Piskanie remena TD5
Nevíte někdo jak nasadit řemen na TD5ce?
Měl jsem sundaný kompresor klimatizace a teď tam ten řemen nemůžu natáhnout zpátky.
Mám ještě někde něco povolit?Dík.
Měl jsem sundaný kompresor klimatizace a teď tam ten řemen nemůžu natáhnout zpátky.
- eliott
- tel.: +420608021838
- auto: několik
- Kontaktovat uživatele:
Musíš přihnout rameno napínací kladky, proti tlaku pružiny, nasadit řemen a pak pustit . Doufám že je to sozumitelné...sloon píše:Nevíte někdo jak nasadit řemen na TD5ce?
Zastoupení ALLMAKES 4x4, TERRAFIRMA 4x4, prodejce BRITPART, specializovaný servis, renovace a přestavby na přání.
konzultace +420608021838 --- E-SHOP s náhradními díly http://www.eliott.in --- email : landrover.eliott@gmail.com
konzultace +420608021838 --- E-SHOP s náhradními díly http://www.eliott.in --- email : landrover.eliott@gmail.com
- sloon
- tel.: 776189666
- auto: VW Amarok 4motion
- Kontaktovat uživatele:
Dík, tak se to povedlo nasadit
ale byla to fuška.