2.Slovakia-trophy 2012
Moderátor: Miky_CZ
Re: 2.Slovakia-trophy 2012
JJ budem len rad . Uplne prve registred auto je z CZ a LR
. Tentokrat po uhradach zverejnujeme zavodnikov na stranke ako aj v kategoriach nech je prehlad kedy sa limit naplni . .

- Acon
- tel.: 00421910600711
- auto: DII TD5 1999
Dovolím si hádať. Je tojoso píše:JJ budem len rad . Uplne prve registred auto je z CZ a LR. Tentokrat po uhradach zverejnujeme zavodnikov na stranke ako aj v kategoriach nech je prehlad kedy sa limit naplni . .

Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.
SJ 410 nie nemam ja som to bral Karlovi z HU. U nas na Slovaci ich ma firma ALLMETAL. http://www.allmetal.sk/Elektrika-a-elek ... aster.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Acon nee nemas pravdu

Acon nee nemas pravdu

- Acon
- tel.: 00421910600711
- auto: DII TD5 1999
to nevadí. Ak nebol 1. prihlásený, bude 1. na stupni víťazov 

Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.
- paramount2
- tel.: 775958013
- auto: LR DI 300, 200
Celkem bych i přijel vyhrát, enem mě odrazuje ten tripmaster...nechce se mi něco takovýho montovat do auta, když jinde je mi úplně na prd, páč se jezdí podle OZIho... 

ako to, ze inde ides podla OZIho? ja si za poslednu doby nepamatam, ze by som bol na akcii, ktora mala pripravenu trat a neslo sa podla itinerara?paramount2 píše:Celkem bych i přijel vyhrát, enem mě odrazuje ten tripmaster...nechce se mi něco takovýho montovat do auta, když jinde je mi úplně na prd, páč se jezdí podle OZIho...
Pardon...jedna bola - Cavoj (tam sa islo podla vytlacenej mapy, ktoru Ti dali na starte).
Range Rover Classic 3.9V8EFI, plus zopar drobnosti:)
Range Rover P38 2.5TDS
Range Rover P38 2.5TDS
Tentokrat v to dufam lebo na to maju s Martou !!Acon píše:to nevadí. Ak nebol 1. prihlásený, bude 1. na stupni víťazov
Naposledy upravil(a) joso dne 13 říj 2011 14:59, celkem upraveno 1 x.
- paramount2
Karpaty trophy - Svaljava...teslo píše:ako to, ze inde ides podla OZIho? ja si za poslednu doby nepamatam, ze by som bol na akcii, ktora mala pripravenu trat a neslo sa podla itinerara?paramount2 píše:Celkem bych i přijel vyhrát, enem mě odrazuje ten tripmaster...nechce se mi něco takovýho montovat do auta, když jinde je mi úplně na prd, páč se jezdí podle OZIho...
Pardon...jedna bola - Cavoj (tam sa islo podla vytlacenej mapy, ktoru Ti dali na starte).
Včera som obdržal tak sa podelím o skvelu pracu
: http://www.youtube.com/watch?v=iTyDGL8wM4o" onclick="window.open(this.href);return false;

Tam si dostal mapu, resp. GPS koordinaty?paramount2 píše:Karpaty trophy - Svaljava...teslo píše: ako to, ze inde ides podla OZIho? ja si za poslednu doby nepamatam, ze by som bol na akcii, ktora mala pripravenu trat a neslo sa podla itinerara?
Ale stale si myslim, ze tripmaster ma opodstatnenie pre ludi co chcu chodit po akciach, ktore idu podla itika -v mojom pripade je to vacsina akcii (ci uz zrazov, alebo pretekov).
Je tu este jedno riesenie. Pokial chodis podla Oziho, znamena to, ze pouzivas PC, alebo PDA s GPS modulom. Skus si teda pohladat aplikaciu, ktora bude mat rovnake funkcie. (pre Windows mobile napr. GPSAUTO).
Range Rover Classic 3.9V8EFI, plus zopar drobnosti:)
Range Rover P38 2.5TDS
Range Rover P38 2.5TDS
- paramount2
Odevzdáš kartu s OZI mapama a oni ti tam nahrají way pointy...rychlý, jednoduchý, jasný....
Oziho mám v normální naigaci, ale i v PDA...zkusím najít ten GPSAUTO....

- low
- Admin fóra
- tel.: +420 603462950
- auto: def 110 + L322
- Kontaktovat uživatele:
a co je na tom za navigacni soutez potom???paramount2 píše:Odevzdáš kartu s OZI mapama a oni ti tam nahrají way pointy...rychlý, jednoduchý, jasný....![]()
ja tedy co jsem zatim videl par zavodu, tak vsechny byly podle roadbooku
http://www.offg.cz expediční poradenství, offroad expedice na míru po celém světě, offroadškola, http://www.offroadskola.cz
- paramount2
Nejde ani tak o navigaci, ta zas tak obtížná není, i když až skoro u waypointu zjistíš, že to z týdle strany nejde, jen z druhý....
Jde spíš o to k waypointům dokázat dojet...
což je v terénu Ukrajinskejch Karpat někdy dost záhul... 
Jde spíš o to k waypointům dokázat dojet...

bavit sa o trophy s GPS suradnicami co ti nahraju je ine nez ked ti niekto da itiner ( roadbook) do ruky a chod . Nevies ze z ktorej svetovej strany sa vratis a ak nemas tripmaster ( krokometer, meterszamlaló) tak len bludis ci skor chodis odhadom na metre pri zmene velkosti pneu na tvojom aute lebo tachometer ti inak ukazuje
.
Tripmaster je dobra vec v aute a ani nevies ako sa ti to hodi ked sa inde objavis na trophy s itikom
.

Tripmaster je dobra vec v aute a ani nevies ako sa ti to hodi ked sa inde objavis na trophy s itikom

... to potom nie je ziadna trophy sutaz ale jazdenie podla mapy i ked samozrejme moze byt tiez zaludne.paramount2 píše:Odevzdáš kartu s OZI mapama a oni ti tam nahrají way pointy...rychlý, jednoduchý, jasný....![]()
... nie je o com spekulovat. Organizator urcuje podmienky.
LR Defender Td5 110SW po "prestavbe" a pred "prestavbou".
- Miky_CZ
- tel.: 603 975 234
- auto: DI, D3 V8, XK8
pokud se tu teda najde nekdo kdo chce jet a nema tripmaster a bude ho kupovat, tak bych se s dovolenim pridal, rozdelime se o postovne a bude to levnejsi
ps. sorry ze zasiram tohle vlakno
ps. sorry ze zasiram tohle vlakno
DI 300 Tdi: 4"lift, bodylift 2,5cm, BFG MT 285/75 R16, pevnostní nárazníky, prahy, přídavné světla, snorchel, CB, 2 navijáky, roll cage, kryty dif., žebřík, nájezdový plech, axle lock, true track, bufík atd
RRC 3,9 V8: závodní speciál
RRC 3,9 V8: závodní speciál
- paramount2
Ale jo...já to použití tripmasteru chápu....jen mě odrazuje ta montáž...ale s tím nic nenadělám...
Miky...klidně se přidám...věcí, co využiju párkrát za život mám doma spoustu...(kupříkladu hafo ND na LR...
)...
Miky...klidně se přidám...věcí, co využiju párkrát za život mám doma spoustu...(kupříkladu hafo ND na LR...

Taky se přidám, ale nevím jaký. Já sem právě myslel, že bych v Plzni
zašel do speedpro pro ten terratrip.
Už radši na nic...
... kludne si ho zober. Ja ho mam a som spokojny.SJ410 píše:Já sem právě myslel, že bych v Plzni
LR Defender Td5 110SW po "prestavbe" a pred "prestavbou".