Říká se, že dobře řízené auto na AT projede podstatně víc, než blbě řízené auto na MT nebo dokonce extremech. Nikdy jsem MT neměl (s výjimkou MT protektorů na Dědkovi) a zapadl jsem všeho všudy párkrát (protože blbě řízené auto na AT je přece jenom horší než blbě řízené auto na MT

). Nejsem velký fanda úprav, protože zpravidla jedna úprava si žádá další a ve finále zjistíme, že standardní auto je vlastně rozumným kompromisem. Pokud většinu km najezdím po silnici, není vlastně co řešit. Ono, když se jede na chatu do prudkého kopce po mokré trávě, tak na to stejně nic nepomůže a je to často horší než led.
Jinak co se zimáků týká, tak nevím, jaká je situace na Slovensku, ale tady se kloudná zimní guma téměř nedá sehnat. Potřeboval jsem zimáky na D2 a Cooper Disc. M+S, na které nedám dopustit, byly naprosto neřešitelné, tak jsem vzal zavděk BFG Winter Slalom KSI. Zatím jsou v garáži, ale vizuálně jsem z nich zklamaný. Zatímco Cooper má typicky zimní, jemně lamelovaný vzorek prakticky stejně hluboký jako AT, Winter Slalom od BFG je vpodstatě silniční zimní guma, tak uvidíme, jak se budou chovat.
Aktuálně: 1979 SIII 88" 2,25 l Petrol a 1983 two-door Range Rover V8; Dříve navíc: 1969 SIIa 88" 2,5 l Petrol, 2003 Discovery 2 TD5, 2005 Discovery 3 TDV6 S, 2011 Discovery 4 SDV6 SE, 2016 Discovery 4 SDV6 HSE a 2021 Defender 110 SE D250