Uvažoval jsem jestli by se nedala šoupnout pod výsuvný držák na kelímky uprostřed palubky, i když by se kus plastu nad obrázkem popisujícím polohy malé řadičky asi musel vyříznout, ale nevím, co za ním je
CBčka
Moderátor: Miky_CZ
- yorkin
- tel.: 723 954967 (jen sms)
- auto: pár mám...
- Kontaktovat uživatele:
CBčka
Chtěl bych Bessie koupit pod stromeček CBčko
. Nemohli byste sem hodit nějakou fotku nebo aspoň popis kde a jakou máte vysílačku? Díky.
Uvažoval jsem jestli by se nedala šoupnout pod výsuvný držák na kelímky uprostřed palubky, i když by se kus plastu nad obrázkem popisujícím polohy malé řadičky asi musel vyříznout, ale nevím, co za ním je
....
exLR Discovery I 300Tdi, exLR SIII 88, exLR SIIA 88 STW, exRRS 4.2 S/C, exRRC 4.2 LSE, exRR TDV8 3.6, LR Defender 110 STW Td5
-
jezbera ivan
- tel.: +421 905 712 951
- auto: D3 2007 + D4 2012
- Miloš II
- tel.: سوني اريكسون
- auto: لاند روفر ديسكفري 2
- Kontaktovat uživatele:
CB
Kukni sem mám to pod stropem Miloš IIAdmin píše:Pod strop na plast co jsou sluneční clonky, nebo do středovýho kastlíku.
http://www.landroverforum.cz/forum/viewtopic.php?t=1705
Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park
- yorkin
- tel.: 723 954967 (jen sms)
- auto: pár mám...
- Kontaktovat uživatele:
Mám střešní, takže pod strop to nedostanu (je tam klička), do středovýho panelu by to sice bylo nejlepší, ale nechce se mi obětovat rádio. Kdesi jsem četl o stanici snad Yaesu, která má oddělávací přední minipanýlek s malým LCD a základními ovladači, který se dá nalepit celkem kamkoli, zbytek stanice může přijít třeba pod sedadlo. Googluji, googluji, ale nenacházím.
Samozřejmě je varianta nacpat co nejmenší cbčko mezi sedadlo spolujezdce a středový tunel, ale to je dost neelegantní řešení. Na straně pod volantem by mi zase vadila na nohy (nejsem úplně střízlík
). Tož babo raď
.
Samozřejmě je varianta nacpat co nejmenší cbčko mezi sedadlo spolujezdce a středový tunel, ale to je dost neelegantní řešení. Na straně pod volantem by mi zase vadila na nohy (nejsem úplně střízlík
exLR Discovery I 300Tdi, exLR SIII 88, exLR SIIA 88 STW, exRRS 4.2 S/C, exRRC 4.2 LSE, exRR TDV8 3.6, LR Defender 110 STW Td5
Nevymyslel jsem nic lepšího než zadní část středové schránky, ale kupodivu je slyšet, anténu nikdo neukopl a když jsem se naučil pár pohybů, tak se dá i ladit a tak za jízdy poslepu... I když je samozřejmě lepší mít CB v zorném poli, ale to fakt nevím kde...
- Přílohy
-
- DSC01250.jpg
- (136.95 KiB) Staženo 1118 x
Country boy...