Zdarec, koupím příčníky na hagusy (uzamykatelný) na starý fríčko, 5-ti dveř, ale to je asi jedno (ono je vcelku jedno z čeho, hlavě aby tam seděli) . Tak kdyby někomu přebejvali, dejte vědět. Díky
Fojcek@email.cz
Příčníky na hagusy na Freelander I
Moderátor: stan
- Lucaso007
- auto: 4KOLA,VELKEJ VÝKON :
- Kontaktovat uživatele:
Re: Příčníky na hagusy na Freelander I
mam cena je 5000kčFojcek píše:Zdarec, koupím příčníky na hagusy (uzamykatelný) na starý fríčko, 5-ti dveř, ale to je asi jedno (ono je vcelku jedno z čeho, hlavě aby tam seděli) . Tak kdyby někomu přebejvali, dejte vědět. Díky
Fojcek@email.cz
http://www.autocentrumsmrk.cz" onclick="window.open(this.href);return false; LUKÁŠ vrakoviště landrover 608800667
Chlape, díky za nabídku, ale nepřepsal jsi se v ceně?
-
- tel.: 739634575
- auto: noLR
Já mám tyhle Příčníky DIHENG D2000 zamykatelné v délce 120 cm a jsem spokojený. Sice by to zamykání asi po chvilce vyloupli, ale jako první překážka to postačuje. Dej si to do vyhledávače, seženeš je ocelové do 1000,-Kč a ALU kolem 1800,-Kč i s 2-letou zárukou
Vozil jsem na nich celé léto velkou rakev narvanou těžkou rybařinou a pohoda. Jen bez rakve od 70 km/h mírně hučí.

Vozil jsem na nich celé léto velkou rakev narvanou těžkou rybařinou a pohoda. Jen bez rakve od 70 km/h mírně hučí.
sem teďka koupil v lídlu za 9 stovek a sedí perfektně
vozil jsem teď nějaké trámy, dveře a podobné věci a naprostá pohodička

vozil jsem teď nějaké trámy, dveře a podobné věci a naprostá pohodička