Moderátor: Miky_CZ
Občas jsme z něj pěkně zmateníMaxsel píše:Také musím Patrika znovu pochválit. Pokud scháním nový díl, tak už to ani jinde nezkouším.
A navíc ve firmě používají můj oblíbený ekonomický software...![]()
![]()
Bohužel, prodává se to pouze vcelku, je to častý problém.fotosam píše:Ahoj. Zůstala mi v ruce ta plastová věc co kryje kliku a osvětlení SPZ na pátých dveřích u Free I. Všechno v ní funguje, ale ten plast prostě při otevírání dveří praskl (jestli to někdo načal při pokusu o otevření, to nevím, ale připadá mi to tak). Našel jsem to v nabídce Vašeho e-shopu (kód CXB102420LDA), ale to je komplet. Neexistuje jako díl i ten samotný plast? To by asi mělo jít přestrojit když všechno funguje. A asi by to stálo méně love, ne?
Díky za odpověď.
Normálně ano, ale momentálně nejsou ani ve skladu v UK, takže jsme vyprodali zásoby a čekáme až dorazí další.fotosam píše:Když je to častý problém, máte ji skladem?
To proto, že ti je sám ukradl, jinak by nevěděl, že je potřebuješwilt píše:Včera pozdě odpoledne jsem zjistil, že mi někdo ukradlstěrače na Defovi a dnes v poledne už mám namontované nové
![]()
Díky Eliottovi a jeho neuvěřitelně rychlému dodání
To není špatná marketingová strategieIvanM píše:To proto, že ti je sám ukradl, jinak by nevěděl, že je potřebuješwilt píše:Včera pozdě odpoledne jsem zjistil, že mi někdo ukradlstěrače na Defovi a dnes v poledne už mám namontované nové
![]()
Díky Eliottovi a jeho neuvěřitelně rychlému dodání![]()
I.
eliott píše:Velmi nerad píši tento příspěvek, ale považuji to za nutnost. Minimálně proto, aby se nikdo další nenechal napálit od stejných lidí jako já, v druhé řadě také proto, abych poctivým zákazníkům a kamarádům vysvětlil, proč budu nekompromisně vyžadovat okamžitou platbu za zboží a práci.
Dva z mých donedávna kamarádů si u mne před několika měsíci objednali buď opravu, nebo zboží. V obou případech dodnes marně čekám na zaplacení, a nejedná se zrovna o malé částky. Poslouchám akorát výmluvy o tom, jak za to nemůžou, že co nejdřív zaplatí, pak pro jistotu neberou telefon atd atd. Mezitím si jezdí na dovolené a kupují auta. Před mnoha měsíci jsem se dožadoval vlákna, které by umožnilo hodnotit jednotlivé členy ostatními, jako ne Aukru nebo Ebayi, neprošlo to. Na Offroad foru mají ''soudní síň'' my nemáme nic, takže nepoctivci žíjí pěkně v imunitě.
Oběma tímto vzkazuji, že pokud své závazky do konce tohoto měsíce nevyrovnají, zveřejním jména a detaily.
Wobl píše:Nejak to zapadlo:) Zavazky vyrovnali?