Cena 10tis za 5ks nebo 8tis za 4ks
K

Moderátor: stan
Tak zas na druhou stranu za tyhle peníze budu mít ty coopery. Tos mě docela uklidnil.Sláma Karel píše:No neboj, ty zimní Coopery jsou naprostá špička. K
to knedlousek:knedlousek píše:No do pr.ele já sem před půl hodinou objednal Cooper MS zimní v tomhle rozměru, kdybych tohle věděl tak sem je koupil, sakra.
Už jsou objednány, myslím že to bude lepší jak MT ne?Carlos píše:to knedlousek:knedlousek píše:No do pr.ele já sem před půl hodinou objednal Cooper MS zimní v tomhle rozměru, kdybych tohle věděl tak sem je koupil, sakra.
čau ,
mám od soboty Coopery Discoverer 235/70 16 R - suprový jízdní vlastnosti, opravdu pořádný vzorek, ale nutno říct, že auto viditelně kleklo. Ty gumy jsou prostě menší. 235/85 v podobném vzorku se ale teď nedají nikde sehnat. Asi v zimě moc terénu jezdit nebudu, ale diferáky jsou nízko ...
Takže tu objednávku zvaž!
To mi stačí, to co píšeš mi stačí, dobrá směs na silnici a projet zapadaný cesty, a mít možnost někoho vytáhnout. Nebudem Karlovi zasírat vlákno.Carlos píše:to knedlousek:
Zrušit se to dá, ale jiný fakt nejsou. Chtěl jsem Nokian 235/85, ale pozdě. Souhlasím s tebou, že radši zimní směs a kvalitní vzorek, než tvrdý MT. Důležitější je bezpečně projet silnici. Na Discovererech (M+S samozřejmě) jsem dal slušně zapadlou polní cestu - sice po břiše, ale vyhrabalo se to bezpečně.
A kdyby chtěl někdo 6ks tak mám taky jednuColonel píše:Karle ja se pridam, kdyby nekdo chtel vsech pet kusu, tak jednu stejnou gumu mam na rezerve, nepouzitou, kterou bych nechal taky za dvojku.