neorginální autorádio s Blutooth a HandsFree do LR

Všeobecné rady a informace

Moderátor: Acon

Odpovědět
Zpráva
Autor
sumi
auto: DII TD5

neorginální autorádio s Blutooth a HandsFree do LR

#1 Příspěvek od sumi » 03 lis 2011 08:39

Zdravím kolegové, nepoužíváte někdo v LR autorádio s Hands Free? Respektive zdali je to použitelné. V DII mám Sencor (ext. mikrofon na sloupku řidiče) a to je nepoužitelné. Já slyším OK ale protistrana nerozumí.

Acon
tel.: 00421910600711
auto: DII TD5 1999

Re: neorginální autorádio s Blutooth a HandsFree do LR

#2 Příspěvek od Acon » 03 lis 2011 10:34

Ja som mal v 1. disco origo rádio + hanfs free PAROT. Parot mám aj v služobnom. Po dlhodobých skúsenostiach a komentároch majiteľov iných handsfree môžem skonštatovať, že je to spoľahlivá volba. Zrozumiteľnosť pre obe telefonújúce strany skvelá, obsluha jednoduchá vrátane hlasovej voľby. Existujú ak modely podporujúcu prehrávanie MP3 na stávajúcom rádiu.
http://www.parrot.sk/blade/c/29/parrot- ... duktu.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.

Diglobe
auto: DIII, Def110

#3 Příspěvek od Diglobe » 03 lis 2011 12:23

mám v D2 Alpine CDE-120 R. obsahuje vestavěnou HF sadu od Parrotu. Telefon jde přímo do repro v autě, nemusíš řešit instalaci další sady. Telefon (mam iphone, ale bude to standart) jde ovládat přímo z rádia, včetně vytáčení a vyhledávání v seznamu telefonu. Když Ti někdo volá, vidíš jeho jméno a číslo na displeji rádia. Jen musíš mít jméno zadané bez háčků, tak pak vidíš jen číslo, českou diaktritiku to neumí. Stejně tak vidíš na displeji poslední volaná čísla, zmeškané hovory atd. Nemusíš tedy telefon vyndavat z kapsy:-) Při příchozím hovoru se ti automaticky ztlumí rádio. Umí to připojit i více telefonů, ale v jednom okamžiku umí komunikovat pouze s jedním. Takže je to dobrý, když se s musíš o auto s někým dělit.
DIII
Defender 110, Td5, 2" OME, WARN9000

RudaK
tel.: SONY Xperia Z3
auto: D III + D 1

#4 Příspěvek od RudaK » 03 lis 2011 14:32

Parrot ,jasná volba :yes A to jsem dodělával orig. HF Land Rover u které je jen výhoda,že máš ovladač na volantu též originál. Jinak je u dodělávaném originálu všechno ostatní špatně !!!!! Buď HF z výroby nebo ten Parrot . :Pohoda:
D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "

Gobey
tel.: +420603440581
auto: Defender
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Gobey » 04 lis 2011 21:13

ahoj,

mám kenwooda, typ nevím. Kromě BT HF, CD, MP3... má připojení na USB a software na ovládání Ipod..., takže naláduješ Ipoda muzikou, strčí ho někam k pojistkám a máš muziky na cestu kolem světa.

Hraje skvěle.

H.
Svobodný advokát, potápěč a definitivně rozpolcená osobnost-vezmu to podle stáří: Jeep Willys MB SAS, Jawa 350 sidecar, Jaguar Daimler XJ6C 4.2l, LR SIII Lightweight, LR Defender Td4 110 & 90-volanty a řídítka na všech stranách. http://www.onheiser.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

Frana
tel.: 608885886, OK3FJ
auto: Defender 130 HCPU
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Frana » 05 lis 2011 03:12

BTW: Nokia vyrabela BlueTooth handsfree, ktere pasovalo jako mezikus mezi kabelaz z auta a konektor autoradia - krome mikrofonu a ovladaciho knofliku se nemuselo nic instalovat, zvuk sel z reproduktoru a umelo to i prehrat MP3 z telefonu. Kvalita v pohode a fungovalo to s vetsinou BlueTooth telefonu jakehokoliv vyrobce.

Doplnuji odkaz:

http://www.nokia.cz/produkty/prislusens ... pecifikace" onclick="window.open(this.href);return false;
Defender 130 HCPU 300Tdi AT, OME +2", BFG MT KM2 285/75 R16, navijak 6t, Hannibal, Maggiolina, Engel

Odpovědět