Neznáte náhodou někoho kdy by to udělal někde nejlépe na jižní moravě? Mám právě 15ky které asi pujdou z chalupy pač nepujdou zapsat do TP, tak se vracím k 16mám. No vracím spíš sem je ještě ani neobul ty 15ky
Převařené disky :-) kdo to umí, poraďte prosím
Moderátor: Miky_CZ
- muklis
- tel.: NOKIA E51 ;-)
- auto: LR300tdi,UAZ469+452
Převařené disky :-) kdo to umí, poraďte prosím
čau lidičky pořád uvažuji co mám dat za kola na D1. Tak mě napadlo že bych taky nechal předělat origo disky. Co vy na to jaké s tím máte zkušenosti. Lepší vlákno sem tady ohledně toho nenašel.
Neznáte náhodou někoho kdy by to udělal někde nejlépe na jižní moravě? Mám právě 15ky které asi pujdou z chalupy pač nepujdou zapsat do TP, tak se vracím k 16mám. No vracím spíš sem je ještě ani neobul ty 15ky
Discovery 1995 300tdi: 2"lift, BFG MT+USSR MT, navíjedlo RAMSEY, pevnostňák přední+zadní, prahy, šnorch by Hubert, hafl mrkadel :-) ex. zahrádka, střešní alu box, rejček, kryty difů, CB, lednice a ložnice :-)