Tonny píše:to je Krangova ne?fidzi píše:![]()
Ne to je model 110ky zebry 1:10 !!Moc pěkný!
Tonny píše:to je Krangova ne?fidzi píše:![]()
Není to Kudrnáčovo auto ?cyril píše:Potřeboval jsem odstranit stoletou izolepu, která držela SPZ. Pomocí zapálené hadry, namočené v ředidle se to nakonec povedlo. Vypadalo to docela zajímavě. Tak se podělím.....
... to teda bolo.eliott píše: Není to Kudrnáčovo auto ?
Jasně! Serii v pátek od tebe, Defa v pondělí od Kudrnáče.....eliott píše:Není to Kudrnáčovo auto ?cyril píše:Potřeboval jsem odstranit stoletou izolepu, která držela SPZ. Pomocí zapálené hadry, namočené v ředidle se to nakonec povedlo. Vypadalo to docela zajímavě. Tak se podělím.....
Ta "roll cage" a přední nárazník jsou... no jak to říctpiero123 píše:A este jeden pani.Na zaciatku to bolo vozidlo udrzby dialnice v taliansku.
nie nemas.masar píše:... ale třeba mám jen jiný názor
Dopadneš jako Lubošcyril píše:Jasně! Serii v pátek od tebe, Defa v pondělí od Kudrnáče.....Ale to je už fakt poslední nákup!
Letos.....
Tak to se mužeš vsadit že ne!moon13 píše:Dopadneš jako Lubošcyril píše:Jasně! Serii v pátek od tebe, Defa v pondělí od Kudrnáče.....Ale to je už fakt poslední nákup!
Letos.....
To těžko Cyril s těma autama nekšeftuje. Cyril si je kupuje pro radost a nechává si je.moon13 píše:Dopadneš jako Lubošcyril píše:Jasně! Serii v pátek od tebe, Defa v pondělí od Kudrnáče.....Ale to je už fakt poslední nákup!
Letos.....
Paráda! Je to devadesátka dost podobná tý naší. Takovej model by se mi líbilwranglik píše:Ne to je model 110ky zebry 1:10 !!Moc pěkný!Tonny píše: to je Krangova ne?
... ty myslíš!?Sláma Karel píše: A pokud jsi tohle Moone napsal, tak zřejmě ani netušíš jak velkou a jak zajímavou má Cyril sbírku LR. Protože jinak by jsi nikdy nevypustil takhle přiblblé srovnání.![]()
K