Invalidní vozík
Moderátor: stan
- Allan
- tel.: 731584386
- auto: Freelander 1
- Kontaktovat uživatele:
Invalidní vozík
Jelikož se mi nechce lítat s mou maminkou která je těžce chodicí ,po doktorech aby ji napsali na pojišťovnu vozík. Jsem se rozhodl oslovit Vás zde na foru zda nemáte někdo doma invalidní vozík ,pokud možno skládací a za rozumnou cenu. Díky
- MOPADŽI
- auto: Def,Def a Def+Disco
- Kontaktovat uživatele:
Re: Invalidní vozík
Ja jsem ho potreboval jenom docasne cca 5 mesicu, tak jsem ho mel z pujcovny za 300 kacek mesicne, coz je rozumne. Byl novy.
Jestli ho budes ale potrebovat pro maminku nastalo, je asi lepsi reseni ho koupit.
Jestli ho budes ale potrebovat pro maminku nastalo, je asi lepsi reseni ho koupit.
Čas a Land Rover, nezastavíš... www.mopadzi4x4.eu
-
- auto: LR D4
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, Allane, před pár lety jsem byl v podobné situaci a sehnal jsem úplně nový vozík, lehký duralový, pěkně vybavený a hlavně cena! Stál cca Kč 4.500,-. Babka s ním jezdí přes čtyři roky, skládá se a převáží a furt je v pořádku. Jen si teď nemohu vzpomenout na tu prodejnu zdrav. potřeb. Já jsem zdrav. pracovník, tak jsem si to zjistil. Vydrž, zítra zkusím popátrat v účetnictví a najdu ti adresu. I jednání je s nimi prima. Za tu cenu lepší nekoupíš. Standa
-
- auto: LR D4
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem to našel, je pravdou, že za ty čtyři roky cena trochu vylezla, ale i tak je to velice slušné. Tady máš odkaz, pokud se rozhodneš, ať ti slouží jako nám:
http://www.zdravotnipotreby.cz/zdravotn ... 43-cm-akce" onclick="window.open(this.href);return false;
Ahoj, Standa
http://www.zdravotnipotreby.cz/zdravotn ... 43-cm-akce" onclick="window.open(this.href);return false;
Ahoj, Standa
Vozik navic nemame, ale kontakt na cloveka z Nachoda, co je spravuje a mohl by mit nejaky navic doma mam.
Jestli by jsi mel zajem, poslu ti na neho cislo do sz
Jestli by jsi mel zajem, poslu ti na neho cislo do sz
speedy XX
Ža 69:14,15(15,16)
LC100 & BMW 1150GS
Ža 69:14,15(15,16)
LC100 & BMW 1150GS
-
- tel.: 736769704
- auto: Discovery TD5,F2
Zdar vozík už jsem ti sehnal,akorat musime poresit dopravu.Zalezi na tom jestli ty driv pojedes do NJ nebo ja do OV.
- Allan
- tel.: 731584386
- auto: Freelander 1
- Kontaktovat uživatele:
JJ-to pořešíme jak jsem Ti řek do telefonu.Díky moc