koupím 80 ti palcový hi lift,
hugo
koupím 80 ti palcový hi lift
Moderátor: stan
- forester
- tel.: +421 905 979 273
- auto: DI300Tdi ARO 240
Re: koupím 80 ti palcový hi lift
No za seba môžem doporučiť s kludným svedomím čínske hi lifty.Po premazaní a jemnom doladení mechanizmu funguje výborne.Minulý týždeň som s ním dal AVIU,keď sme rovnali korbu a to stál 50€.
V jednoduchosti je krása.
no číňany mám taky rád, když udělají nerozvařenou rýži ale lift si rači koupím od někoho kdo to dělá trochu dýl a pořádně. potřebuju 80 palců na zvedání hängru.
- Land Jirka
- tel.: +420731913431
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
myslím, že origo americkej HI-Lift se dělá nejdelší 60" 152 cm
Land Rover 4x4 SERVIS, PRODEJ DÍLŮ LAND ROVER, DIAGNOSTIKA, OPRAVY A ÚPRAVY LAND ROVER, RENOVACE VETERÁNŮ
Tel: 731913431
Tel: 731913431
na ebay je na prodej kanadskej kterej má 80 ale nechce ho posílat.nadvařit si to netroufám vzhledem k váze kterou chci zvedat
jinde jak na ebay sem to nenašel
jinde jak na ebay sem to nenašel
no taky si myslím, že to je nějaká chybka - dělám i Hi-lifty i Jackally ale 60" nejdelší - mám i jeden skladem - cena je domluvou. A pod auto na čínským hiliftu bych teda nevlezl - už jsem viděl i ohnutej zvedák a to jen pod defenderem
H
H
Honza M. lecos pro land rovery nejen to co je na http://www.britishcars.cz" onclick="window.open(this.href);return false; nebo závodní stránky http://www.mihalicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false; nebo taky na facebooku jako britishcars
ale nemám na ně moc čas tak sorry za ne přiliš časté aktualizace
ale nemám na ně moc čas tak sorry za ne přiliš časté aktualizace
pánové díky za vaše reakce budu hledat jiné řešení asi hydraulický teleskopický píst.
hugo
hugo