*** Pojezdeni kolem Brna ***
Moderátor: Miky_CZ
Re: *** Pojezdeni kolem Brna ***
goodlift píše:jsem pro. Jen na ten trial si budeš muset trošku přizvednout auto. A svačináře vem zase sebou
klobáska byla super. Prodám mu svou dvoustovku,uvažuji nad třístovkou
v automatu co

tel:604422529
p.bocek@email.cz
p.bocek@email.cz
vůbec bych se tomu nebránilbrudr píše:goodlift píše:jsem pro. Jen na ten trial si budeš muset trošku přizvednout auto. A svačináře vem zase sebou
klobáska byla super. Prodám mu svou dvoustovku,uvažuji nad třístovkou
v automatu co![]()

ex - D1 200 tdi
ex - D1 300 tdi
akt - Defender 300 tdi
ex - D1 300 tdi
akt - Defender 300 tdi
Spigl je vomotanej paskou a drzi,se to musi akorat nejak zacvaknout do sebe,ale asi to bude urvany ty packy plastovy takze se bude muset vymenit neco.
p.bocek@email.cz
p.bocek@email.cz
Tak příště jen po silnici 

ex - D1 200 tdi
ex - D1 300 tdi
akt - Defender 300 tdi
ex - D1 300 tdi
akt - Defender 300 tdi
Plánujete na tento víkend zase nějaký ježdění ??
- Discovery1
- auto: Dender 300 Tdi 110SW
- Kontaktovat uživatele:
Pokud by nevadilo jel bych taky na 80%
Defender 110 SW 300 Tdi splněný sen :-)
Ex Disco 300 Tdi naviják 5,4t, trocha železa okolo, lemy, zahrádka nějaké světlo navíc a 255/85 R16 BF KM2
Ex Disco 300 Tdi naviják 5,4t, trocha železa okolo, lemy, zahrádka nějaké světlo navíc a 255/85 R16 BF KM2
dal bych nějaký lesní výlet.počasí je na to super,ale nevím kde. Nemáte někdo něco v merku?
ex - D1 200 tdi
ex - D1 300 tdi
akt - Defender 300 tdi
ex - D1 300 tdi
akt - Defender 300 tdi
Ja bych jel taky, ale asi az v nedeli kolem 11, driv nestihnu prijet do Brna.. Jo a rad bych s nekym, sam se v aute nudim a vysilacky jsou kvuli tem erekcim na slunci dost na prd, jen obtezujou ukrajinskyma kecama.
Já jsem párkrát jel z Krpole od Antoníčka po žluté do Soběšic nebo z Bilovic do Adamova ale nevím přesně barvu té turistické značky. Srnomrda jsme potkali jenom jednou a ten čučel jako tele
a než se vzpamatoval tak jsme byli pryč. Problém je že ty cesty nejsou moc dlouhý a jsou blízko města tak nevím 

Jsem v praci,takze nejedu.Neco zkuste peknyho najit,az napadne snih tak bysme to mohly projet,bude to o neco zajimavejsi 

p.bocek@email.cz
p.bocek@email.cz
No právě,to je ono,najít něco pěkného.Ale to by zas takový problém nebyl,ale jak píše Uska,tyhle lesní trasy jsou dost krátký. Nedávno jsem projížděl cesty mezi vinohrady ve Věstonicích a úpatí kopců pod Pálavou,pěkný kraj a nádherný výhled na Mušovské jezera,spojený s výšlapem na hrad (to jsem se
asi nejvíc),pak dál kolem Dyje až do Bulhar,pěkná projížďka,ale jen pár kilometrů,i když by se tam ještě pár cest lesem dalo najít,kdyby člověk dál bloumal po okolí.Uvažoval jsem taky vyrazit pod Templák za Ivančicama,tam by se dalo i brodit,jenže už jsem tam nějaký ten rok nebyl a v okolí se prakticky nevyznám.Tak pokud Vás někoho něco napadne,určitě se rád přidám

- Přílohy
-
- palava.jpg
- (68.84 KiB) Staženo 228 x
ex - D1 200 tdi
ex - D1 300 tdi
akt - Defender 300 tdi
ex - D1 300 tdi
akt - Defender 300 tdi
-
- tel.: 776810668
- auto: D2
Pod tím templákem je to dost dobrej napad. brody tam sou a ted tam bude malo lidi kdyz neni trampská sezona. Ale to chce nekoho kdo to tam dobre zna a nebo aspon kdo je blizko tak projet co kde je.
A hned vedle v Biskoupkach je draha,nejspis motokrosova. Mercedes tam dela predvadeci jizdy svych "offroadu". Kdyz sem se tam nachomýtl a tesil na Géčko tak ho nemeli...
A hned vedle v Biskoupkach je draha,nejspis motokrosova. Mercedes tam dela predvadeci jizdy svych "offroadu". Kdyz sem se tam nachomýtl a tesil na Géčko tak ho nemeli...
- Přílohy
-
- IMG573023.JPG
- (112.99 KiB) Staženo 211 x
Pokud by se chtěl někdo přidat. Pojedu se v nedělu toulat severně od Brna tak spíše lehčí terén žádná divočina 

D II Td5 manuál + 2'' Lift a nějaký ty drobný úpravy
D II Td5 automat a nějaký ty drobný úpravy
já zkusím asi ten Templák.Chtěl bych vyjet ráno,ale nechce se mi samotnému,přidá se někdo?
ex - D1 200 tdi
ex - D1 300 tdi
akt - Defender 300 tdi
ex - D1 300 tdi
akt - Defender 300 tdi
Koukam, ze dneska se nic konkretniho nikde nedomluvilo
) A to nemluvim o tom, ze ti kteri meli nekam jet jsou online
Tak snad priste.

nikoho jsem k sobě nesehnalmajkro píše:Koukam, ze dneska se nic konkretniho nikde nedomluvilo) A to nemluvim o tom, ze ti kteri meli nekam jet jsou online
Tak snad priste.

ex - D1 200 tdi
ex - D1 300 tdi
akt - Defender 300 tdi
ex - D1 300 tdi
akt - Defender 300 tdi
Já dneska byl, docela povedená vyjížďka. Byl jsem projet trasu Hitlerovi dálnice A88 od Chrudichromů po Velké Opratovice pak mě čeká ještě část Velké Opatovice - Městečko Trnávka. Cesta je to na pohodu převážně polní cesty. Je úžasné jak ty mosty i po 7O letech stále drží.
D II Td5 manuál + 2'' Lift a nějaký ty drobný úpravy
-
- tel.: 776810668
- auto: D2
Svačinář ted udil po zabijačce.. jedete v nedelu nekdo nekam ?? je tu ted nejakej klidek,asi predvanocni fofr
- Old Black
- tel.: +420 736 626 161
- auto: SI, SIII
- Kontaktovat uživatele:
Tuto neděli můžu. Dědek už jezdí.
Designové a průmyslové podlahy: http://www.profimat.cz