nejel by někdo na takovej menší vejlet do Maroka?

Kubas
Moderátor: Miky_CZ
Nad tím Marokem jsem uvažoval už letos... a láká mě to pořád. Je otázka, kolik bychom toho stihli za 11 dní. Zní to dobře!Kubas38 píše:Ahooj
nejel by někdo na takovej menší vejlet do Maroka?![]()
![]()
ZN - Co nejnižší náklady - a času taky moc nemám ale nějak - třeba od středy do následující neděle cca 11dní někdy v 1.polovině roku 2012?!?
![]()
Kubas
Jj, těch 11 dní je máloStavros píše:z toho jenom pet dni stravis cestou, spis vic. Nesmis vubec zastavit, takze nejlip tri ridici v kazdym aute. Jinak bych tam zase hodil oko.
Když jsem si to plánoval letos, tak mi to vyšlo na 40Miky_CZ píše:muze nekdo napsat na kolik asi takovy vylet vyjde? sice to nebude driv nez dodelam skolu ale aspon informativne
Jsi si jisty, ze jsi nasel pouze trajekt a ne pronajem cele lodi?Kubas38 píše:jj počítal jsem tak 35tis v naftě 17tis trajekt tam/zpět a něco málo na místní speciality suma sumárum do 70tis/auto
1. polovina 2012 muze byt porad i cerven, coz ujde.Stavros píše:nechci nejak rozvadet debatu co a jak, ale na Maroko se mi to zda prilis brzy tam jet, bude tam docela chladno a za tech 70 tis. se da sehnat na 14 dnu Bali nebo okruh thajskem a jeste spousta penez zbyde.