Rudo, taky už nemám Cannondale hand made in U.S.A., taky na něm není LeftyRudaK píše:![]()
![]()
![]()
a taky už to není co bývalo (údajně)... ale co naděláš... všechno se točí kolem peněz

Moderátor: Miky_CZ
Rudo, taky už nemám Cannondale hand made in U.S.A., taky na něm není LeftyRudaK píše:![]()
![]()
![]()
Diť říkám ....: Zlatá Meridamoon13 píše:Rudo, taky už nemám Cannondale hand made in U.S.A., taky na něm není LeftyRudaK píše:![]()
![]()
![]()
Ale hovno...RudaK píše: Diť říkám ....: Zlatá Merida
Já vím,ale sem tě nechtěl rozčíli,jakou sis koupil plečku ... To víš s Meridou se to srovnává velice špatněmoon13 píše: Srovnáváš nesrovnatelný![]()
Pod to bych se podepsal.Sláma Karel píše: Jo![]()
RR byl vždycky symbol luxusu a majestátnosti. Už s RR Sport jsem měl problémy.
Prostě RANGE ROVER měl zůstat jenom vlajkovou lodí LR. A ostatní modly se měli prodávat pod označením Land Rover a nějaký název.
A ne že udělali z Range Rovera nákupní tašku pro paničky.![]()
Jinak mě se Evoque hodně líbí. Jenom mě sere to že je to Range Rover.
K
Ted premyslim,o ktere plecce mluvis? ...mam dveRudaK píše: Já vím,ale sem tě nechtěl rozčíli,jakou sis koupil plečku ... To víš s Meridou se to srovnává velice špatně
Vono to je jedno,jestli o Frííí nebo o Alfě ........moon13 píše: Ted premyslim,o ktere plecce mluvis? ...mam dve
Mě se líbí ten komentář pod tímRudaK píše:Maxsel píše:To se stává i v lepších rodinách .