ja ti nevim, usetris sice pres 3000 km, ale trajekt je drahej, tech 2400 tam a zpet musis taky dojet [a neni to uplne zadarmo], cena trajektu, a cas neusetris zadny - den cesty na trajekt, a urcite dva dny trajektem pojedes [janov/tunis je 24 hodin]... takze ve finale je to drazsi, ztrata casu a nuda na lodi...matooo píše:no mne sa ta varianta s trajektom s janova paci bo je to usetrena spusta casu , nervov a aj peniaze vo finale. Ale ja mam cas tak do konca aprila kazdy rok potom zacina sezona![]()
Horo napis nejake podrobnosti co sa tykalo pocasia a spania, to ma zaujima bo ak tam niekedy pojdem tak leden-unor-brezen-duben![]()
MAROKO 2012
Moderátor: Miky_CZ
Re: MAROKO 2012
"třístovka" je spravna volba, i kdyz obcas zastavkuje :D
- visby
- auto: Disco 2
- Kontaktovat uživatele:
krasne foto, tolko krasnych miest a tak malo casu:-(
-
- tel.: 00421908513037
- auto: Defender 90 300Tdi
zatial neviem ako mi to casovo vyjde,ale na takuto cestu sa rad pridam...
to uz aby som zacal pripravovat auto...

to uz aby som zacal pripravovat auto...

- MOPADŽI
- auto: Def,Def a Def+Disco
- Kontaktovat uživatele:
Ten bedujín je nějaký světlý
Jinak bych to viděl také min. na měsíc...

Jinak bych to viděl také min. na měsíc...
Čas a Land Rover, nezastavíš... www.mopadzi4x4.eu
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Přesně takMOPADŽI píše: Jinak bych to viděl také min. na měsíc...

p.s. Jeli jsme po vlastní ose do Gibraltaru ( teda asi do Agadiru ) a nevadilo mě to .
Naposledy upravil(a) RudaK dne 19 pro 2011 13:20, celkem upraveno 1 x.
D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
- cyril
- tel.: iphone
- auto: D4,110,130,90,F2,107
To jsem si kupoval ten jejich ohoz...Nakonec jsem koupil bílej. Modrej tam nosili samý divný lidi....MOPADŽI píše:Ten bedujín je nějaký světlý![]()
...

Jojo..odhalils mě!

- Přílohy
-
- DSC06365m.JPG (187.46 KiB) Zobrazeno 3559 x
-
- DSC06393m.JPG (163.45 KiB) Zobrazeno 3557 x
-
- DSC06484m.JPG (215.34 KiB) Zobrazeno 3557 x
-
- PA260200m.JPG (228.26 KiB) Zobrazeno 3556 x
-
- DSCN1823m.JPG (230.11 KiB) Zobrazeno 3556 x
Je tady někdo kdo by reálně uvažoval o tom jet až v září nebo říjnu ??
Musím pořešit prachy

Musím pořešit prachy

Reálně o tom uvažuju, ale byl bych rád, kdyby se do party přidal někdoUska píše:Je tady někdo kdo by reálně uvažoval o tom jet až v září nebo říjnu ??
Musím pořešit prachy![]()
![]()
ze zkušených, kteří se tu už vyjádřili, kteří už tam byli...
Ex: Free II 2,2 TD4, Disco II 4,0 V8, Disco III 2,7 TDV6
- low
- Admin fóra
- tel.: +420 603462950
- auto: def 110 + L322
- Kontaktovat uživatele:
pokud nekdo pocitate cenu na jih spanelska jen naftu, tak nezapomente na dost vysoke dalnicni polatky, tusim, ze jsem loni platil 10tis.
ja tam jedu ted v lednu a jsem neskonale rad, ze muzeme jet trajektem janov-tanger. tak prijedu do maroka odpocatej, coz se po trech dnech dalnicniho sediveho pekla rozhodne rici neda.
az budete nekdo planovat cestu, tak se ozvete, poradim vam, jak udelat aby vas na hranicich neodrbali
ja planuju do maroka udelat nejaky zajezd a budu to smerovat na duben/ nebo rijen, jinak je tam bud jeste dost snehu, nebo moc vedro, nebo moc kratky den
ja tam jedu ted v lednu a jsem neskonale rad, ze muzeme jet trajektem janov-tanger. tak prijedu do maroka odpocatej, coz se po trech dnech dalnicniho sediveho pekla rozhodne rici neda.
az budete nekdo planovat cestu, tak se ozvete, poradim vam, jak udelat aby vas na hranicich neodrbali

ja planuju do maroka udelat nejaky zajezd a budu to smerovat na duben/ nebo rijen, jinak je tam bud jeste dost snehu, nebo moc vedro, nebo moc kratky den
http://www.offg.cz expediční poradenství, offroad expedice na míru po celém světě, offroadškola, http://www.offroadskola.cz
lowe a na kolik ted vyjde ten trajekt ?? dik
- low
- Admin fóra
- Kontaktovat uživatele:
pro nizke auto a dva lidi ve venkovni kajute Booking total 1042.14 €
pro vysoke auto a dva lidi ve venkovni kajute Booking total 1292.14 €
(ceny jsou zpatecni)
pro vysoke auto a dva lidi ve venkovni kajute Booking total 1292.14 €
(ceny jsou zpatecni)
http://www.offg.cz expediční poradenství, offroad expedice na míru po celém světě, offroadškola, http://www.offroadskola.cz
do kolika je nizke auto ? jinak ceny good, ja za 500 ecek to z janova na jih spanelska autem ani neudelam a to nemluvim o rizeni... trajekt se mi libi

- low
- Admin fóra
- Kontaktovat uživatele:
to rozhodne neudelas, jelikoz musis pocitat naftu a poplatky.
nizke auto je do 1,9m
nizke auto je do 1,9m
tak to se tam s defem nevlezu ani bez zahradkylow píše:
nizke auto je do 1,9m

Takze ja od toho napadu s Marokem upoustim, jednak jestli sezenu rozumnej povoz nebudu mit tou dobou Discovery, ale jen motorku a ta mi rikala, ze chce do Iranu, nez ho vybombardujou jako Libyi. Pokud tedy budu investovat penize do cesty, tak na vychod.
- Miloš II
- tel.: سوني اريكسون
- auto: لاند روفر ديسكفري 2
- Kontaktovat uživatele:
Dálniční poplatky ----průměrné---
Francie .......6 eur za každých 100 km dálnice
Itálie ....... mezi 5 až 6 eury na 100 km dálnice
Španělsko ... 7,50 eura na 100 km dálnice
MIloš II
MIloš II
Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park
Tak můžeme stát vedle sebe já se tam taky nevejdu.matooo píše:tak to se tam s defem nevlezu ani bez zahradkylow píše:
nizke auto je do 1,9m![]()
![]()
Ta cena je přijatelná a na lodi se můžeme seznamit a družit

milosi to beru a naftu pocitam za 20-25 kc tamMiloš II píše:Dálniční poplatky ----průměrné---
MIloš II

- Miloš II
- tel.: سوني اريكسون
- auto: لاند روفر ديسكفري 2
- Kontaktovat uživatele:
Si vyber http://www.aferry.cz/trajekty_do_Maroko.htm" onclick="window.open(this.href);return false; ale z vlastní zkušenosti pokud se jede v parte tak si stejně na té lodi neodpočineš večírek atd...... ty necky se houpou a abys ušetřil tak si vezmeš nějakou levnou kabinu....ta bývá většinou pod čarou ponoru pokud možno co nejblíž strojovně......dá se spát normálně ve spacáku na chodbě......můj názor jet normálně po ose.....pokud s tebou jede spolujezdec co řídí tak bych nic neřešil rozbil prasátko vrátil flašky a vyrazil. Miloš II
Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park
- jardakar
- auto: Def 300TDi
- Kontaktovat uživatele:
Přihodím také pár poznatků. Do Maroka jezdíme poměrně často, poslední 3 cesty tady http://jardakar.rajce.idnes.cz/" onclick="window.open(this.href);return false; Pokud někdo nemá zájem poznávat Německo Francii a Španělsko, tak je určitě lepší použít lodní přepravu z Janova a nebo variantu Sète – Nador. Budete potom mít víc času na samotné Maroko, plavba lodí je taky někdy pěkný zážitek. Při cestě po ose nemusíte počítat náklady na dálnice, dá se to projet bez poplatků. Franci po N1. Španělsko od severu k jihu přes Madrid dálnice zdarma. Lístky na trajekt si určitě kupte až v přístavu, dá se na tom dost ušetřit. Při poslední cestě Def+vlek+3osoby první návrh ceny 360 eček odjezd 220 zpáteční. Cestu do Maroka je asi nejlepší uskutečnit tak koncem září, říjen a minimálně na 3 týdny pěkně si prodloužit léto, ale v lednu je tam taky pěkně. Základní rozpočet je cca 60tis na auto, výsledná se pak pohybuje podle toho jak je posádka rozmazlená.