Dneska mi nejde Tracking na Africa Race, nevím, jestli je chyba na mém přijímači, ale vzhledem k tomu, že mi tam běží 8. etapa loňského závodu, tak bych to spíš viděl na chybu u Frantíků. Schlesser už je v cíli, takže myslím, že do hodiny budeme moudří. Jak už tady zaznělo, komentáře, fotky a video z každé etapy tak, jak je máme už druhým rokem od Vojty Morávka jun. a spol. na Tomových stránkách, to nemá konkurenci a klobouk dolů. Proto do toho nekafrám a odkazuji na
http://www.tomastomecek.cz" onclick="window.open(this.href);return false; nebo
http://www.lrt.cz" onclick="window.open(this.href);return false;.
Na "velkém" Dakaru se dějí věci! Myslím tím tu aféru kolem Machuse. Říkal jsem si, kdo ví, jak to je, ale oni podobným způsobem už v minulosti diskli celý team De Rooyů kvůli úplnému nesmyslu, takže se teď přikláním k tomu, že ASO ty quady opravdu "prodalo" Argentincům, aby měli své hrdiny s umetenou cestičkou k vítězství. Tím výrazem "prodali" nemyslím, že by někdo někoho uplácel, ale mám na mysli mediální obraz soutěže s jásajícími davy oslavujícími své národní domácí hrdiny. A quady jsou nejmenší kategorií, takže zahození sportovní úrovně a férovosti ASO zas tak nebolelo.
Motorkám moc nerozumím, od toho jsou tady mraky motorkářů na foru, ale líbí se mi relativní vyrovnanost špičky (pokud pomineme Comu a Desprese, což nic nemění na faktu, že jejich přetahovaná je také atraktivní) i poměrně velké množství značek na jedné straně. Nicméně redukce motorů na 450ccm přinesla na druhé straně to, že u špičkových teamů to vede k tomu, že nejedou s jedním motorem celou soutěž, protože tu šílenou střelbu ten motor prostě není schopen vydržet po celou soutěž. Pravidla to ostatně nově povolují. Bývalé 690-ky vyhovovali víc endurance charakteru soutěže. Teď je to jak sprint na 9 tisíc km. Jenomže objem 690ccm nebyl z marketingových důvodů pro výrobce tak atraktivní, takže to bylo KTM a pak dlouho nic.
V autech se to vyprofilovalo v boj především mezi jezdci MINI, kterým sekundují Hummery, Toyoty a trochu i Mitsubishi. Koyotu nemám moc rád, ale tady jim přeju, aby v rámci atraktivnosti závodu míchali pořadím. Že čínské speciály Great Wall jsou jenom převlečená BMW X3CC jste už asi slyšeli (nevím, jak moc autorizovaná kopie to je, předpokládám, že jsou to original BMW se svlečenou původní karoserií), a pokud se za volant posadí zkušený harcovník, jako Sousa, je úspěch v podobě průběžného pořadí v první desítce na světě.
Soutěž kamionů je velmi atraktivní. Je fajn vidět zase po čase v popředí silný team De Rooy, Veka MAN se trochu stáhnul, ale Van Vliet i Echter jsou natolik vynikající řidiči, že očekávám jejich další útoky. Nikolaev měl včera zdá se nějaký problé, proto ztratil těch cca 15 minut, ale jinak si myslím, že mladý team Kamazu zatím drží jejich šéf Jakubov zpátky a vyčkává na vhodný čas k útoku. Výborně jede Aleš Loprais a musím říct, že za poslední dva roky i vyzrál jako člověk. Žádná velkohubá prohlášení do médií nebo aspoň minimum takových přehmatů, třeba z něj ještě bude sympaťák

. Každopádně držím palce, stejně jako ostatním našim posádkám. Kolomý včera jel výborně stejně jako Valtr, kterého v zavěru zbrzdili dva defekty. Problémy ale měl André a zdá se, že opravovali celou noc. Doufám, že to nebylo nic tak moc vážného a dneska se pokusí tu půlhodinu včerejší ztráty trochu stáhnout.
Aktuálně: 1979 SIII 88" 2,25 l Petrol a 1983 two-door Range Rover V8; Dříve navíc: 1969 SIIa 88" 2,5 l Petrol, 2003 Discovery 2 TD5, 2005 Discovery 3 TDV6 S, 2011 Discovery 4 SDV6 SE, 2016 Discovery 4 SDV6 HSE a 2021 Defender 110 SE D250