O tom to závodění jevisby píše: k velkemu dakaru: trochu ma stve, ze nasser ma taku smolu, ide ako kral ale vzdy ho nejaka blbost zbrzdi...

Moderátor: Miky_CZ
O tom to závodění jevisby píše: k velkemu dakaru: trochu ma stve, ze nasser ma taku smolu, ide ako kral ale vzdy ho nejaka blbost zbrzdi...
Reportáž na kterou jsem se těšil...erik píše:Jde videt, ze cesta do Dakaru pousti dava vsem zabrat. Nejen zavodnikum a jejich strojum, ale vsem okolo...
http://www.lrt.cz/cz/novinky/49/Akjout.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ja viem, ale nasser aj gordon robia krasnu show na tych buginach, vysledok by bola krasna odmena;-)RudaK píše:O tom to závodění jeKdyby všichni dodržovali rozestupy,tak by to byla přehlídka
gordon ho musel ucit aj radit: http://www.youtube.com/watch?v=FR0Rvs9r0zs" onclick="window.open(this.href);return false;Sláma Karel píše:Nesnáším Nassera, je mi z něj na. Někoho tak nesympatického jsem už dlouho nezažil. Namachrované hovado, co má akorá pořád nějaké problémy za které prý on nemůže
![]()
Zajímavé je, že ty auta jsou s Gordonovým úplně stejná (až na barvu) a Gordon ty problémy nemá. Asi to taky bude trochu jak se s tím jede, což Nassera evidentně nezajímá. Je prostě jenom rychlej a to je všechno. Kolem sebe potřebuje 1000 lidí aby na něj makali.
Nesnášel jsem ho už u VW a teď mi se mi z něj ježí chlupy na ruce když je s ním rozhovor. S chudáčkem co má pořád jenom smůlu a přitom je nejlepší![]()
Kdysi davno zkousely bud Tatry nebo Liazky kdyz zapadnuly sroubovat na disky takovy bazmeky neco jako nohy ale asi se to neosvedcilo.erik píše:...uz aby meli ty hydraulicke nohy na zvednuti auta....
a i na Dakaru/tedy Rally po J, Americe / bude asi den odpocinku -
špatné počasí v Paso de San Francisco, průsmyk bude uzavřen. http://www.dakar.com/dakar/2012/us/stag ... -feed.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Miky to je presne vonoMiky_CZ píše:mam to na modelu tatrovky ale to musely byt sestikolky, teda aspon ten system ktery sem videl ja
Jojo, byl to zajímavej vynález. A myslím že se to i osvědčilo - že i díky tomu jsme měli nejrychlejší šestikolky na Dakaru.Miky_CZ píše:mam to na modelu tatrovky ale to musely byt sestikolky, teda aspon ten system ktery sem videl ja
na eurosporte bol rozhovor s tymi, do ktorych nikolajev vrazil. boli v pohybe a dostali naraz zozadu. podla ich slov nikolajev zastavil dalej, opravil svoj defekt a siel dalej.Neklan píše:Jo a asi jste si už všimli, že vylili Nikolajeva za nesportovní chování. Převčírem údajně skočili do kufru nějakému Jeepu (st.č. 410, jestli se nepletu). Prý stál za dunou a nebyl vidět. Údajně místo pomoci (byl tam zraněný) poškozené posádce Jeepu, vyměnili svoje kolo a pelášili dál. Nejdřív ve výsledkové listině byli se ztrátou cca čtvrt hodiny někde vzadu a druhý den se překvapivě objevili na 5. místě. Požádali totiž o vymazání času, který prý ztratili pomocí havarované posádce. Ta si to nenechala líbit a podala protest, kde dosvědčili, že si v tom čase měnili kolo a je nechali být. Proto největší hvězda sborné dnes nefiguruje v pořadí a na ofic. stránkách je jen krátká zprávička, že byli vyloučeni za nesportovní chování. Informace výše jsem vyčetl z diskuze pod zprávou na stránkách Kamazu. Na jednu stranu si říkám, že Rusové, jak začnou být trochu pod tlakem, přestanou to snášet a vyrobí takovouhle botu, ale také ve mě trochu hlodá pochybnost, protože s příchodem těch pořádných etap se počítalo s tím, že Kamazy zahájí ofenzívu. Že by revanš za to nespravedlivé vyloučení Jana De Rooye před lety? To je asi trochu přitažené za vlasy, ale nějak přestávám ASO věřit. Ať to bylo jakkoli, a je pravděpodobnější, že vyloučení je spravedlivé, byť velmi přísné, je mi vždycky smutno z toho, když se rozhoduje někde jinde, než na trati. A jestli to bylo skutečně tak, tak je Eda Nikolajev vůl.