Zato všechny naše kamiony vypadají výborně. Od Loprého se to dalo čekat. Kolomajz super

Valtr kolem 25místa a Zapletal se asi kochá za Malyszem

Akorát Cabala má asi nějaké problémy.

K

Moderátor: Miky_CZ
Kdy jsi mu to vravel, tady...?DanoDEF píše:...Tomasovi som to vravel osobne na "sahare" (zainteresovani vediaNeklan píše:Proč o tom tolik nepíšu, je tím, že na Tomových stránkách je každý den tak skvělá reportáž, že k tomu není, co dodat.). Som rad, ze v tomto trende pokracuju fakt
![]()
![]()
. Vysledky rovnako
![]()
![]()
Nebyt skratenia 9. etapy mohlo to byt este lepsie ale asi to tam nebolo jednoduche.
Kudla já dicky myslím,že sem něco přehlíd a ono to je zas z Tomášových stránekPavelU píše:Přidám ještě video ze včerejší etapy, super záběry, díky moc za ně...![]()
PavelU píše:Rudo v tvém věku by jsi mohl to připomenutí přivítat...
erik píše:![]()
/citace Morávek Jr./
Pokračuje v něm René Metge a ostatní skvělí závodníci, kteří vědí, že město Dakar je v Senegalu. V Africe.
eurosport ma stale aktualne zabery, avsak su iba na eurosporte. aj to co bolo na youtube stiahli kvoli autorskym pravam. podla mna extremny zly coverage...Tomas K (tkala) píše:Velká gratulace do Afriky a velké nadávání do Ameriky.
Proboha to nemají víc záběrů? Od začátku opakují ve zpravodajstvi ty samé a kdyby alespoň jen jednou v jednom dílu. Klidně s půlminutovým rozestupem. Fakt mě to štve. Chtěl bych vidět kudy jedou, jak jedou a místo toho vidím jen pořád tu samou pláž dokola a k tomu informace které vím z webu.![]()
Tom
To je žrádlo!PavelU píše:Na toto video jsem se těšil, těžké Mauretánké písečné etapy...![]()
http://youtu.be/Qn6tBCoNemc" onclick="window.open(this.href);return false;