http://land-rover-defender.autobazar.eu ... 55073.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Moderátor: stan
Mě to nepřekvapuje - jelikož to jak píšete byla asi větší ranka, tak kupujícímu do smlouvy napíšou - bourané auto - a jsou vysmátí. Reklamace = 0. Lepší než investice dalších x desítek tísíc a nebezpečí následných soudních sporů ...Benjamin píše:...Docela mě překvapuje, že to nedotáhly do konce a neprodávají to jako zánovní, nebourané, po prvním majiteli, nikdy v terénu...
Jojo pravda, ale toho se tu u nás hoši asi nebojí, protože 95% těch rozsekaných aut dávájí dokupy tak, že to na první pohled není poznat..Safraporte píše:Mě to nepřekvapuje - jelikož to jak píšete byla asi větší ranka, tak kupujícímu do smlouvy napíšou - bourané auto - a jsou vysmátí. Reklamace = 0. Lepší než investice dalších x desítek tísíc a nebezpečí následných soudních sporů ...Benjamin píše:...Docela mě překvapuje, že to nedotáhly do konce a neprodávají to jako zánovní, nebourané, po prvním majiteli, nikdy v terénu...
od 500 za Softtop po cca 900 za 60th edition.Sláma Karel píše:......
Kolik vůbec teď stojí novej krátkej Defík?
K
Sláma Karel píše:No ve světle těchto informací to už zase tak super cena není![]()
K
MOPADŽI píše: až taková obava být nemusíOba je znám, takže vím co čekat.
Land Jirka píše:Já sem ho nebral .... bylo nabořený hodně a na karoserii není jediný díl původní,nebo neopravovaný a oprava byla odfláknutá.