sem zde new a rád bych z vás vytahal pár rad a poznatků kolem Discovery 3.
Nějakej čas se věnuju offroadění jak v autech 1/1 tak předvším v modelařině rc-expedic http://www.rcmodelex.cz/" onclick="window.open(this.href);return false; jen pro ukázku

S offroadem jsem začal na Jeepkach když jsem si pořídil XJ v offroad úpravě a pak jsem dokonce postavil dvě WJčka a teď mám jješte jedno XJ v rozdělaném stavu,foto dodám,no ale teď jsem se zbláznil a chci si jen na takove to normální ježděni pořídit Discovery 3 a samozřejmě bych ho rád ve vzhledu G4,teda do toho bych tu D3 rád dostal

Takže by mě zajímalo jak to vůbec s tou D3 je,slyšel jsem pár věciček a né vždy to bylo to nejlepší,předevšim mě zajimá jak je to s tim podvozkem na měchach,ja ho měl na Touaregu a bylo to gut,a to bylo asi jediny co se na tom nesralo,protože to oastatni byl šit!
Dále co automaty sere se to?
Chtěl bych auto tak 05-07 do 100tkm najeto.
Taky jsem koukal a dokonce už jsem koupil v Anglii nějaký věci na upravu,jako jsou kryty světel a zadní žebřík,ale chci ještě originál G4 zahádku,šnorchl,pření rám,umíte poradit kde se to da pořídit?
Jelikož je nesmysl sehnat auto v oranžové barvě tak jako improvizace nastoupi polep v oranžové.Jednou jsem zanámemu stavěl GRo a přijel maník s matnou černo folii a bylo to fakt gut

jinak za každou radu a poznatek předem děkuju
Žíla