Re: Nabídka starých vozů
Moderátor: Miky_CZ
Bezpečnostní pasy na př. sedadlech jsou original. Mám je i ve druhém Morrisu a jsou tam běžně i v řadě vozů z těchto let výroby. V poválečných ještě nebyly.
Tyjo tak to čumím . Nějak mi tam esteticky neseděj. 

Nissan PATROLL 160 3,3 td + Mišivbuši Panděro 2,8td , ex-L.R. DISCO I 2,5 tdi
Co Tě nezabije ... to se vrátí ... a zkusí to znovu !
Co Tě nezabije ... to se vrátí ... a zkusí to znovu !
Kolega nabízí BMW 2500 rok 1973,auto je v OK stavu,minimum rzi,pohledově moc pěkné,plně funkční,pojízdné.CZ SPZ,vet. testace. Bohužel neorigo zrcátka,kola a plyn ,ale to by šlo odstranit. Cena pod 100 tis. nebude,ale možná i výměna za zajímavý vůz.
Aktuálně na prodej či výměnu : Morris Traveller,Rolls Royce Silver Shadow,Jaguar XJ8,BMW 2500
Již neaktual : Jaguar XJS a Range Rover P38
Již neaktual : Jaguar XJS a Range Rover P38
- Acon
- tel.: 00421910600711
- auto: DII TD5 1999
ten bavorák je
Až na tie kolesá, za to by si majiteľ zaslúžil
Inak je to BMW z čias, kedy boli bavoráky krásne autá.

Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.
Na BMW se mi nelíbí kola,zrcátka a plyn.Naštěstí jde vše bezproblémově demontovat a origo kola k němu jsou.
Přechodně sleva na Morris Minor Traveller - cena 60 tis. kč,platí jen do odvolání,než kamarád prodá Jaguára,kterého bych chtěl.
Morris je plně funkční , startuje i v těchto mrazech,nové pneu,ráfky,nerez poklice,nové náplně,filtry.
Morris je plně funkční , startuje i v těchto mrazech,nové pneu,ráfky,nerez poklice,nové náplně,filtry.
Aktual: Morris Traveller pojízdný - velká sleva - 60 tis. kč, Morris Traveller rozebraný,ale s minimem rzi a novou výdřevou a ráfky - 40 tis. kč, Rolls Royce Silver Shadow LHD - 190 tis. kč, BMW 2500 - cca 100 tis. kč,při rychlém jednání sleva.
Zatím vše aktual,nic se neprodává. Takže na prodej i XJS 4.0l,rok 1994,cena 165 tis. včetně čistopisu CZ SPZ.
AKCE Traveller : černý plně funkční - cena 52 tis. kč a rozebraný s novou výdřevou 33 tis. kč.
Nový přírůstek - XJ8 LWB 4.0l, trochu havarovaný,ale bez rzi,interiér jako nový.
Další XJ8 4.0l.
Traveller zatím aktual,dnes jsem ho projel a vyhnal pavouky,funguje výborně.
Traveller zatím aktual,dnes jsem ho projel a vyhnal pavouky,funguje výborně.
- Sláma Karel
- tel.: +420608333403
- auto: to se mi sem nevejde
Hele ten XJ8 LWB je dovoz odkud? A cena?
Je asi bouraný i na předek nebo ne? Je to LHD? podle těch značek vůbec nemám tušení odkud to je. Ale podle aut okolo a jejich stěračů by to LHD mohl být.
Já na něj mám možná to světlo i víko kufru i nárazník. Ale musím se podívat. A pokud je kufr stejný jako u normálních XJ.
K
Je asi bouraný i na předek nebo ne? Je to LHD? podle těch značek vůbec nemám tušení odkud to je. Ale podle aut okolo a jejich stěračů by to LHD mohl být.
Já na něj mám možná to světlo i víko kufru i nárazník. Ale musím se podívat. A pokud je kufr stejný jako u normálních XJ.
K

Naposledy upravil(a) Sláma Karel dne 24 bře 2012 12:27, celkem upraveno 1 x.
POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe
- Sláma Karel
A taky koukám, že už nemáš asi RR P38 HSE ne? Když u tebe vidím toho tvého ex a pak Kubového XJ8.
K

K

POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe
XJ8 LWB je LHD,proto jsem ho koupil,je to dovoz z Monaca. Je nabouraný lehce předek a lehce zadní růžek. Krom havárie je TOP stav,bez rzi a parádní interiér. Veškeré díly na opravu mám.Koketuji s myšlenkou,že ho opravím.
Range již nemám.Už to tu zase vypadá takto.
Range již nemám.Už to tu zase vypadá takto.
- Sláma Karel
No a ještě tu cenu za toho LWB.
K
K

28 let praxe
28 let praxe
Koupil jsem ho za 50 tis. kč a ještě přesně nevím,jak to s ním provedu. Mohu k němu dát do balíčku RHD LWB stejný model,rok i měsíc výroby,cena za oba 140 tis. kč. Ale nejspíš to nikdo nekoupí,tak z nich dám dohromady jednoho parádního a zbytek půjde do dílů.
- Sláma Karel
A nechceš za něj tvého ex Dědečka? http://landroverforum.klape.cz/forum/vi ... =4&t=17352" onclick="window.open(this.href);return false;
Že by jsme to nějak doladili?
K
Že by jsme to nějak doladili?
K

28 let praxe
28 let praxe
Pokud by to šlo z domu v balíčku s tím RHD,tak bych o tom mohl uvažovat.