diagnostika
Moderátor: stan
diagnostika
ahoj chlapi schanim nejakou diagnostiku na disco 2 td5. nejakou domu kterou si nejake ty drobne chybicky smaznu sam. nevite o necem nekdo?? dik za rady.
- Miloš II
- tel.: سوني اريكسون
- auto: لاند روفر ديسكفري 2
- Kontaktovat uživatele:
Re: diagnostika
lukas.d píše:ahoj chlapi schanim nejakou diagnostiku na disco 2 td5. nejakou domu kterou si nejake ty drobne chybicky smaznu sam. nevite o necem nekdo?? dik za rady.
http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_nkw=l ... 86.c0.m359" onclick="window.open(this.href);return false; MIloš II
Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park
ano ebay a nejaka skusenost s nejakou tou diagnostikou funkuje to odmazne mi to nejakou tu chybicku. abs,ace a tak dal?
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Zkoušeli jsme hodně jednoduchých (=levných) adaptérů k PC a softů k nim, ale s Nanocomem se to srovnat nedá. Na přečtení a smazání chyb to občas použitelné bylo, problém byl, že to bylo většinu nespolehlivé - a to třeba tak, že se to s autem spojilo až na poněkolikátý pokus provázený magickými postupy se zapínáním a vypínáním zapalování. Žádná neuměla funkční testy, což je podle ně u diagnostiky (pokud člověk ví co s ní má dělat) důležitější než pouhé mazání chyb. LR prostě není VW, na které je těchto funkční softů několik.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
- Miloš II
- tel.: سوني اريكسون
- auto: لاند روفر ديسكفري 2
- Kontaktovat uživatele:
Byl tam Nanocom http://www.ebay.co.uk/itm/nanocom-td5-d ... 27c2b58933" onclick="window.open(this.href);return false; konečná prodejní cena MIloš II
Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park
- PavelU
- tel.: +420 603716996
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
Tome a HawkEye jsi už taky zkoušel?MadTom píše:Zkoušeli jsme hodně jednoduchých (=levných) adaptérů k PC a softů k nim, ale s Nanocomem se to srovnat nedá. Na přečtení a smazání chyb to občas použitelné bylo, problém byl, že to bylo většinu nespolehlivé - a to třeba tak, že se to s autem spojilo až na poněkolikátý pokus provázený magickými postupy se zapínáním a vypínáním zapalování. Žádná neuměla funkční testy, což je podle ně u diagnostiky (pokud člověk ví co s ní má dělat) důležitější než pouhé mazání chyb. LR prostě není VW, na které je těchto funkční softů několik.
LAND ROVER náhradní díly, doplňky a offroad příslušenství. Distributor dílů ALLMAKES, TERRAFIRMA, BRITPART, BEARMACH, ALLISPORT
Kontakt: E-SHOP http://www.litep4x4.cz ** E-MAIL info@litep4x4.cz ** MOBIL (+420) 603716996 ** FACEBOOK - facebook.com/litep4x4
Kontakt: E-SHOP http://www.litep4x4.cz ** E-MAIL info@litep4x4.cz ** MOBIL (+420) 603716996 ** FACEBOOK - facebook.com/litep4x4
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Nezkoušel, mám takovej dojem, jestli se mi to ale neplete ještě s nečím jiným, že mají omezení dle VIN vozu, a pokud to má být bez tohoto omezení, tak se musí dost připlatit.
Navíc Nanocom Evolution už umí Disco 2 - TD5 i V8, Defender TD5 i TD4 a P38 - tam je několik verzí a já je neumím rozlišit. Člověk si akorám musí zaplatit za moduly co potřebuje. A je předpoklad, že by to mohlo umět v budoucnu i imobilizér co je v D1 (měl by být podobnej tomu co je v Defu TD5).
Navíc Nanocom Evolution už umí Disco 2 - TD5 i V8, Defender TD5 i TD4 a P38 - tam je několik verzí a já je neumím rozlišit. Člověk si akorám musí zaplatit za moduly co potřebuje. A je předpoklad, že by to mohlo umět v budoucnu i imobilizér co je v D1 (měl by být podobnej tomu co je v Defu TD5).
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
- visby
- auto: Disco 2
- Kontaktovat uživatele:
hawkeye je limitovany typom auta, nie VINkom a dokaze zopar funkcnych veci navyse od nanocomu. na druhu stranu nevie flashovat mapy