Ale nemusím ji prodávat, takže ji zatím nabízím jenom tahle neveřejně.
A však to znáte Manželce se nelíbí, nechce s ní jezdit, že je moc velíká. Radši by prý nějakého Smárta nebo Škodu či Das Auto.

K

Moderátor: stan
Ty jsi se oženilSláma Karel píše:No mám tu SII karavan se zvedací střechou. A já nejsem zrovna veteránista, takže dvě série asi nhttp://landroverforum.klape.cz/forum/posting.php?mode=quote&f=4&p=218950#epot" onclick="window.open(this.href);return false;řebuju. A hlavně mi dochází místo v halách.
A však to znáte Manželce se nelíbí, nechce s ní jezdit, že je moc velíká. Radši by prý nějakého Smárta nebo Škodu či Das Auto.![]()
![]()
![]()
![]()
K
Někdy znamená méně, víceeliott píše:Ty už jsi jak Violka a LubošSláma Karel píše:Možná bych prodal tu svojí. K
Sláma Karel píše:No mám tu SII karavan se zvedací střechou. A já nejsem zrovna veteránista, takže dvě série asi nepotřebuju. A hlavně mi dochází místo v halách.
A však to znáte Manželce se nelíbí, nechce s ní jezdit, že je moc velíká. Radši by prý nějakého Smárta nebo Škodu či Das Auto.![]()
![]()
![]()
![]()
K
Už i ty Brute?lukes píše:Sláma Karel píše:No mám tu SII karavan se zvedací střechou. A já nejsem zrovna veteránista, takže dvě série asi nepotřebuju. A hlavně mi dochází místo v halách.
![]()
![]()
![]()
K
a na kolik si cení tedy takovou serii?
je víc fotek?
dík
To přece posouváme nahoru! Ale promiňte etaloni korektnosti.....už se to nikdy nestane...1960SeriesII píše:Nechcete si na tyhle společenské konverzace otevřít jiné téma, případně komunikovat přes SZ? Je to tady jak na tržišti