Markýza ROOFLODGE 2500mm
Moderátor: stan
- Dockar
- auto: RRC 300 TDi
Re: Markýza ROOFLODGE 2500mm
Nějak se v tomhle vlákně neorientuju
Esli je to aktuální za tu čtyřku, si ji vezmu
Jako opravdu, ideálně dyby šla poslat
Dočkař momentálně bez Dočky
pily, sekačky, traktůrky servis-prodej les-zahrada.net
Telefon: sedmtřitři sedmsetdvacetjedna dvadvasedm
pily, sekačky, traktůrky servis-prodej les-zahrada.net
Telefon: sedmtřitři sedmsetdvacetjedna dvadvasedm
-
Luboš M.
- tel.: 608 969 607
- auto: Defender 110
- Kontaktovat uživatele:
Re: Markýza ROOFLODGE 2500mm Prodáno
Prodáno
http://WWW.I-DEFENDER.CZ" onclick="window.open(this.href);return false; vlastní výroba a prodej doplňků na offroady Tel: 608-96 96 07
Miluji život, protože mi dal Land Rover. Miluji Land Rover, protože je to můj život.
Miluji život, protože mi dal Land Rover. Miluji Land Rover, protože je to můj život.
- MOPADŽI
- auto: Def,Def a Def+Disco
- Kontaktovat uživatele:
Re: Markýza ROOFLODGE 2500mm Prodáno
děkujiLuboš M. píše:Prodáno
Čas a Land Rover, nezastavíš... www.mopadzi4x4.eu
- Miloš II
- tel.: سوني اريكسون
- auto: لاند روفر ديسكفري 2
- Kontaktovat uživatele:
Nechtěl jsem zasírat vlákno a kazit kšefty ale když už je prodáno tak tu maj plachtu.....http://www.kinetic.cz/Kortexin-100-poly ... ES_95.html" onclick="window.open(this.href);return false; byl jsem tam v uterý a kupoval Olivu.....ten konstrukční hliník je ke koupi v podstatě všude......tož kdo vládne rukama a hlavou tak si může markýzu postavit sám...MIloš II
Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park
- MOPADŽI
- auto: Def,Def a Def+Disco
- Kontaktovat uživatele:
Dobrý hadříky. A dá se to z toho udělat na míru, což je veliké plus.Miloš II píše:Nechtěl jsem zasírat vlákno a kazit kšefty ale když už je prodáno tak tu maj plachtu.....http://www.kinetic.cz/Kortexin-100-poly ... ES_95.html" onclick="window.open(this.href);return false; byl jsem tam v uterý a kupoval Olivu.....ten konstrukční hliník je ke koupi v podstatě všude......tož kdo vládne rukama a hlavou tak si může markýzu postavit sám...MIloš II
Čas a Land Rover, nezastavíš... www.mopadzi4x4.eu
- Miloš II
- Kontaktovat uživatele:
Kvalitativně tem materiál je lepší než origo Rooflodge bo s toho vyráběj batohy. MIloš II
Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park
Milosu a neznas nejaky kseft kdeby se dala koupit CORDURA ? Siji se s toho batohy. Dik m
- Miloš II
- Kontaktovat uživatele:
matooo píše:Milosu a neznas nejaky kseft kdeby se dala koupit CORDURA ? Siji se s toho batohy. Dik m
No kukni na ten Kinetic co všechno tam šijí..MIloš II