Moderátor: Acon
Sleduju tyto fora. No, zda se mi, ze jsou jaksi mimo LR...
Souhlaskarel píše:Na obouch výše uvedených fórech jsem registrován víc než dva roky a musím říct, že toto naše fórum je v úrovni kvality příspěvků o několik koňských délek napřed.Jsme tu defakto uzavřená komunita, která se navzájem respektuje což jinde neplatí.Chlapi se tam řežou jak psi a solidních příspěvků tam moc není, většinou jen rýpání a vzájemné napadání značek aut a ten slovník![]()
Určitě jsem pro zachování tohoto fóra, jen by to chtělo mít někoho kdo by se o to více staral.Tím nemyslím nic proti Adminovi, ale bohužel je to tak.Nejsem počítačový génius, ale Lowem popisovaná změna by se více než hodila.
No jo ale kdyz tady to forum funguje jen v dopolednich hodinach
K skladbě lidí: Přesně jak říkáš, naprostý souhlas. Nezaznamenal jsem mezi námi žádný vážnější úlet, nebo chronického ješitného blbakarel píše: Na ..............
to mi povidej, ja s prominutim nasranim na lidi co ted delaj a jezdej v bmw jsem ho prodal....Jan Kucera píše:Já jakožto taktež částečně s bavoráckym srdcem,si sem chodim odpočinout,na www.e30.cz to je jiny mazec (vid, eliotte)e:lol:
![]()
,tady to svedci o tom ze je zde jina jak vekova tak rozumova skladba lidi,snad to tak i zustane a ty problemy proc to nejde navecír,se snad brzo vyresej...
samo, rad prispeju kdyz to bude chodityorkin píše:Kvalitní hosting asi určitě něco stojí, co se domluvit a nějak se na to složit? Možná by to šlo i propojit se samolepkami (prodej samolepek za náklady + 300 Kč). Při cenách dílů a doplňků to ani nepoznáš a dvacet lidí by určitě dalo (a je lepší 6000 Kč než drátem do oka). Na jiných fórech (třeba strelectvi.cz) to takhle bez problémů funguje.