Fórum

Všeobecné rady a informace

Moderátor: Acon

Zpráva
Autor
Pavel C

#21 Příspěvek od Pavel C » 04 led 2008 06:51

Taky velice rád přispěji. Pokec a hlavně rady, které se člověk tady dozví, za to stojí !!!
Discovery I, 300TDi, r.v.1997

Piskot
tel.: +420602648622
auto: LR Discovery 2,5 Tdi

#22 Příspěvek od Piskot » 04 led 2008 07:22

yorkin píše:Kvalitní hosting asi určitě něco stojí, co se domluvit a nějak se na to složit? Možná by to šlo i propojit se samolepkami (prodej samolepek za náklady + 300 Kč). Při cenách dílů a doplňků to ani nepoznáš a dvacet lidí by určitě dalo (a je lepší 6000 Kč než drátem do oka) :-). Na jiných fórech (třeba strelectvi.cz) to takhle bez problémů funguje.
.... taky souhlasím s příspěvkem na provoz fora a líbí se mi nápad spojit to se samolepkami. Počítejte se mnou. Piskot
Land Rover Discovery I, 2,5Tdi, KONI Heavy Track, Cooper Discoverer M+S, jinak standard :-)

1960SeriesII
tel.: 774747556
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od 1960SeriesII » 04 led 2008 08:02

To je jasné, taky do toho jdu, samolepky mít nemusím, ale rád přispěju, pokud bude třeba :!:
SII 88" (r. v. 1960) "Bernie" -- SIIA FC 109" (r. v. 1964) "Obluda"

Wolfee

#24 Příspěvek od Wolfee » 04 led 2008 08:13

Souhlasim a jsem pripraven prispet.
RRC V8 3.9 Auto MY 1990

Sam

#25 Příspěvek od Sam » 04 led 2008 08:37

Ono s tím hostingem v našich končinách je to takové všelijaké :roll: Nejlepší reference zatím mám na FORPSI. :idea: Hosting je to nejmenší.

Největší problém bude přesun databází a zprovoznění fóra :!: Za víkend se to udělat nedá. Minule to Lucka dávala dohromady více jak týden a některé databáze se nepodařilo získat vůbec.... No nebudu zabíhat do detailů... Jen, že databáze je v současné době dvojnásobná :!:

Jak z toho:

1)Přesun k jinému poskytovateli:
S Luckou jsem o tom mluvil. Byla by ochotná to udělat, ale nyní nově nastoupila do firmy a mírně nestíhá, dříve jak za 2-3 týdny na tom začít nemůže. Pak by jí to trvalo cca 10-14 dní. Je-li mezi námi nějaký zdatný informatik a vezme si to na svá bedra nechť se přihlásí...... :wink:

2) Cena lásky
Jak již řekl klasik: "není peníz, není láska". Dokážeme živit své miláčky, různě je vylepšovat a ničit v terénu.... a platíme to... chceme fórum?....Bez peněz to holt nepůjde. Takže navrhuji v podstatě založit klub včetně hospodaření:
- kdo zaplatí je člen a má právo spolurozhodovat (formou hlasování na fóru)
- někoho spolehlivého a seriózního u kterého bude pokladna a kterému zašleme všichni společně uznaný desátek
- z příjmů se zaplatí hosting a administrace

Stavros

#26 Příspěvek od Stavros » 04 led 2008 08:40

nechci bejt nejakej chytrej, ale klubu je vsude spousta a ja moc bejt v zadnym nechci, je s tim spousta starosti a nakonec dle meho i hadek. Jde prae jako vzdy o penize. Ja klidne nekomu treba 500,- poslu, je mi to jedno.

Libor

Re: Fórum

#27 Příspěvek od Libor » 04 led 2008 08:45

eliott píše:Koukám že je na čase hledat jiné fórum... :evil: :roll: www.4x4nazory.cz nebo www.offroadforum.cz?
KRYSTOVA NOHO JEN NE NA TYHLE ODKAZY-JE TO DOCELA HUMUS JAK SE TAM K SOBĚ CHOVAJÍ :shock: TAKŽE JSEM JEDNOZNAČNĚ PRO ZACHOVÁNÍ LRF A JE MI ÚPLNĚ JEDNO S JAKÝM PROVOZNÍM POPLATKEM-HLAVNĚ AT´TO FRČÍ DÁL :wink:

Martin T

#28 Příspěvek od Martin T » 04 led 2008 08:56

jsem taky připraven přispět na provoz

motohanz
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od motohanz » 04 led 2008 08:59

jasne, prizpevek ano a melo by tu byt vic adminu pro korekci spamu atd..problem je taky to ze clovek sezene relativne kvalitni hosting a utoky pokracujou dal a poskytovatel tvrdi ze o tom nic nevi...IGNUM.CZ napr. pro zacatek by mozna proti temto automatum pomohlo zmenit nazev DISCOVERY na Diskarna nebo tak....je to nazev ktere tyto automaticke systemy hure najdou....

Jinak je toto forum primo pohlazenim po dusi, jak se tu lide k sobe chovaji, proti jinym kde se projevuji ty ubohe soucasti naseho naroda.... :roll:
MotoHanz - prodej a dovoz motocyklů prodej náhradních dílů a doplňků na Harley-Davidson a další http://www.motohanz.cz

1960SeriesII
tel.: 774747556
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od 1960SeriesII » 04 led 2008 09:09

O specifických technických problémech tohohle fóra vím málo, tak mě berte s rezervou. Myslím si ale, že samotný problém spamu by měl být řešen hlavně zákazem neregistrovaných příspěvků. Spousta lidí se tu určitě chce zeptat třeba jen na jedinou věc a nechtějí se registrovat, ale co se dá dělat, pro většinu lidí už registrovaných je možnost jejich příspěvků opruz díky spamu...
SII 88" (r. v. 1960) "Bernie" -- SIIA FC 109" (r. v. 1964) "Obluda"

Hunter
auto: Free I Td4 AT
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od Hunter » 04 led 2008 10:03

Tak se mi konecne podarilo opet dostat na forum, hura :lol: a ted k veci.

1) Jak tu zaznelo, nejlepsi hostng ma asi FORPSI, sam to pouzivam a zadne problemy. Cena za hosting neni nijak dramaticka, zalezi samozrejma na typu. Takze urcite doporucuji a urcite nevidim problem v prispevku registrovanych clenu na provoz.
2) Spam neni problem, presne jak pise 1960SeriesII, je nutny zakaz neregistrovanych prispevku, a pripadne dalsi veci. Chodim i na jina fora, ktera jsou v PHP, a se spamem neni propblem. Treba forum Gazklubu, taky se to tam sveho casu resilo a vyreseno (to je taky takova pohodva rodinka nadsencu jako zde). Ta jina zminovana fora uz ani nenavstevuju, neb, jak tu zaznelo, to tam je casto opravdu hnus.

Toz tot muj nazor. ale rozhodne je potreba neco udelat.
Free Td4 2004 HSE automat

Admin
Admin fóra
tel.: +420 777 883 488
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od Admin » 04 led 2008 10:19

motohanz píše:Pro zacatek by mozna proti temto automatum pomohlo zmenit nazev DISCOVERY na Diskarna nebo tak....je to nazev ktere tyto automaticke systemy hure najdou....
Problém je vtom, že při přesunu fóra zmizeli v administarci položky které tohle umožní. Takže nejde přidat ani editovat názvy.

Admin
Admin fóra
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od Admin » 04 led 2008 10:21

1960SeriesII píše:Spousta lidí se tu určitě chce zeptat třeba jen na jedinou věc a nechtějí se registrovat, ale co se dá dělat, pro většinu lidí už registrovaných je možnost jejich příspěvků opruz díky spamu...
Dříve to fungovalo, že annonym musel opisovat bezpečnostní kód. Po přesunu fóra to už nefunguje ani to nejde nastavit. Pár pokusů tady bylo, ovšem výsledkem bylo znefunkčnění celého fóra.

Admin
Admin fóra
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od Admin » 04 led 2008 10:24

Sam píše:2) Cena lásky
Jak již řekl klasik: "není peníz, není láska". Dokážeme živit své miláčky, různě je vylepšovat a ničit v terénu.... a platíme to... chceme fórum?....Bez peněz to holt nepůjde. Takže navrhuji v podstatě založit klub včetně hospodaření:
Tohle nevidím jako dobrý nápad a směr kterým by se jsme se měli ubírat.

kudrnac
tel.: 603 269 399
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od kudrnac » 04 led 2008 11:21

Vzhledem k tomu že jsme se na forum z důvodů přetížení nemohl dostat tak jsme nečetl tuto rubriku ale můj informatik, který mi sdělil následující za 500.-Kč měsíčně bude spravovat a udržovat chod fora po SW stránce ( v následujících 12-ti měsících ) HW + konkektivitu zajistím zase já akorát nechce dělat admina na foru myslí tím toho co řídí a vyhazuje ty neposlušné a sprosté jeho činnosti by byla pouze správa SW. kaněc filma

Sam

#36 Příspěvek od Sam » 04 led 2008 11:38

Admin píše:
Sam píše:2) Cena lásky
Tohle nevidím jako dobrý nápad a směr kterým by se jsme se měli ubírat.
Dobrá, nemám moc rád konstatování: "Je to potřeba.." a pak čekat jestli někdo bude konat. :roll: Osobně nejsem také klubový typ, ale na tomhle fóru je nás dost "závisláků" kam chodíme pro dobrou radu, nebo naopak někomu pomoci v hledání slepých uliček.

Fórum stojí to defakto jen na Tobě a Tvé ochotě, času, možnostech, prostředcích, ...... Kdyby se nedejbože s Tebou něco stalo jsme všichni v ....... Je mi jasné že se snažíš uživit a den má jen 24 hodin. Prostě bych jen zaplatil někoho ať to dělá (udržuje, maže spam, moderuje..). Posledně šly režijní náklady na mne, teď nedokážu rychle pomoci. A jak je vidět z příspěvků, ochota je, ale někdo to musí zorganizovat...... Příspěvek pošlu bez diskuzí. :wink:

Sam

#37 Příspěvek od Sam » 04 led 2008 12:59

Jen pro pořádek: Koukám že se mi mezi odpovědí tady objevil příspěvek od Kudrnáče. Odpovídal jsem adminovi....

danda

#38 Příspěvek od danda » 04 led 2008 13:45

Byl jsem nějakou dobu mimo dosah počítačů, proto reaguji až teď. Podobně jako ostatní jsem závislákem tohoto fóra a také si važím toho, že jsou tu k sobě lidé slušní, radí si a nenapadají se. Jsem také ochoten na provoz fóra finančně přispívat.

motohanz
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od motohanz » 04 led 2008 14:00

Admin píše:
motohanz píše:Pro zacatek by mozna proti temto automatum pomohlo zmenit nazev DISCOVERY na Diskarna nebo tak....je to nazev ktere tyto automaticke systemy hure najdou....
Problém je vtom, že při přesunu fóra zmizeli v administarci položky které tohle umožní. Takže nejde přidat ani editovat názvy.
aha tak uz chapu v cem ja tu zakopanej pes..... :wink:
MotoHanz - prodej a dovoz motocyklů prodej náhradních dílů a doplňků na Harley-Davidson a další http://www.motohanz.cz

yorkin
tel.: 723 954967 (jen sms)
auto: pár mám...
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvek od yorkin » 04 led 2008 14:30

Admin píše: Problém je vtom, že při přesunu fóra zmizeli v administarci položky které tohle umožní. Takže nejde přidat ani editovat názvy.
Tohle mi připadá jako o důvod víc, proč dělat nové forum (ovšem s přetaženou databází). Netuší někdo kolik by stálo ty orgie s databází od někoho na komerční bázi?
exLR Discovery I 300Tdi, exLR SIII 88, exLR SIIA 88 STW, exRRS 4.2 S/C, exRRC 4.2 LSE, exRR TDV8 3.6, LR Defender 110 STW Td5

Odpovědět