Je to tři dny co jsem přijel z příjemného "zimního" výletu z Malaysie.Bohužel výlet byl letadlem a né autem jak bych si to představoval
Výlet Malaysie
Moderátor: Miky_CZ
- 
				Cochy
 - Kontaktovat uživatele:

Výlet Malaysie
Zdravím všechny
Je to tři dny co jsem přijel z příjemného "zimního" výletu z Malaysie.Bohužel výlet byl letadlem a né autem jak bych si to představoval
 . Jak jsem dorazil tak říkám že bych kouknul na forum a mrknu co je noveho.No a jak to tady pročítám narazil jsem na tenhle topic - http://landroverforum.klape.cz/forum/vi ... t=17006.No" onclick="window.open(this.href);return false; a jak to čtu tak jsem zjistil,že jsem vlastně byl na stejném místě jak se tam píše.Je to poblíž města Tanah Rata v pohoří Cameron Highlands.Když jsem odjížděl do Malaysie věděl jsem že to byla anglická kolonie a že by tam "měli" být 
 . No a "oni" nikde. Až tady. Přítelkyně říkala:Mohl by jsi fotit i něco jiného než ty Tvoje auta!!!! 
  . Tak se o ty fotky podělím s Váma.A že jich tam bylo 
  http://cochy76.rajce.idnes.cz/malaysie_land_rover/" onclick="window.open(this.href);return false;

Cochy
						Re: Výlet Malaysie
Neuvěřitelný, má správnej punc, teda až na ten dobitej předek  
  http://cochy76.rajce.idnes.cz/malaysie_ ... 060569.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Land Rover Discovery 2 Td5
Paráda, díky za foto, domácí úkol s foťákem si na cestách splnil na jedničku 
 hezky jsem se pokoukal   

UK:LR4 SDV6 HSE/Jaguar XK8 4.0/Rover 75 2.0 CDT Tourer/Triumph Spitfire 1500/LR DII Td5 Medvědi/LR Free 2.0 D/Jaguar XJ12 Sovereign. NonUK: Ford F-150 obytná nástavba Gladiator XL
www.nomadbear.cz
						www.nomadbear.cz
- MOPADŽI
 - auto: Def,Def a Def+Disco
 - Kontaktovat uživatele:

Krásný kousky cochy.
Zaujaly mne ty jejich zahrady a rámy z tenkostěnných trubiček

Zaujaly mne ty jejich zahrady a rámy z tenkostěnných trubiček
Čas a Land Rover, nezastavíš...  www.mopadzi4x4.eu
						- 
				Cochy
 - Kontaktovat uživatele:

Těší mě že se Vám fotky líbí.Je to místo kde by se mi líbilo,protože tam ty auta opravdu využívají na 100% 

Cochy
						- KENY
 - tel.: +420725929400
 - auto: Nějaký ten LR

Fakt paráda. Až mám husí kůži a poslintanou klávesnici. A Tobě Cochy 

Napis prosim neco o te Malaysii, premyslim, ze bych za mesic se tim smerem podival. Na severni casti Kalimantanu se potapi a chci se tam asi podivat. Jake jsou ceny v Malaysii, jidla, ubytovani atd. Ma to tam cenu jezdit, neni to tam nejak neprijemny atd.? Diky

- 
				Cochy
 - Kontaktovat uživatele:

ZdarecStavros píše:Napis prosim neco o te Malaysii, premyslim, ze bych za mesic se tim smerem podival. Na severni casti Kalimantanu se potapi a chci se tam asi podivat. Jake jsou ceny v Malaysii, jidla, ubytovani atd. Ma to tam cenu jezdit, neni to tam nejak neprijemny atd.? Diky
Co napsat.Jedním slovem paráda a naprostá spokojenost.Jen abych to uvedl na pravou míru.Jezdíme hodně nalehko a nevyhledáváme žádné luxusy atd
cca 250Kč myslím že super.Jo pokud by jsi jezdil busem doporučuju mikinu protože jsou to magoři v autobuse 18stupňu a venku +40
Pivo drahe jak sviňa 5RM za třetinku no hnus holt je tam moc muslimů
Takže jedním slovem můžu doporučit.
Cochy
tak se tam asi mrknu, i kdyz ted jsou letenky na sri lanku i s pobytem za 15 tis. na osobu, tak vaham. Jo a jeste potrebuju nekoho misto mne do kanclu.

Dej kdyztak jeste odkaz na nejaky nelandroverovy fotky, najakou prirodu atd. diky

- 
				Cochy
 - Kontaktovat uživatele:

Jo jo to znam ja jsem objednaval letenky v záři bratislava-london-kuala-langkawi a z5 za 10200Kč.Podle toho taky vybíráme destinace kam pojedem.fotky už uploaduju na rajče tak pak hodim odkaz.Stavros píše:Dej kdyztak jeste odkaz na nejaky nelandroverovy fotky, najakou prirodu atd. diky
Cochy
						- 
				Cochy
 - Kontaktovat uživatele:

Tady jsou nějaké další fotky co fotil další z nás pětiStavros píše:ok, diky
Cochy