Freelander 2.0 di, za málo penazi hodne muziky
Moderátor: Safraporte
- qwerty2904
- tel.: 0948 135 300
- auto: RR L322 , RR P38 V8
Freelander 2.0 di, za málo penazi hodne muziky
Kúpil som ho s najazdenými 80 000 km bola hotová leštenka. Lak vyzeral ako by práve vyšiel s fabriky akurát prevodovka bola troška rozhasená vypadávala spiatočka ale to som si všimol až po týždni užívania. No a z 80 000km bolo bohvie koľko. Najazdil som na ňom niečo cez 70 000 km menil som štartér, spojku, servo, riadenie, tyčky stabilizátora, čapy riadenia, silembloky stabilizátora, zadného diferáku, kaardanu, pletenec výfuku a zadnú časť výfuku. Elektronicne vady.... pol roka som jazdil s kontrolkami TC, ABS a DSC auto jazdilo ale tieto systémy nefungovali diagnostika neukazovala žiadnu závadu až raz na chalupe som to zapojil na PC a opäť nič, po odpojení PC bolo všetko ok. To bolo radosti hneď som to utekal prevetrať do terénu.
prikladám link ako sa dá jazdiť s free stačí nahodiť lepšie gumy prípadne ho troška zdvihnúť v mojom prípade 5cm
http://videoalbumy.azet.sk/freelander/OPVNiMIxXzEWKdnb/" onclick="window.open(this.href);return false;
prikladám link ako sa dá jazdiť s free stačí nahodiť lepšie gumy prípadne ho troška zdvihnúť v mojom prípade 5cm
http://videoalbumy.azet.sk/freelander/OPVNiMIxXzEWKdnb/" onclick="window.open(this.href);return false;
Naposledy upravil(a) qwerty2904 dne 28 led 2012 19:07, celkem upraveno 1 x.
- qwerty2904
Re: Freelander 2 di, za málo penazi hodne muziky
Zopár obrázkov na obyčajných gumách
http://pokec.azet.sk/qwerty2904/fotoalb ... -147865718" onclick="window.open(this.href);return false;
http://pokec.azet.sk/qwerty2904/fotoalb ... -147865718" onclick="window.open(this.href);return false;
- Maxsel
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
Re: Freelander 2 di, za málo penazi hodne muziky

Možná uprav nadpis. Je to Freelander 2.0di. Takhle to vypadá, že píšeš o dvojce.
Re: Freelander 2.0 di, za málo penazi hodne muziky
Ty jo...........tolik věcí jsem nevymněnil na 3 autech za 10let.............a to mělo najeto jen 80000km? nechápu 
Už chápu,koulnul jsem se na to videjko

Už chápu,koulnul jsem se na to videjko

Hele jeden pacient z truck-fora, snad sis taky nepořídil laňďáka... 

Zatim ne,uvažuji o Free,ale jak koukám na poruchovost,tak mám obavy,že pod tím stravím času jak pod Liazem......dyt Ti Angláni to snad dělají z tvarohu.....nic to nevydrží............
...............Je to něco jak Jágo........z 10ti inzeratů má 8 kleklou převodovku :evil
Když koupim Fričko...tak už vím,že mě čeká IRD,Diferák a Visco a nakonec go motoru spolu s Visco,IRD,Difem a
tak jak to tu někdo napsal,že se stydí řict znamejmu,že se to zas posralo...........Otázka zní.co s tím každej dělá??????
Já na 3 starych Merglech najel 400tis a tvářili se jako po záběhu a jezdi do dnes............kamoš má škaredy stary Volvo a jezdí.............můj mladej má BMW asi páty s 300tisici a jedeme k moři a vím ,že dojedu zpět .....no aut jsem měl snad 30cet,ale problémy ,které čtu tady nemělo žadny...stará mrcha Pick up fačko mělo 270tis a jezdilo na rozvozu a v poho....................tatik ma stary škaredy Mondeo....najeto nikdo nevi kolik,koupeno v AAA a jezdi bez poruchy 7 let.....
Druha strana mince je ,že když vím,že Alfa je jebka,nebo amerika s motorem Alfa 2.5td ap...tak se na to ani nedívám...
Do čeho se to ženu...je to snad výzva??
Faktem zůstava,že jsem pročetl Rav,Jeep ap. fora a je to všude stejné.....miliony problému

Když koupim Fričko...tak už vím,že mě čeká IRD,Diferák a Visco a nakonec go motoru spolu s Visco,IRD,Difem a
tak jak to tu někdo napsal,že se stydí řict znamejmu,že se to zas posralo...........Otázka zní.co s tím každej dělá??????
Já na 3 starych Merglech najel 400tis a tvářili se jako po záběhu a jezdi do dnes............kamoš má škaredy stary Volvo a jezdí.............můj mladej má BMW asi páty s 300tisici a jedeme k moři a vím ,že dojedu zpět .....no aut jsem měl snad 30cet,ale problémy ,které čtu tady nemělo žadny...stará mrcha Pick up fačko mělo 270tis a jezdilo na rozvozu a v poho....................tatik ma stary škaredy Mondeo....najeto nikdo nevi kolik,koupeno v AAA a jezdi bez poruchy 7 let.....
Druha strana mince je ,že když vím,že Alfa je jebka,nebo amerika s motorem Alfa 2.5td ap...tak se na to ani nedívám...
Faktem zůstava,že jsem pročetl Rav,Jeep ap. fora a je to všude stejné.....miliony problému
- qwerty2904
S tými poruchami je to tak ako tu písali všetci. Osobne si myslím že ak by si chcel aj napriek týmto negatíavm kúpiť freelendra tak kúp toho najlacnejšieho ktorý sa ti bude páćiť a rovno tam všetko vymeň a máś istotu že to bude šlapať. čo sa týka tej poruchovosti tak je to spôsobene najmä tým že našinci kupujú jazdene autá zo západu ktore miestny predavajú preto že boli alebo sú poruchové. Alebo maju nabehané okolo 400 000km. lebo pokiaľ nemcovi auto jazdí a nema s ním problémy tak ho nemá dôvod meniť. A preto málokedy nájdeš na bazari skutočne dobré auto. Tiež som ho doviezol od nemčurov bolo krásne ani jeden škrabanec interier krásny volant ako nový tak isto aj radiaca páka a keď som ho po pol roku tepoval zistil som že sedačky pásy a všetko čalúnenie je o 6 rokov novšie ako celé auto. neskôr somzistil že vyskakuje spiatočka a toto sa pri aute s 80 000 km nemože stať. Ale v zásade si myslím že na to čo som s tým autom zažil a kde som s ním bol je to veľmi dobrý stroj. a to že odíde Visco IRD a dif je tým že to auto nieje stavané až na taký terén kade som ho prevádzkoval... jedine čo mu môžzem vytknúť tak blbnutie elektroniky ale aj napriek tomu auto ide, jediny krát ma nechalo keď sa posral pastorek v štartéru.oro píše:Zatim ne,uvažuji o Free,ale jak koukám na poruchovost,tak mám obavy,že pod tím stravím času jak pod Liazem......dyt Ti Angláni to snad dělají z tvarohu.....nic to nevydrží...........................Je to něco jak Jágo........z 10ti inzeratů má 8 kleklou převodovku :evil
zdravim ta. poprosim ta o info. co si mal za problem z prevodovkou, ked ti vyskakovala spiatocka. robi mi to iste na freelanderi a neviem kde zacat . diki moc
...byt tebou, asi bych to proste neresil. Mne sice za jizdy nevyskakuje, ale musim jo saltrpaku dotahnout dozadu a na poslednim centimetru citim, ze zaskocila..kdyz nezaskoci, tak to zacne pri pusteni spojky bzucet a auto stoji. Ale neresim to...dela mi to od doby koupe a ani se to nezhorsilo (ani nezlepsilo...u LR se i to obcas stane
)
sorry za pleveleni...

sorry za pleveleni...
Freelander 1 2,0 Tcie, 5 dv. rok 1998
Volvo XC90 2,5 T (LPG) rok 2005
Honda Civic 1,5i16V rok 1993
Honda CBR954 RR, Jawa 250, Parez (predrenovacni stav bohuzel bez TP)
Ryba je nejslusnejsi tvor na zemi....NEBERE A NEBERE :-)
Volvo XC90 2,5 T (LPG) rok 2005
Honda Civic 1,5i16V rok 1993
Honda CBR954 RR, Jawa 250, Parez (predrenovacni stav bohuzel bez TP)
Ryba je nejslusnejsi tvor na zemi....NEBERE A NEBERE :-)
Zdravím páni, ja som toho názoru, že keď si kúpite 15 ročný Freelander za 3000 EUR, auto má minimálnu koróziu a vyzerá dobre, má platnú STK a emisnú tak je to super. Potom prídu visko, IRD, rozvody, brzdy, tlmiče, turbo, ... a môžete sa dostať na 6000 až 7000 Eur. V každom prípade výsledok bude ten že budete mať plne funkčné auto, stále krásneho dizajnu. Pozrite sa na cenu nových SUV, alebo na štvoročnú Raw, Nissan Q.Tieto auta stoja 17 000 Eur a ešte ste nerobili brzdy či turbo, alebo rozvody.Ja po čase mením svoj pohľad na skutočnosť a som rád že môj Freelander po každej investícií sa stáva plnohodnotejsim a lepším autom. Za málo peňazí sa nedá kúpiť veľa muziky, ale myslím si že som urobil dobre. Lebo viem čo mám a dávam do toho to isté čo by išlo do päť, možno osem ročného auta! Chlapi šťastnú voľbu pri výbere a kúpe!