Je to Maggiolina .
Má poškozené síťky proti hmizu viz foto.
Cena je 25tis smlouvat zatím nebudu, prodat nutně ji nepotřebuju.

K

Moderátor: stan
Já se na to přijedu podívat. Kde to vlastně sídlíš? Nějak jsem zachytil, že jsi vrakoviště stěhoval.Sláma Karel píše:To já nevím.
Hlavně ty síťky nejsou nijak důležité. Já osobně teda spím tak, že si zavírám vchod tím vchodovým dílem látky a ne síťkou. No a ty na oknech by určitě stačilo podlepit lepenkou, aby tam ti komáři nelezli.
A stejně ti tam vlezou a opíchají tě.![]()
K
Ivan píše:Ahoj, jak velký problém je ty síťky opravit?
Díky Ivan
O.K. díky, tak dej vědět.Sláma Karel píše:Mám to napsané v nicku. Je to obec Okrouhlo.
Ale s tou prohlídkou chvíli vydrž, slíbil jsem včera Cyrilovi, že mu ho změřím. Prý ho vezme, pokud se mu vejde do zahrádky.
Pak jsi hned na řadě.
Sice psal ještě někdo na Offroadforu, ale tomu jsem nic neslíbil.
K
Když já jsem úplně levej....... Proto jsem si koupil LRMiloš II píše:Ivan píše:Ahoj, jak velký problém je ty síťky opravit?
Díky Ivan
Střihneš to s moskytiéry..MIloš II
Nechci kazit kšeftyIvan píše:Ahoj, jak velký problém je ty síťky opravit?
Díky Ivan
Díky za info. Já stejně asi koupím stan nový, na nějaké opravy moc nejsem.Hubert píše:Nechci kazit kšeftyIvan píše:Ahoj, jak velký problém je ty síťky opravit?
Díky Ivan. Ale výměna samotné síťky je dosti pracná. Buť jak píše
něčím zalepit. Nebo ručně přišít novou. Nebo sundat celou látku a na stroji zašít novou. Jednou sem měnil celou látku na stanu tak vím co to je práce s tou síťkou. http://www.offroadvysocina.cz/forum/vie ... ?f=9&t=921" onclick="window.open(this.href);return false;
nenapisal si ci predane alebo nie ?Sláma Karel píše:Možno SMAZAT K