Disco td5 manual za automat
Moderátor: Miky_CZ
Disco td5 manual za automat
Mam otazku - prerabal niekto disco td5 z manualu na automat - ak ano, čo to obnaša ? Mechanicka stranka je mi jasna , jedna sa hlavne o elektriku
. tel 0905532342 bratislavsky kraj mail info@atlascamper.sk
- Sláma Karel
- tel.: +420608333403
- auto: to se mi sem nevejde
Re: Disco td5 manual za automat
Určitě jinou řídící jednotku motoru a taky počítač převodovky. Jinak předpříprava elektriky tam asi bude.
Pokud koupíš celý vrak, tak v tom nevidím problém. Nic složitého by to být nemělo.
K
Pokud koupíš celý vrak, tak v tom nevidím problém. Nic složitého by to být nemělo.
K

POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe
Presne tak si to predstavujem - budem mať k dispozicii cely vrak . Kablovanie je tam zhodne , stači to len pozapajať ? Alebo bude treba prehodiť aj kablovanie - alebo iba časť kablovania .Sláma Karel píše:Určitě jinou řídící jednotku motoru a taky počítač převodovky. Jinak předpříprava elektriky tam asi bude.
K
- Sláma Karel
části asi se budou muset přehodit, ale hlavní bude podle mého stejný. Nevím u Td5 jsem to ještě nikdy nedělal.
Prostě ji kup a až ji budeš mít, tak se to zjistí. Co ti zbyde, na tom se nějak dohodneme. Buďto ti zbyde manuál nebo automat. Hůř to dopadnout nedopadne.
To mě jako sebou na tu Ukrajinu tak moc nechceš, že si koupíš radši celé jiné auto než motor ode mě jo
K
Prostě ji kup a až ji budeš mít, tak se to zjistí. Co ti zbyde, na tom se nějak dohodneme. Buďto ti zbyde manuál nebo automat. Hůř to dopadnout nedopadne.

To mě jako sebou na tu Ukrajinu tak moc nechceš, že si koupíš radši celé jiné auto než motor ode mě jo

K

POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe
- Sláma Karel
No tak podle Microcatu je tam rozdílný hlavní kabelový svazek jak pro manuál, tak pro automat a ještě navíc jsou rozdílné i podle rv.
To je ale bordel. Já ale věřím, že to půjde.
K
K

28 let praxe
28 let praxe
Nieee. na Ukrajinu mozeme ist , ak nepojde tataSláma Karel píše:části asi se budou muset přehodit, ale hlavní bude podle mého stejný. Nevím u Td5 jsem to ještě nikdy nedělal.
Prostě ji kup a až ji budeš mít, tak se to zjistí. Co ti zbyde, na tom se nějak dohodneme. Buďto ti zbyde manuál nebo automat. Hůř to dopadnout nedopadne.![]()
To mě jako sebou na tu Ukrajinu tak moc nechceš, že si koupíš radši celé jiné auto než motor ode mě jo![]()
![]()
![]()
K

Tak asi prehodit aj komplet elektriku.Sláma Karel píše:No tak podle Microcatu je tam rozdílný hlavní kabelový svazek jak pro manuál, tak pro automat a ještě navíc jsou rozdílné i podle rv.
K

- Sláma Karel
Já tomu rozumím.
Kolik za to chtějí, že bych to když tak koupil já, kdyby jsi do toho nešel.
Dík K
Kolik za to chtějí, že bych to když tak koupil já, kdyby jsi do toho nešel.
Dík K

28 let praxe
28 let praxe