Rozkládací spaní do Land Rover Discovery II + dva šuplíky + molitany, auto zůztává pětimístné, při rozložení se jen překopí opěradla zadních sedaček a přední se šoupnou dopředu.
Cena 4000
mob 777070474
mail ketel@seznam.cz
Rozkládací spaní do LR Discovery II
Moderátor: stan
Re: Rozkládací spaní do LR Discovery II
to by asi nepasovalo po uprave do D1?
DI má kratší kufr...kubaacze píše:to by asi nepasovalo po uprave do D1?
UK:LR4 SDV6 HSE/Jaguar XK8 4.0/Rover 75 2.0 CDT Tourer/Triumph Spitfire 1500/LR DII Td5 Medvědi/LR Free 2.0 D/Jaguar XJ12 Sovereign. NonUK: Ford F-150 obytná nástavba Gladiator XL
www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz
- visby
- auto: Disco 2
- Kontaktovat uživatele:
aka je maximalna dlzka?
Do DI ti to nepůjde, má kratší kufr a přední sedačky nejdou sklopit a šoupnout dopředu, jak by bylo potřeba, někde se to tady už řešilo, že se do DI dávaly sedačky z třídvířka, které jdou překlopit.Jinak délka spaní je 190.
-
- tel.: 0918334337
- auto: DiscoveryII
Ahoj,máš tam obrubu zo železa a v tom je osadená preglejka??Tie2 zavesky to udržia? Ak maš daj nejaky detail.
Detail nemám, mám to na půdě složené, tak až budu mít cestu nahoru, tak to vyfotím.Dva panty to udrží, ale zavařil jsem je kolem dokola, aby neměly snahu se rozvírat.Nahoře jsou desky z nenařezané plovoucí podlahy, dárek od kamaráda
za flašku a uprostřed je výstuha z jeklu, celé je to udělané z jekliků myslím 20x20x2, ale musel bych to oměřit.Mě s manželkou a naše dvounohé zvířátko to bezproblémů udrželo a že tam naše ratolest řádila.