Koupim terra vari
Moderátor: stan
-
- tel.: 736769704
- auto: Discovery TD5,F2
Koupim terra vari
Zdar ogari,otreboval bych terra vari nebo neco podobneho.Nevyznam se v tom tak si rad necham poradit.Klidne aj nejakej samodomoděl ale fukcni.Na takove drobne hospodareni kolem chalupy.Obcas posekat sad cca 500m,zorat zahradku cca 200m.Pozadavky nejakej malej vozik,listova sekacka,neco na orbu,brany nebo kultivator,kdyz bude dalsi prislusenstvi tak se nebranim.Potrebovat to budu tak do ca 2 -3 mnesicu,ale kdyz bude neco zajimaveho za prijatelnou cenu beru hnedka.Nabidky s fotkama uplne idealni.Nemusi to bejt nalestenej krasavec ale nesmi to bejt srot zralej na go,teda pokud nebude cena vice mene zadarmo.
Re: Koupim terra vari
Zdar
Mám Varinu tu neprodám, ale mám nějaký příslušenství dvakrát (radličkový kypřič a pluh oboustranej takže kdyby jsi měl zájem... a možná bych prodal/vyměnil i vozík nepoužívám ho a jednu motorovou jednotku (bez řidítek(resp. bez vlastních klečí který byly origo z hliníku a tudíž se rozlámaly, takovej ten masivní nastavitelnej bazmek v kterym ty řidítka držej u toho je)
Kypřič je novej, pluh zachovalej. Klidně bych to i za něco zajímacího vyměnil
. Pokud máš zájem tak to nafotim, akorát je to k tobě cca 350 km....
Mám Varinu tu neprodám, ale mám nějaký příslušenství dvakrát (radličkový kypřič a pluh oboustranej takže kdyby jsi měl zájem... a možná bych prodal/vyměnil i vozík nepoužívám ho a jednu motorovou jednotku (bez řidítek(resp. bez vlastních klečí který byly origo z hliníku a tudíž se rozlámaly, takovej ten masivní nastavitelnej bazmek v kterym ty řidítka držej u toho je)
Kypřič je novej, pluh zachovalej. Klidně bych to i za něco zajímacího vyměnil

LR D2 Td5
-
posli mi fotky,kde to byvas??????u ktereho vetsiho mnesta??????????,
-
Posli ty fotky,z Lovosic a okoli by nebyl zas problem zaridit dopravu.honza_b píše:bydlím cca 16 km od Lovosic
Ty fotky jsou trochu chaos
Nenabízím všechno co je na fotkách - rozhodně neprodám druhou motorovou jednotku s rotavátorem.
Mulčovač s převodovkou 316 ( http://www.vari.cz/akcni-sety-1/detail- ... un-52.html" onclick="window.open(this.href);return false; )je loni koupenej a spíš bych ho neprodal nebo bych chtěl aspoň 3/4 původní ceny.
Vše ostatní je o dohodě cca 50% ceny oproti novému-nepoužité zařízení, nebo dohoda (motor, vozejk a pod. ) . Nebo vyměnim za něco zajímavého díly na D1, CBčko, gumy 235/85 R16 nářadí a pod.
H.

Nenabízím všechno co je na fotkách - rozhodně neprodám druhou motorovou jednotku s rotavátorem.
Mulčovač s převodovkou 316 ( http://www.vari.cz/akcni-sety-1/detail- ... un-52.html" onclick="window.open(this.href);return false; )je loni koupenej a spíš bych ho neprodal nebo bych chtěl aspoň 3/4 původní ceny.
Vše ostatní je o dohodě cca 50% ceny oproti novému-nepoužité zařízení, nebo dohoda (motor, vozejk a pod. ) . Nebo vyměnim za něco zajímavého díly na D1, CBčko, gumy 235/85 R16 nářadí a pod.

H.
LR D2 Td5
-
diky,mnel bych zajem o vsechno krom toho kultivatoru,cenu klidne aj do SZ