Moderátor: Safraporte
Dík žalab za info - zatím to je vše ve stavu předního náhonu ( nějak před vánocema nezbyly dukáty na nový domečky pro visko )zalab píše:Len tak pre zaujimavost, urob fotky o niekolko dní,ako dopadla.
A z jakého BMW je ta manžeta?Objednací číslo by nebylo prosím?zalab píše:Tak dnes sme namontovali novu manžetu na tripoidný klb predného kardanu.Panečku ta sadla akona šerbel.
![]()
Je ,ako som už pisal z termoplastu a povodne je určená na posuvný 6 guličkový klb kardanu na BMW.
Je to sada:Manžeta-spona-mazivo konzistencie NLGI 00.
Cena je 25 EUR,samozrejme pre zakaznikov, ktorým sme robili repas visko nejaká tá zlavička![]()
![]()
Nevie niekto čo je vo vnútri kardanu?!?! je tam ešte nejaká trubka ktorá by sa mohla nejako poškodit alebo utrhnút?
Za ty 2,5 roku co to mám, jsem měl kardany dole několikrát, nikdy jsem nic neoznačoval a dávám to tam, jak mi to přijde pod ruku a bez problému ...dzordzi píše:...
A dalšá vec je že nedal som to tak jak to bolo pred tým, lebo značky sa mi zmazali a nedal som to ani vyvážit...
Pozdravujem nemá niekto číslo dielu ( tej manžety ), potrebujem ju tiež vymeniť, tak nech tam dám overený diel.zalab píše:Tak dnes sme namontovali novu manžetu na tripoidný klb predného kardanu.Panečku ta sadla akona šerbel.
![]()
Je ,ako som už pisal z termoplastu a povodne je určená na posuvný 6 guličkový klb kardanu na BMW.
Je to sada:Manžeta-spona-mazivo konzistencie NLGI 00.
Cena je 25 EUR,samozrejme pre zakaznikov, ktorým sme robili repas visko nejaká tá zlavička![]()
![]()