Tolik změn tam asi nebude za 199,-€Radek D3 píše:Počkám si jestli vyjde i upravené dvoj DVD s východní Evropou.
Zdar Radek

Ale kdo chce do Jižní Afriky,tak za 269,- € ji může mít

Moderátor: stan
Tolik změn tam asi nebude za 199,-€Radek D3 píše:Počkám si jestli vyjde i upravené dvoj DVD s východní Evropou.
Zdar Radek
Jestli to néjní nějak kódované kvůli kopírování . Jinak bych asi taky nepohrdnul nejnovější verzí map ( i když nikam nejezdímRadek D3 píše:Ahoj tak jsem si předevčírem objednal nové DVD s mapou západní evropy 2011/2012. Akorát jsem to chtěl kopírovat do druhého auta,ale nějak to nejde...nejsem přes to odborník.
Zdar Radek
Co konkrétně zkoušíš???? Sehnal si někde kopii nebo to kopírování?Mike III píše:zahajuju zkoušení
Jak máš nastavenou hlasitost rádia, tak hlasitě vříská navigace. Možná je tam ještě nějaký nastavení jakej to má mít poměr, ale to jsem nenašel. Štve mě to, protože mám pár CD s mluveným slovem a ty jsou nahraný potichu, takže volume doprava. A když pak spustí navigace tak z auta málem vystoupím jak řve. Takže kdyby někdo našel jak se nastavuje ten poměr, taky budu rád...martinm píše:Tak jsem narazil na malý problém. Mám funkční navigaci, naviguje velmi slušně,
ale moc ji nelyším. Podle návodu by se měla dát zesílit přes radio, jenže u me na premium radiu není žádná volby, která by to umožnila. Ani podmenu.
Máte někdo nejaké zkušenosti? Díky
To jde tady taky, ale při novém hlášení začne zas na původní hlasitosti.Maxsel píše:U služebního Das Auto jde nastavit ovladačem hlasitosti rádia, ale jen ve chvíli kdy navigace mluví.
Přesně tak,taky mě to takle fungujechiefcip píše:Já to nastavil normálně kolečkem na hlasitost rádia jak začla mluvit navigace a D3 si to pamatuje, takže pohoda.