Jasně. Byli jsme tam 14.-15.5. Největší kapřík měl 53 cm. S velkými se prostě nezadařilo.Pist píše:zdary neni to nahodou focene na Bonetaku
Byl jsem v sobotu ráno i dneska k večeru, ale mrtvo. Ani nikdo okolo nic nechytil.
Moderátor: Miky_CZ
Jasně. Byli jsme tam 14.-15.5. Největší kapřík měl 53 cm. S velkými se prostě nezadařilo.Pist píše:zdary neni to nahodou focene na Bonetaku
Plná položka....krásná práce,hlavně ten u pravý ruky.fugín píše:]Ak môžem,hlásim sa do klubu!
Tak to je pěkné! Já si včera také pěkně zachytal, akorát všech sedm kaprů dohromady vážilo tak půlku toho co ten TvůjTonda D píše:Včera sa zadarilo!
Soukromy revir?Tonda D píše:Včera sa zadarilo!
Není fotka = není rybaTim píše:Znáte ty dny, kdy máte pocit že je všechno na ho..o? ...
...Amur měl 86cm...
...ten idiot se špatně dotkl displaye a fotku smazal!
...Zařval jsem vzteky...
A teď konečně sedím u piva, piju už šestý kousek a konečně je mi dneska DOBŘE!!!
Já jen použil hlášku z MRKuTim píše:
...Něco takového jsem čekal, ostatně se o rybářich říká, že je to prolhaný národ...
Chlape, buď rád, že to byl jen jeden den. Já prožil jednou tři dny plný jobovek. Začalo to divným loučením s jednou z našich dobrmanek při mém odjezdu na setkání v rámci AUTOTECU před jeho zahájením. Za Humpolcemse mi v zatáčce kouslo ložisko v pravém předním kole, když jsem s Mercedesem předjížděl Mazdu, vzápětí kolo začalo hořet. Asi čtyři hodiny jsem čekal na odtahovku. Mezitím jsem volal do Brna, že se opozdím. Když auto naložili, tak jsem je upozornil, že by nebylo od věci ho pořádně přikurtovat protože váži kolem 2 tun. Odpověď byla,"nebojte šéfíku, vozíme to tak pořád". V Jihlavě před ICOMEM jim to poskočilo a auto spadloz odtahovky zadní částí na silnici. Při tom se pomrvila zadní náprava. Potom se čekalo na destu, aby ho donaložila zpátky na odtahovku. Když se potom dostalo na dílnu a bylo sundané přední kolo, tak tam jeden fešák rozlil barel s benzínem, který od něčeho hned blafnul a hala začala hořet. To už jsem si myslel že asi sním. Naštěstí se nám to podařilo uhasit, ale bylo to dost hustý. V té době jsem už měl být na rautu, z kterého mi volali, že pro mě pošlou auto s řidičem. Ten den jsem už fakt neměl náladu na žádný raut a dostal mě pan Hošek prodejce Mercedesů v Brně, který si mě vzal k telefonu a řekl mi "pane kolego zítra vám prodám za VIP cenu jiného Mercedesa"Tim píše:Znáte ty dny, kdy máte pocit že je všechno na ho..o?
Jo,tak to není hezké....ssang píše:Chlape, buď rád, že to byl jen jeden den. Já prožil jednou tři dny plný jobovek. Začalo to divným loučením s jednou z našich dobrmanek při mém odjezdu na setkání v rámci AUTOTECU před jeho zahájením. Za Humpolcemse mi v zatáčce kouslo ložisko v pravém předním kole, když jsem s Mercedesem předjížděl Mazdu, vzápětí kolo začalo hořet. Asi čtyři hodiny jsem čekal na odtahovku. Mezitím jsem volal do Brna, že se opozdím. Když auto naložili, tak jsem je upozornil, že by nebylo od věci ho pořádně přikurtovat protože váži kolem 2 tun. Odpověď byla,"nebojte šéfíku, vozíme to tak pořád". V Jihlavě před ICOMEM jim to poskočilo a auto spadloz odtahovky zadní částí na silnici. Při tom se pomrvila zadní náprava. Potom se čekalo na destu, aby ho donaložila zpátky na odtahovku. Když se potom dostalo na dílnu a bylo sundané přední kolo, tak tam jeden fešák rozlil barel s benzínem, který od něčeho hned blafnul a hala začala hořet. To už jsem si myslel že asi sním. Naštěstí se nám to podařilo uhasit, ale bylo to dost hustý. V té době jsem už měl být na rautu, z kterého mi volali, že pro mě pošlou auto s řidičem. Ten den jsem už fakt neměl náladu na žádný raut a dostal mě pan Hošek prodejce Mercedesů v Brně, který si mě vzal k telefonu a řekl mi "pane kolego zítra vám prodám za VIP cenu jiného Mercedesa"Tim píše:Znáte ty dny, kdy máte pocit že je všechno na ho..o?. Druhý den krize pokračovala, sice né s takovou razancí, ale pokračovala. Třetí den jsem se s opraveným autem vracel domů a přesně na stejném km na druhé straně dálnice mi ulít výfuk, který pravděpodobně naprasknul při seskoku z odtahovky. Ovšem to nejhorší mě čekalo doma. Když jsem dorazil domu, tak mě vítala jen jedna čubinka. Druhá pár hodin po mém odjezdu zemřela, proto to loučení.
Celou dobu jsem měl blbé tušení, že se s ní něco stalo a volal jsem několikrát manželce, jestli je Deninka v pořádku, že se mi při odjezdu zdála divná. Manželka mi to neřekla, protože mě po všech těch průserech nechtěla už víc stresovat, ale muselo jí to stát strašně moc sil, protože to byl člen rodiny a to není fráze. Je to Hodně přes deset let co se to stalo a když to píšu, tak mám slzu v oku. Takže ten Tvůj den bych bych prožíval s chutí několikrát do roka než mnou ve zkratce popsané dny tři.
Tim píše:ssang píše:Znáte ty dny, kdy máte pocit že je všechno na ho..o?
Vždyť to byl také boj, aby k tomu došlo. Škody v desítkách milionů, které kormorán rybářům ročně způsobil byly alarmující.Tim píše:kormoran bude vyskrtnuty ze seznamu ohrozenych druhu
Tak to buď rádSafraporte píše:Chlapi, musím zaklepat, mě se tohle za poslední dobu zatím vyhýbá.
Utíká ten čas, viď?Tim píše:...má asi o pět kilo méně než normálně (předtím měla 50kg, takže už tak nic moc), skoro nemluví a vypadá jako zombie...