Kolik je tu tichých bláznů?

Moderátor: Miky_CZ

Odpovědět
Zpráva
Autor
Safraporte
tel.: 739634575
auto: noLR

Re: Kolik je tu tichých bláznů?

#201 Příspěvek od Safraporte » 20 kvě 2012 21:14

Pist píše:zdary neni to nahodou focene na Bonetaku :-)
Jasně. Byli jsme tam 14.-15.5. Největší kapřík měl 53 cm. S velkými se prostě nezadařilo.

Byl jsem v sobotu ráno i dneska k večeru, ale mrtvo. Ani nikdo okolo nic nechytil.

Tim
tel.: 736287666
auto: Free, Civic, Outback

#202 Příspěvek od Tim » 25 kvě 2012 10:44

fugín píše:]Ak môžem,hlásim sa do klubu! :devil
Plná položka....krásná práce,hlavně ten u pravý ruky.
To Tim: hlavně nekupuj Longblowy,mám 60ky jednu sezónu a jeden se mě při 14ti kilový zdolávačce totál rozsypal!! Trochu brzo po jedný sezóně....[/quote]
No to je vážně malá vydrž.... Když mi bylo asi 12 tak mi táta koupil navijak Shakespeare a ten maká dodnes ve službách mého bráchy, koukal jsem na ně ale nevím, zda ta kvalita je stále tak dobrá... Jinak ve středu si brácha na rybách odskočil a mezitím mu kapr vzal prut do vody... Chytali jsme ho tím způsobem, že jsme se snažili ho zachytit montáží druhého prutu, no komedie jako blázen. Prut jsme nakonec vytáhli, akorát bez kapra :-( Tak jsem čekal že se ponaučí, a vono houby, za půl hodiny to samé :D Tentokrát jsem svedl obrovský souboj, kdy na konci mého vlasce byl prut, naviják a kapr cca. 40cm :chuckle
No, i'm not on fucking FACEBOOK!!!

Motivační motto pro dnešní den: Vykašli se na motivační motta. Nalej si dobrou whiskey a pust si pořádnej metal!!!

fugín
tel.: 777001161
auto: ex free 1,8/Disco2

#203 Příspěvek od fugín » 25 kvě 2012 20:59

No a jelikož všichni postují své fotky s velkými úlovky - půjdu proti proudu :mrgreen:
[/quote]
Když proti proudu tak proti proudu.... :D
Přílohy
slunečnice.jpg
EX: Freelander 1 1,8 benz. 2002
Akt.: Discodvojka Td5 2004 Žoffka-strašně drahá

Tonda D
tel.: +421903454708
auto: Freelander 1.8

#204 Příspěvek od Tonda D » 27 kvě 2012 13:42

1324623394703.jpg
1324623394703.jpg (27.94 KiB) Zobrazeno 2995 x
Včera sa zadarilo! :devil

Tim

#205 Příspěvek od Tim » 28 kvě 2012 07:13

Tonda D píše:
1324623394703.jpg
Tak to je pěkné! Já si včera také pěkně zachytal, akorát všech sedm kaprů dohromady vážilo tak půlku toho co ten Tvůj :-)

Motivační motto pro dnešní den: Vykašli se na motivační motta. Nalej si dobrou whiskey a pust si pořádnej metal!!!

Safraporte

#206 Příspěvek od Safraporte » 28 kvě 2012 09:22

Tonda D píše:
1324623394703.jpg
Soukromy revir?

Tim

#207 Příspěvek od Tim » 28 kvě 2012 19:06

Znáte ty dny, kdy máte pocit že je všechno na ho..o? Že by bylo nejlepší ho vyškrtat z kalendáře a prospat? Tak přesně to jsem měl dnes až doteď...
Přišel jsem domů z práce, totálně znechucený z nezájmu vedení o některé problémy, hladový a unavený. A tak mne napadla dvě možná východiska. Jít se ožrat nebo jít na ryby. No a protože venku krásně pršelo, šel jsem na ryby.
Už při příchodu k vodě jsem byl namíchnutý, že všechna má oblíbená místa jsou obsazená. Lituji toho, že nejsem v důchodu a že prostě nemám šanci se k vodě dostat včas, tudíž beru místo, kde se sice nedá ani sedět ani nahodit, ale je to u vody.
Stále prší a to tak, že mi přeteká kyblík s namočenou pšenicí, kterou zakrmuji místo. Nahazuji a moknu a čekám... O nějakém odpočinku si můžu nechat zdát, vedle sedí dva mali kluci pod deštníkem a řvou na sebe jak předáci v kamenolomu, navíc skupinka němců měla zrovna výlet a vracela se rychle do kempu. Když mi jeden z nich málem shodil pruty ze stojanu, chtěl jsem ho zabít..... Včera večer jsem totiž koukal na film Chlapec v pruhovaném pyžamu, který mi připomenul, jak moc tenhle národ nenávidím...
A najednou záběr. Kapřík okolo 45cm jde zpátky do vody. Kluci se přiběhli podívat, chtěli, abych jim ho dal, ale měli smůlu. Neuběhla ani minuta a další záběr! Po záseku vidím typický výpad k hladině a hned je mi jasné, s kým mám tu čest. Amur. Trochu víc jsem povolil brzdu a vedu ho k sobě. Ti zarsaní kluci mi zase stojí za prdelí a teď dokonce i s tátou. Že ten amur bude pěkný jsem cítil hned, ale takové rodeo u břehu jsem nečekal. Chvíli byla ryba nalevo, chvíli napravo, já ksicht mokrý od gejziru vody, hlavu bolavou od pořvávání těch harantů, no, žádný šlágr... Když jsem se asi popáté marně snažil dostat pro podběrák, přišla první pozitivní věc tento den. Pán mi jde pomoci, chvíli honí amura ve vodě, chvíli amur jeho, ale nakonec končí v síti.
Zařval jsem radostí.
Amur měl 86cm. Poprosil jsem tedy pána o společnou fotku. Prý není problém a tak si stoupám s amurem do vody, snažím se o úsměv, cvak, amur dostává pusu a skláním se s ním k vodě. "vy ho pouštíte? Tak to já si ho vezmu" Volá na mne podivín ze břehu. V tu chvíli mi amur "omylem" upadl do vody a byl pryč.
Škoda no, zalhal jsem a sápu se na břeh, tak mám aspoň fotku. Vzal jsem si zpět svůj mobil, koukám, a ten idiot se špatně dotkl displaye a fotku smazal!
Zařval jsem vzteky...
A teď konečně sedím u piva, piju už šestý kousek a konečně je mi dneska DOBŘE!!!

Safraporte

#208 Příspěvek od Safraporte » 28 kvě 2012 20:24

Tim píše:Znáte ty dny, kdy máte pocit že je všechno na ho..o? ...
...Amur měl 86cm...
...ten idiot se špatně dotkl displaye a fotku smazal!
...Zařval jsem vzteky...
A teď konečně sedím u piva, piju už šestý kousek a konečně je mi dneska DOBŘE!!!
Není fotka = není ryba :twisted:
Škoda ho pouštět (už není ani v ušlechtilých rybách a chytá se na kila, navíc to u nás není původní ryba ... a hlavně má good masíčko) ... já bych ho sežral

No vidíš, já dopoledne (mám odpolední) chytil jen kapra 42 cm a už je v ledničce naporcovaný na řízky.

Jinak samozřejmě gratulace (myslím amurovi k té svobodě) :chuckle

btw: fugíne ta slunečnice je krásná, někdy bych si ji chtěl také chytit

Tim

#209 Příspěvek od Tim » 28 kvě 2012 22:05

Není fotka=není ryba.
Něco takového jsem čekal, ostatně se o rybářich říká, že je to prolhaný národ. Ani doma mi to nevěřili, naštěstí mám svědky a to hned dva. Kamaráda co seděl na protějším břehu a hned mi volal co to bylo a hlavně bráchu který seděl kousek vedle a kterému ten amur zamotal pruty. Takže tak :Pohoda: Ta fotka mi mrzí, protože i když je spousta větších amurů, tak já většího ještě nechytl :-( Holt se budu muset snažit.

Safraporte

#210 Příspěvek od Safraporte » 28 kvě 2012 23:36

Tim píše:
...Něco takového jsem čekal, ostatně se o rybářich říká, že je to prolhaný národ...
Já jen použil hlášku z MRKu :twisted:
Jinak, založil jsem tam diskuzi k navijákům http://www.mrk.cz/diskuse.php?id=648931" onclick="window.open(this.href);return false;

A fotka tě mrzet nemusí. Také nemám ty největší ryby vyfocené - stačí mi vědět ...
No, ale v létě v Záluží si ty ryby nafotím.

ssang
tel.: 733149044
auto: jen vzpomínky na LR

#211 Příspěvek od ssang » 29 kvě 2012 00:42

Tim píše:Znáte ty dny, kdy máte pocit že je všechno na ho..o?
Chlape, buď rád, že to byl jen jeden den. Já prožil jednou tři dny plný jobovek. Začalo to divným loučením s jednou z našich dobrmanek při mém odjezdu na setkání v rámci AUTOTECU před jeho zahájením. Za Humpolcemse mi v zatáčce kouslo ložisko v pravém předním kole, když jsem s Mercedesem předjížděl Mazdu, vzápětí kolo začalo hořet. Asi čtyři hodiny jsem čekal na odtahovku. Mezitím jsem volal do Brna, že se opozdím. Když auto naložili, tak jsem je upozornil, že by nebylo od věci ho pořádně přikurtovat protože váži kolem 2 tun. Odpověď byla,"nebojte šéfíku, vozíme to tak pořád". V Jihlavě před ICOMEM jim to poskočilo a auto spadloz odtahovky zadní částí na silnici. Při tom se pomrvila zadní náprava. Potom se čekalo na destu, aby ho donaložila zpátky na odtahovku. Když se potom dostalo na dílnu a bylo sundané přední kolo, tak tam jeden fešák rozlil barel s benzínem, který od něčeho hned blafnul a hala začala hořet. To už jsem si myslel že asi sním. Naštěstí se nám to podařilo uhasit, ale bylo to dost hustý. V té době jsem už měl být na rautu, z kterého mi volali, že pro mě pošlou auto s řidičem. Ten den jsem už fakt neměl náladu na žádný raut a dostal mě pan Hošek prodejce Mercedesů v Brně, který si mě vzal k telefonu a řekl mi "pane kolego zítra vám prodám za VIP cenu jiného Mercedesa" :envy . Druhý den krize pokračovala, sice né s takovou razancí, ale pokračovala. Třetí den jsem se s opraveným autem vracel domů a přesně na stejném km na druhé straně dálnice mi ulít výfuk, který pravděpodobně naprasknul při seskoku z odtahovky. Ovšem to nejhorší mě čekalo doma. Když jsem dorazil domu, tak mě vítala jen jedna čubinka. Druhá pár hodin po mém odjezdu zemřela, proto to loučení.
Celou dobu jsem měl blbé tušení, že se s ní něco stalo a volal jsem několikrát manželce, jestli je Deninka v pořádku, že se mi při odjezdu zdála divná. Manželka mi to neřekla, protože mě po všech těch průserech nechtěla už víc stresovat, ale muselo jí to stát strašně moc sil, protože to byl člen rodiny a to není fráze. Je to Hodně přes deset let co se to stalo a když to píšu, tak mám slzu v oku. Takže ten Tvůj den bych bych prožíval s chutí několikrát do roka než mnou ve zkratce popsané dny tři.
Skutečně známou osobností se stáváme, když Word přestane naše příjmení podtrhávat červeně.
http://www.remax-czech.cz/reality/re-ma ... av-bursik/" onclick="window.open(this.href);return false;

Tim

#212 Příspěvek od Tim » 31 kvě 2012 22:17

ssang píše:
Tim píše:Znáte ty dny, kdy máte pocit že je všechno na ho..o?
Chlape, buď rád, že to byl jen jeden den. Já prožil jednou tři dny plný jobovek. Začalo to divným loučením s jednou z našich dobrmanek při mém odjezdu na setkání v rámci AUTOTECU před jeho zahájením. Za Humpolcemse mi v zatáčce kouslo ložisko v pravém předním kole, když jsem s Mercedesem předjížděl Mazdu, vzápětí kolo začalo hořet. Asi čtyři hodiny jsem čekal na odtahovku. Mezitím jsem volal do Brna, že se opozdím. Když auto naložili, tak jsem je upozornil, že by nebylo od věci ho pořádně přikurtovat protože váži kolem 2 tun. Odpověď byla,"nebojte šéfíku, vozíme to tak pořád". V Jihlavě před ICOMEM jim to poskočilo a auto spadloz odtahovky zadní částí na silnici. Při tom se pomrvila zadní náprava. Potom se čekalo na destu, aby ho donaložila zpátky na odtahovku. Když se potom dostalo na dílnu a bylo sundané přední kolo, tak tam jeden fešák rozlil barel s benzínem, který od něčeho hned blafnul a hala začala hořet. To už jsem si myslel že asi sním. Naštěstí se nám to podařilo uhasit, ale bylo to dost hustý. V té době jsem už měl být na rautu, z kterého mi volali, že pro mě pošlou auto s řidičem. Ten den jsem už fakt neměl náladu na žádný raut a dostal mě pan Hošek prodejce Mercedesů v Brně, který si mě vzal k telefonu a řekl mi "pane kolego zítra vám prodám za VIP cenu jiného Mercedesa" :envy . Druhý den krize pokračovala, sice né s takovou razancí, ale pokračovala. Třetí den jsem se s opraveným autem vracel domů a přesně na stejném km na druhé straně dálnice mi ulít výfuk, který pravděpodobně naprasknul při seskoku z odtahovky. Ovšem to nejhorší mě čekalo doma. Když jsem dorazil domu, tak mě vítala jen jedna čubinka. Druhá pár hodin po mém odjezdu zemřela, proto to loučení.
Celou dobu jsem měl blbé tušení, že se s ní něco stalo a volal jsem několikrát manželce, jestli je Deninka v pořádku, že se mi při odjezdu zdála divná. Manželka mi to neřekla, protože mě po všech těch průserech nechtěla už víc stresovat, ale muselo jí to stát strašně moc sil, protože to byl člen rodiny a to není fráze. Je to Hodně přes deset let co se to stalo a když to píšu, tak mám slzu v oku. Takže ten Tvůj den bych bych prožíval s chutí několikrát do roka než mnou ve zkratce popsané dny tři.
Jo,tak to není hezké....

No, to co jsem popsal byla jen taková malá příprava na následující dění, které jsem absolutně nečekal...
V úterý se má přítelkyně vybourala na kole... Nic hrozného ale na chirurgii musela. Odvezl jsem ji tam, pak po ošetření domů a letěl jsem zpátky do práce, cestou jsem volal její vedoucí, bo má princezna nemá v bytě signál, že na šichtu nepřijde a možná ani zítra...
V noci měla křeče v břiše a celou noc plakala, ale že prý to není nic hrozného, že to bude určitě z těch prášků (o kterých jsem si dle seznamu vedlejších účinků myslel, že je to nějaká potají testovaná biologická zbraň) a že to bude ráno dobré...
Druhý den jsem přijel z práce, a má milovaná ležela v zuboženém stavu na posteli a sotva dýchala, půjčil jsem ji tedy telefon, ať zavolá do práce že nemůže přijít a to byla pro mne poslední kapka. Její nadřízená na ní začla řvát, že jestli okamžitě nepřijde, tak ji vyhodí, ať nesimuluje atp. Naložil jsem tedy tu svou do auta a odvezl do práce, začal na tu svini řvát, ať se na ní podívá, vynadal ji do ukrajinskejch k.nd a ču.ek (nic, co by nebyla pravda), prostě v obchoďáku divadlo jako kjáva...
No a pak moje milá zkolabovala, přímo před těmi lidmi... Takže RZ a do nemocnice. Má zánět slinivky a žaludeční vředy, má asi o pět kilo méně než normálně (předtím měla 50kg, takže už tak nic moc), skoro nemluví a vypadá jako zombie...
A teď s tím spojené menší trable. Má princezna zapomenula v bankomatu kartu, na které máme peníze, bankomat si ji "vzal", odkud ji prý technici vyndají a doručí na pobočku, kde si ji ovšem může vyzvednout jen ona... No a taky za mnou přišel domů přítel paní vedoucí, začal na mne řvát, vyhrožoval mi, tak jsem mu zlomil rypák... Prostě paráda, jak z telenovely.

Ale abych neodbíhal od tématu, tak jsem si předvčírem na plavačák vytáhl krásného kapra 46cm a kamarádovi nachytal pár cejnů a plotic na pečenáče, dám i fotku, až mi opraví mobil kterým jsem včera vzteky praštil... :angry

ssang

#213 Příspěvek od ssang » 31 kvě 2012 23:50

Tim píše:
ssang píše:Znáte ty dny, kdy máte pocit že je všechno na ho..o?

Jo tak to už je slušná kalamita. Hlavní je, aby se Ti přítelkyně dala do kupy a zbytek se nějak vyřeší. Držím palce :yes :yes .
Rybaření mě taky uklidňuje, akorát se k němu nějak v posledních letech nemůžu dostat a naposledy jsem rybařil v září 2011 v Norsku. Rybářský lístek i povolenku mám zaplacené a výkonu rybářského práva věnuju desítky hodin ročně, jenom v tom bohužel není to chytání, ale samá administrativa :doh .
Skutečně známou osobností se stáváme, když Word přestane naše příjmení podtrhávat červeně.
http://www.remax-czech.cz/reality/re-ma ... av-bursik/" onclick="window.open(this.href);return false;

Tim

#214 Příspěvek od Tim » 01 čer 2012 06:44

Tak to ja bych bez rybareni nevydrzel... a mam pro rybare dobrou zpravu, kormoran bude vyskrtnuty ze seznamu ohrozenych druhu :yes

ssang

#215 Příspěvek od ssang » 01 čer 2012 09:05

Tim píše:kormoran bude vyskrtnuty ze seznamu ohrozenych druhu :yes
Vždyť to byl také boj, aby k tomu došlo. Škody v desítkách milionů, které kormorán rybářům ročně způsobil byly alarmující.

Safraporte

#216 Příspěvek od Safraporte » 01 čer 2012 09:08

Chlapi, musím zaklepat, mě se tohle za poslední dobu zatím vyhýbá.
Jirko, pozdravuj Jiřku, až za ní půjdeš. Že jí držím palce :sun

ssang

#217 Příspěvek od ssang » 01 čer 2012 09:15

Safraporte píše:Chlapi, musím zaklepat, mě se tohle za poslední dobu zatím vyhýbá.
:sun
Tak to buď rád :sun , protože není o co stát. Vždycky je lepší veselej, nebo aspoň jen pohodovej :skleb život.

Safraporte

#218 Příspěvek od Safraporte » 01 čer 2012 12:40

Tim píše:...má asi o pět kilo méně než normálně (předtím měla 50kg, takže už tak nic moc), skoro nemluví a vypadá jako zombie...
Utíká ten čas, viď?
Přílohy
Boněťák.jpg

Tim

#219 Příspěvek od Tim » 01 čer 2012 22:13

Jé hele, to jsem já a moje princezna s jedním z jejích životních úlovků :sun :Pohoda:

No jo, nechce se ani věřit, že už jsou to tři týdny...
A Jiřka Ti děkuje a také pozdravuje, dnes už vypadala o poznání lépe... Nejdůležitější je myslet pozitivně, třeba já si dnes celý den zpívám tohle http://www.youtube.com/watch?v=9VHesFH9aiw" onclick="window.open(this.href);return false; (to podstatné je až v čase 1:15)

Tungdild
tel.: 721070078
auto: D II - 2000-NO LIFT
Kontaktovat uživatele:

#220 Příspěvek od Tungdild » 16 čer 2012 00:50

Cus hel mame v planu jet na Orlik cca nekdy zacatkem srpna.... cca nevite o nejakym dobrem miste ??? jde nam jen o chytacku na vikend ale hlavne chytacku (kluci z prace tomu moc neholduji )....takze pocitem ze budeme spise grilovat z domova privezen veprove :Sorry: :drunk a lehce se bavit.... :rock
Vsichni lezime v kanalech , ale jen nekteri se dokazi z nich koukat na hvezdy.....
http://hugofucker.rajce.idnes.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/user/Tungdild" onclick="window.open(this.href);return false;

Odpovědět